IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
    Леле леле леля Цецка мамата на народа как ли съжалява че навремето не е почнала у Енергото у Плевен въпреки че е получавала стипендия от там???

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Берти, Берти ...
      В тая "държава" НИЩО не става без санкция на властта...
      Относно ДАНС и прочее "служби", то не си прав... Работят си. И то не лошо. С дребното уточнение, че работят "каквото трябва"... Толкоз.
      Що смяташ, че може да има проблеми с тока в Софето ? Не. То, реално нищо няма да се промени (освен цената, разбира се) освен, че друг (Гинка) ще прибира парите... Аз лично очаквам следващата "сделка", дет ще светне, да е Ченч Бьоро - Изомрут да "приватизира" БНБ !!!
      Бойко, си печели изборите. Избират си го...
      Н-ти ПЪТ..
      ???
      Какъв е проблема сега ???
      Проблем НЯМА.
      Ще се пошуми няколко дни.. И ТОЛКОЗ ... Осмисли го.
      Освен Василев персонално, друг виновен (от целата система, вътрешен, външен одит, БНБ, КНФ и секво) ???
      ??? Това бяха МИЛИАРДИ левове... ОТКРАДНАТИ...
      Виновен е Цецо Василев... И касиеркта, афкорс... Веждито едвам го спасиха от самозапалване, човека...
      и ?
      ТИШИНА...
      иначе, да...

АМАН...
      мдам, точен до болезненост, както винаги, но в държавата на 'боли ме кО.а", "еВал съм го" и "дреми ми" всеки ден ще е така до победата. Пък тя, победата, все е предизвестена и все не е правилната. Понякога се връщам в историята и търся аналогии. Намирам ги, при това почти без проблем. просто "този" народ е свикнал да е пасивен, защото всеки път, в който е правил революция, е ял големите шамари:
      - Църковна независимост - 100 години схизма
      - Въстания - реки от кръв
      - Съединение - разсърдена Русия до степен на враждебност
      - Освобождение - натякване, че сме длъжни и просто сме сменили робството от турско на руско и таква вече 140 години
      - Независимост - добре, почти безпроблемна
      - Балкански войни - яките шамари накрая и катастрофа
      - Първа световна - катастрофа с много жертви и 100 000 военнопленници, държани като роби от маляки и шумадийци, немалка част от тях - избити като кучета
      - Втора световна - комунизъм от сталинистки тип
      - Демокрация - олигархия от крайно оскотял капиталистически тип

Ми затова са пасивни - попсуват, помрънкат, пък рече шефО - гласуйте за Боце, че утре нема папо и затварям фирмата, и те под строй. После пускат скайпа и плачат за децата си в чужбина. Деца, които реално сами са пратили там с грешните си избори.

Порочен кръг, гордиев възел - не се разплита, разсича се, ама си требе Сашо Макето за тая работа, пък той вече даже и име на летище в Скопие не е...
      Last edited by X_Y; 26.02.2018, 13:17.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Еми така е коле - "Не народ, а мърша! "

П.П. И да не сте посмели да излезете да протестирате ейй! Гиди протестъри, соросоиди и грантаджии такива!

Пък и глей къФ сняг е вънка, я по-добре вътре на топличко и с ракийка и салатка, нАли?
        Никой няма да излезе.Народът ни е такъв пие две ракии и пред жената и децата се праи на мъж грабва клавиатурата и там мъж ама опре ли да излезе и застане с името си ......не чакай.А ония дет протестираха срещу Орешарски наистина си бяха платени.И твоите приятели десните и те мълчат онемели нема ги бай Радан лаборанта генерала Трайко шушумигата.Енергийните експерти и те мълчат защо ли????

Коментар

• Капитан Петко войвода: "Те погребаха България!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
            Абе, наистина ли не знаете кой купува ЧЕЗ?

Тука няма почти никой в ъкъла си.
            Ооо Ив, дай да чуем тежката ти дума...

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Нищо не съм си измислил, всичко е написано в чешките медии и в бг издания ... Щом ние от форума можем да намерим публична информация по сделката, друг е въпроса дали е на 100% достоверна, какво остава за службите
              Не се шегувам с теб , а с държавните институции,които трябва да разобличават и обвиняват лошите, а не да ги прикриват.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Въпросната дама - Милена Стоева - напуска ЧЕЗ и постъпва на ръководен пост във фирмата на Гинка Върбакова на 08.02, а в края на месеца всички изненадани кой е купувача!? Питам се, това нашето правителство услуги на анализатори не ползват ли!? То щото е невероятно трудно да събереш 2+2 и да получиш нещо около 4 -ката, ама хайде.
                https://www.24chasa.bg/novini/article/6734698

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Стига, че ДАНС и Цацаров ще чуят......и ще те опровергаят.
                  Нищо не съм си измислил, всичко е написано в чешките медии и в бг издания ... Щом ние от форума можем да намерим публична информация по сделката, друг е въпроса дали е на 100% достоверна, какво остава за службите

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Тука остава един открит въпроС...
                    Ми Теменужка сега какво ще прави жената ?
                    Приемам залози, дале "после" ще има пос в ...
                    ЧЕЗ ...
                    М ?
                    99% сигура... ако стане...?!

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Хахахаххах - това беше култово - като го гледах. А другата е сложена там, за да надзирава всичко да мине "по план"..., ама то трудно се владее мисъл и език... )))))))))))))
                      Въпросната дама - Милена Стоева - напуска ЧЕЗ и постъпва на ръководен пост във фирмата на Гинка Върбакова на 08.02, а в края на месеца всички изненадани кой е купувача!? Питам се, това нашето правителство услуги на анализатори не ползват ли!? То щото е невероятно трудно да събереш 2+2 и да получиш нещо около 4 -ката, ама хайде.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Абе, наистина ли не знаете кой купува ЧЕЗ?

Тука няма почти никой в ъкъла си.

Коментар

• Тука остава един открит въпроС...
                          Ми Теменужка сега какво ще прави жената ?
                          Приемам залози, дале "после" ще има пос в ...
                          ЧЕЗ ...
                          М ?
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• разкатават и и майката и лелята и стринката и гинката на тая ш..ана държава

Коментар

• ТАЗИ ДРУГАТА В ДЪНОТО НА ИНТЕРВЮТО ДА НЕ БЕШЕ АНКА.

Коментар

•  

Коментар

Working...
                                X