If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Холдвам си 50-те унции до 2к . Дотук малкото на брой експерименти ,които съм си правил с краткосрочни сделки са били неуспешни и по принцип ме е страх от такива покупки ( последната простотия ,която направих беше с какао , удари ми стопа и след два дена започна да се дига). Дейтрейда като цяло противоречи на инвестиционната ми философия и ми се вижда много по-рисков . Възможности за правене на пари от дейтрейд , обаче не липсват , а ми става много тъпо като нещата се развият , както съм си мислил , но само стоя отстрани и гледам . Като цената на златото стигна 1755 в началото на февруари , постоянно си мислех да го шортна до към 1725 . Защо да шортвам злато като държа дълги? Точно това ме спира по принцип , а това според мен си е чисто психологически момент, защото на пръв поглед няма логика да залагаш против себе си. Всъщност прави идеална логика , но човек трябва да може да гледа всяка сделка по отделно , а на мен ми е трудно да се абстрахирам . Та напоследък се чудя дали да си правя експерименти на дребно с по 10 - 20 унции , за да си тествам шорт търм идеите , но съм trigger shy и нещо в мен ме отказва да възприеме подобен апроуч. Просто от време на време има възможности ,които минават покрай мен и аз не се пробвам от страх ,че нещо ще се обърка.
Хванал си господ за шлифера.. дръж се
Бичи пазар НЕ СЕ ШОРТИ !!!
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Холдвам си 50-те унции до 2к . Дотук малкото на брой експерименти ,които съм си правил с краткосрочни сделки са били неуспешни и по принцип ме е страх от такива покупки ( последната простотия ,която направих беше с какао , удари ми стопа и след два дена започна да се дига). Дейтрейда като цяло противоречи на инвестиционната ми философия и ми се вижда много по-рисков . Възможности за правене на пари от дейтрейд , обаче не липсват , а ми става много тъпо като нещата се развият , както съм си мислил , но само стоя отстрани и гледам . Като цената на златото стигна 1755 в началото на февруари , постоянно си мислех да го шортна до към 1725 . Защо да шортвам злато като държа дълги? Точно това ме спира по принцип , а това според мен си е чисто психологически момент, защото на пръв поглед няма логика да залагаш против себе си. Всъщност прави идеална логика , но човек трябва да може да гледа всяка сделка по отделно , а на мен ми е трудно да се абстрахирам . Та напоследък се чудя дали да си правя експерименти на дребно с по 10 - 20 унции , за да си тествам шорт търм идеите , но съм trigger shy и нещо в мен ме отказва да възприеме подобен апроуч. Просто от време на време има възможности ,които минават покрай мен и аз не се пробвам от страх ,че нещо ще се обърка.
Как е колеги? :-) Някой облажи ли сутринта на 1763? Аз много се чудих ,но не посмях да натисна , дейтрейда не ми е в кръвта явно . Май трябва на дребно да се поупражнявам с тоя дейтрейд като гледам и идеята ми от петъка щеше да захлеби.
Очаквате ли днес да тества 1760 отново? Гледам долар индекса се посъвзема малко.
Ако това стане мисля дали да експериментирам с малка покупка със стоп 1750 и да взема профита на 1785. Как ви звучи?
Среброто също се очертава да има интересна седмица , аз лично чакам 34.5$ ,за да прибавя още към сегашната ми позиция. В петък неочаквано за мен цената устоя нивата от 35+ като учудващо намери съпорт на 35.3 . 34.5 според мен ще е хубава цена да се влезе . Ако нивата от 35.5 бъдат преодоляни през идната седмица скока до 40$ може да е много рязък . Шорт позицията на JP Morgan е далече от това , което беше през миналите две корекции на среброто от май и септември , което според мен значи ,че сериозен хамър през март няма да има .
Ако някой се чуди какво да прави с паричките си в този момент, един безплатен съвет от мен - да погледне това: http://www.tavex.bg/index.php?main=11&newsID=428
Такава аванта скоро няма да намерите!
След последните покачвания реших днес да видя как е положението при тях и бях "приятно" изненадан как бързат да вдигат курс продава, а курс купува го стискат до последно. Не дай си златото да мине 2 000 с тяхното задържане направо ще е за смях.
Винаги може да се допитате до професионалисти преди да вземете решение за сделка.
Златото не е балон, защото е единствената стока, която има всеобхватно предназначение!
жена - финансов анализатор.... интереси..... ШОПИНГ.
ще ти се обадя когато се нуждая от шопинг на златни дрънкулки.... вече си в профи листата ми.
Коментар