IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    globalmarkets.bg - това one man show ли е ?
    В случая - one woman show , ама много постно !!

Коментар

• Първоначално изпратено от proect Разгледай мнение
      Винаги може да се допитате до професионалисти преди да вземете решение за сделка.
      Златото не е балон, защото е единствената стока, която има всеобхватно предназначение!
      Я кажи някой професионалист в златото. Ама надявам се не професията му да е да продава злато, щото малко конфликт на интереси се получава.

Коментар

• globalmarkets.bg - това one man show ли е ?
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Винаги може да се допитате до професионалисти преди да вземете решение за сделка.
          Златото не е балон, защото е единствената стока, която има всеобхватно предназначение!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Златото е балон , който ще се спука на 1900 долара ще има двоен връх и там ако влязат на късо тези които държат физическо злато буквално ще го размажат. По принцип не е балон , балонът не знам дали става за нещо , но златото не става почти за нищо.
            Ти ще участваш ли или ще гледаш със семки отстрани ?

Коментар

• Златото е балон , който ще се спука на 1900 долара ще има двоен връх и там ако влязат на късо тези които държат физическо злато буквално ще го размажат. По принцип не е балон , балонът не знам дали става за нещо , но златото не става почти за нищо.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Това всеки си преценя сам
                Спреда е голям, но потенциала за растеж също!

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                  Ако някой се чуди какво да прави с паричките си в този момент, един безплатен съвет от мен - да погледне това:
                  http://www.tavex.bg/index.php?main=11&newsID=428
                  Такава аванта скоро няма да намерите!
                  Аванта, ама за кой

Коментар

• Ако някой се чуди какво да прави с паричките си в този момент, един безплатен съвет от мен - да погледне това:
                    http://www.tavex.bg/index.php?main=11&newsID=428
                    Такава аванта скоро няма да намерите!

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                      Каква ли ще е причината да успеят късите, след като следващата седмица предстои второ вливане на ликвидност от страна на ЕЦБ, а съвсем скоро се очаква решението и на ФЕД?
                      Нали, ако тези мерки не вдигнат златото до 2000 значи нищо няма да успее

Коментар

• Да не се чува само лоша дума за СПОНСОРИТЕ

Коментар

• Каква ли ще е причината да успеят късите, след като следващата седмица предстои второ вливане на ликвидност от страна на ЕЦБ, а съвсем скоро се очаква решението и на ФЕД?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Пробитият резистънс на 1765-70 стана много здрав съпорт.
                            Вече е много трудно и за късите и за дългите.

Поне аз ще изчакам безработицата и тогава пак ще пиша мнения в тази тема.

Успех в търговията!
                            мда очакваше се .. май е време е да натваря още малко каруцата

Тъкмо ще стигна навреме за репорта...

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
                              Интересно ми е мечките , ще шортите ли днес на 1790 при положение ,че петък е ден за манипулации . Идната седмица е ключова , ако златото запази нивата от 1770+ според мен ще гледаме злато 1800+ през първата половина на март. Какво мислите за шортене на 1790 до 1760 със стоп 1800 ?
                              Пробитият резистънс на 1765-70 стана много здрав съпорт.
                              Вече е много трудно и за късите и за дългите.

Поне аз ще изчакам безработицата и тогава пак ще пиша мнения в тази тема.

Успех в търговията!

Коментар

• Интересно ми е мечките , ще шортите ли днес на 1790 при положение ,че петък е ден за манипулации . Идната седмица е ключова , ако златото запази нивата от 1770+ според мен ще гледаме злато 1800+ през първата половина на март. Какво мислите за шортене на 1790 до 1760 със стоп 1800 ?

Коментар

Working...
                                X