Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеВинаги може да се допитате до професионалисти преди да вземете решение за сделка.
Златото не е балон, защото е единствената стока, която има всеобхватно предназначение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗлатото е балон , който ще се спука на 1900 долараще има двоен връх и там ако влязат на късо тези които държат физическо злато буквално ще го размажат. По принцип не е балон , балонът не знам дали става за нещо , но златото не става почти за нищо.
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеАко някой се чуди какво да прави с паричките си в този момент, един безплатен съвет от мен - да погледне това:
http://www.tavex.bg/index.php?main=11&newsID=428
Такава аванта скоро няма да намерите!
Коментар
-
Ако някой се чуди какво да прави с паричките си в този момент, един безплатен съвет от мен - да погледне това:
http://www.tavex.bg/index.php?main=11&newsID=428
Такава аванта скоро няма да намерите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеКаква ли ще е причината да успеят късите, след като следващата седмица предстои второ вливане на ликвидност от страна на ЕЦБ, а съвсем скоро се очаква решението и на ФЕД?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПробитият резистънс на 1765-70 стана много здрав съпорт.
Вече е много трудно и за късите и за дългите.
Поне аз ще изчакам безработицата и тогава пак ще пиша мнения в тази тема.
Успех в търговията!
Тъкмо ще стигна навреме за репорта...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнениеИнтересно ми е мечките , ще шортите ли днес на 1790 при положение ,че петък е ден за манипулации . Идната седмица е ключова , ако златото запази нивата от 1770+ според мен ще гледаме злато 1800+ през първата половина на март. Какво мислите за шортене на 1790 до 1760 със стоп 1800 ?
Вече е много трудно и за късите и за дългите.
Поне аз ще изчакам безработицата и тогава пак ще пиша мнения в тази тема.
Успех в търговията!
Коментар
Коментар