IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Марешки: И на мен ми предложиха ЧЕЗ, но отказах.

Те тоя ЧЕЗ като селски магазин го продавали...?!

Коментар

• прочетете в бивол за кредитната история на гинка и славчо.....

цялата тази схема може да се определи с една дума

наглост!

а уж наглите бяха едни дето отвличаха хора....тези отвличат държавата.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Страхотна мощ и бизнес история..
        Пеленаче, както се казва.
        Няма и седмица още.
        Ся Гинчето (моля да не се засяга, че я неглижирам на малко име) се отказвала от някакъв паркинг в Хебросграда.
        Предполагам с покупката на ЧЕЗ се нетира резултата и всичко е точно?
        Направо пито-платено.

Коментар

• Страхотна мощ и бизнес история..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            https://inercom.bg/bg/
            И внимание родилият се нощеска сайт на Гинка инвеститорката с банкова гаранция от 300 милиона евра

Много Ви здраве от БХм Шиши и Черешко..
            Е не си прав...

DOMAIN NAME: inercom.bg

requested on: 15/02/2018
            processed from: 16/02/2017
            activated on: 20/02/2017
            expires at: 15/02/2019
            domain status: Registered

Коментар

• https://inercom.bg/bg/
              И внимание родилият се нощеска сайт на Гинка инвеститорката с банкова гаранция от 300 милиона евра

Много Ви здраве от БХм Шиши и Черешко..

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

най-големият кенеф на европа
                Кенеф, захранен на 1/3 с мощности на ЧЕЗ!

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                  Моля, придържайте се към темата.
                  Обещаваме!!! Може ли да пишем и за Енерго Про или не? Само хубаво разбира се!!!

Коментар

• Моля, придържайте се към темата.
                    रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Писна ми да живея в държавата на мутрите и тарикатите на натегачите и наглеците.Писна ми само да плащам данъци и парите да се крадат нищо да не ползвам.Вчера кака Данче и она ми е пратила картичка и тя иска сума ти пари.А какво е направила за мене?Тоя наглец Боко ми е противен още от времената кога одеше с един шлифер и се правеше на шериф.Нагла противна и крадлива муцуна.Моля Бога от все сърце да ни отърве от тия боклуци.Искам ги по затворите и най накрая начело на тая изстрадала държава да застанат честни и почтени хора.То не беха калинки малинки се некадърници номенклатурцици и посредствени наглеци.За съжаление не вярвам ни на патриоти ни на комуняги тия сичките са за бунището
                      От официоза на БГ политката и бизнеса:

"Познавам Теменужка Петкова от 20 години. Случайно се срещнахме, запознахме се исприятелихме. Благодарение на нея в последните години енергетиката беше оздравена и тези критични моменти, които имаше преди това с този сектор, са вече минало. Цялата сделка се проведе по чешкото законодателство. Всички разговори бяха в Прага и българското правителство, министри или политически лица, не са имали никаква информация за нея. Не знам защо госпожа Петкова е подала оставка. Тя е експерт и няма нищо общо със сделката, която ще сключим. Други политици не познавам, защото не бях известна в тези среди. Аз работя в сферата на бизнеса и така смятам да остане. Не искам да бъда използвана за политически цели", каза Върбакова.

И не с лошо колеги, няма смисъл!!! След Гинка иде Пенка, след Пенка е Ганка, а след това ганкиното - една напред три назад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

мдам, точен до болезненост, както винаги, но в държавата на 'боли ме кО.а", "еВал съм го" и "дреми ми" всеки ден ще е така до победата. Пък тя, победата, все е предизвестена и все не е правилната. Понякога се връщам в историята и търся аналогии. Намирам ги, при това почти без проблем. просто "този" народ е свикнал да е пасивен, защото всеки път, в който е правил революция, е ял големите шамари:
                        - Църковна независимост - 100 години схизма
                        - Въстания - реки от кръв
                        - Съединение - разсърдена Русия до степен на враждебност
                        - Освобождение - натякване, че сме длъжни и просто сме сменили робството от турско на руско и таква вече 140 години
                        - Независимост - добре, почти безпроблемна
                        - Балкански войни - яките шамари накрая и катастрофа
                        - Първа световна - катастрофа с много жертви и 100 000 военнопленници, държани като роби от маляки и шумадийци, немалка част от тях - избити като кучета
                        - Втора световна - комунизъм от сталинистки тип
                        - Демокрация - олигархия от крайно оскотял капиталистически тип

Ми затова са пасивни - попсуват, помрънкат, пък рече шефО - гласуйте за Боце, че утре нема папо и затварям фирмата, и те под строй. После пускат скайпа и плачат за децата си в чужбина. Деца, които реално сами са пратили там с грешните си избори.

Порочен кръг, гордиев възел - не се разплита, разсича се, ама си требе Сашо Макето за тая работа, пък той вече даже и име на летище в Скопие не е...
                        Ми,
                        Примерите, дет си написал, са се "външни"-глобални ... ако моа така се израза...
                        По една ели друга пречина, вече сме малка държава.. Територя, население, економически и военен потенцял (въпреки който сме били СИЛА)... Просто няма кък да участваме(неизбежно, предвид глобоса..) в световни войни и прочее глобални чудесии и некоя одголемите държави да се самоощети в наша полза... нямакък...
                        Единствено последното ... демокрацята (евала на тоа, дето я насади у устата на профана..) си е наша, вътрешна победа.
                        Свалихме безкръвно комонистите, запазихме етническата мир и сме оствор на стабилнос в регьона... А ? А ?
                        Светлото евроатлантическо бъдеще ни е у кърпа вързано... НЕМА каде да отиде...
                        Е, докат доде тва бъдещо, озверелия от простотия, чалга и ефтин алкохол, КЛЕТ НАРОДЕЦ ща се дзвери на телевизора (на изплащане), ще псува и ще СЕДИ ... Нервен.. Недоспал...
                        ЩЕ ЛЕЖИ, докат Кой, Той, Мой, Свой, Меди, Педерасите, Жендарите, Бока, Цецка, Цецко, Ценко, Гинка, Минка, Волен, Долен, Горен и СЕКВА ДРУГА ИЗАМЕТ освободени от съвес и заслепени от безнаказанос, изтрият и последната буква от СЛАВНАТА ни история...
                        ...
                        Уффф...
                        (езвеняаам се за оффтопика... налЕ)
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• най-големият кенеф на европа

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

С това е. Има си срокове..., но не остана!
                            Писна ми да живея в държавата на мутрите и тарикатите на натегачите и наглеците.Писна ми само да плащам данъци и парите да се крадат нищо да не ползвам.Вчера кака Данче и она ми е пратила картичка и тя иска сума ти пари.А какво е направила за мене?Тоя наглец Боко ми е противен още от времената кога одеше с един шлифер и се правеше на шериф.Нагла противна и крадлива муцуна.Моля Бога от все сърце да ни отърве от тия боклуци.Искам ги по затворите и най накрая начело на тая изстрадала държава да застанат честни и почтени хора.То не беха калинки малинки се некадърници номенклатурцици и посредствени наглеци.За съжаление не вярвам ни на патриоти ни на комуняги тия сичките са за бунището

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Не ми е ясно само какво сме обидили толкова Бог че ни е отредил такава съдба.По умни разправят че е заради гоненията на Богомилите....Ма то минаха 1000 години и все наказания гръцко робство турско комунистеческо сега и демократично...Щом сме толко грешни да ни затрива Бога и да приключваме мъката
                              С това е. Има си срокове..., но не остана!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

мдам, точен до болезненост, както винаги, но в държавата на 'боли ме кОра", "еВал съм го" и "дреми ми" всеки ден ще е така до победата. Пък тя, победата, все е предизвестена и все не е правилната. Понякога се връщам в историята и търся аналогии. Намирам ги, при това почти без проблем. просто "този" народ е свикнал да е пасивен, защото всеки път, в който е правил революция, е ял големите шамари:
                                - Църковна независимост - 100 години схизма
                                - Въстания - реки от кръв
                                - Съединение - разсърдена Русия до степен на враждебност
                                - Освобождение - натякване, че сме длъжни и просто сме сменили робството от турско на руско и таква вече 140 години
                                - Независимост - добре, почти безпроблемна
                                - Балкански войни - яките шамари накрая и катастрофа
                                - Първа световна - катастрофа с много жертви и 100 000 военнопленници, държани като роби от маляки и шумадийци, немалка част от тях - избити като кучета
                                - Втора световна - комунизъм от сталинистки тип
                                - Демокрация - олигархия от крайно оскотял капиталистически тип

Ми затова са пасивни - попсуват, помрънкат, пък рече шефО - гласуйте за Боце, че утре нема папо и затварям фирмата, и те под строй. После пускат скайпа и плачат за децата си в чужбина. Деца, които реално сами са пратили там с грешните си избори.

Порочен кръг, гордиев възел - не се разплита, разсича се, ама си требе Сашо Макето за тая работа, пък той вече даже и име на летище в Скопие не е...
                                Не ми е ясно само какво сме обидили толкова Бог че ни е отредил такава съдба.По умни разправят че е заради гоненията на Богомилите....Ма то минаха 1000 години и все наказания гръцко робство турско комунистеческо сега и демократично...Щом сме толко грешни да ни затрива Бога и да приключваме мъката

Коментар

Working...
                                X