Първоначално изпратено от SPEKO
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фрий седмичен анализ на коко
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ptj_12345Да, аз съм. Отдавна не съм се заяждал с борсата, но има шанс скоро пак да се срещнем с нея. Със симетрийки още от първите ми опити не съм се занимавал повече, но живот и здраве ако потръгнат нещата пак ще търся нови идеи.
Радвам се, че имам познати тук. Здрасти на всички!
http://www.procapital.ru/showthread.php?t=15427
Все пак печеле системата :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ptj_12345Вълновата теория е неприложима, защото на практика по нея може да се намери разбивка за всяка случайна графика. Числата на Фибоначи са естествена база от ред 3, т.е. другояче казано всяко естествено число може да се представи като сума на най-много 3 числа на Фибоначи. Всяка друга редица от ред 3 може да замести обичайните ви ФИБОТА.Питайте който и да университетски преподвател и той ще ви обясни по-подробно за какво говоря.
П.П. По-добре потърсете нещо инвариантно и работещо, основано на система от строги правила.
Коментар
-
Вълновата теория е неприложима, защото на практика по нея може да се намери разбивка за всяка случайна графика. Числата на Фибоначи са естествена база от ред 3, т.е. другояче казано всяко естествено число може да се представи като сума на най-много 3 числа на Фибоначи. Всяка друга редица от ред 3 може да замести обичайните ви ФИБОТА.Питайте който и да университетски преподвател и той ще ви обясни по-подробно за какво говоря.
П.П. По-добре потърсете нещо инвариантно и работещо, основано на система от строги правила.
Коментар
-
За да съм по-прецизен, прикачам графика на четиричасовата, като (B)or(2) е върха от 26.10.09.
http://prikachi.com/users/fibo/3g.png
така броено трябва да правим (C)-I-3-(iii)-iii
съответно W-D-H4-H1
Коментар
-
Първоначално изпратено от FiboТака че би трябвало да сме вече в 3-3-3-3, което да ни заведе поне до 1.17 до март 2010. Разбира се, ако не ни спре 1.45...
[/img][/list]
А и това завършено 3-3-3-3 на какъв фрейм да го гледаме.
Коментар
-
Здравейте, колеги!
След дълго четене на форумите за ФОРЕКС реших да се включа в дискусиите по тази тема, защото намирам най-смислени коментари.
Та като за първи пост - мисля, че ще отворим в понеделник с гап надолу.
Според мен EURUSD се качи на ските за няколко месеца.
На седмична, четиричасова, часова графика, ( дори и на петминутка ;-)) се виждат завършени първи и втори вълни, като вторите навсякъде са a-b-c flat.
На дневна имаме дивергенции на всички индикатори, двоен връх и дожи, на седмична (и на месечна потенциално) имаме двоен връх.
Така че би трябвало да сме вече в 3-3-3-3, което да ни заведе поне до 1.17 до март 2010. Разбира се, ако не ни спре 1.45...
[/img][/list]
Коментар
Коментар