If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
извинете ме за грешките... ще ги коригирам след малко...като цяло 90 процента от работата беше да се уеднаквят кодовете на 31 мнения, но явно този път съм копирал където е имало готово изписани кодове без да проверявам латиница кирилица
иначе мисля че форума в посоката на тренда се справя по добре от пазара
Май участниците са по-успешни в среда на повишения отколкото в такава на понижения, имайки предвид резултатът за Q2 и този... Или се пренастройват по-бавно. Което пък може да означава, че средните резултати за годината е възможно да не се различават толкова драстично от индексите и ravnovesie да е по-спокоен относно ефективността на пазара
Благодаря за класацията на автора!
Това не е лошо, означава че са рисково настроени нагоре и средна толерантност към риск надолу. Което всъщност говори че се пренастройват доста бързо, но без да залитат към краен консерватизъм.
Което обаче не означава че е пазара става по-ефективен. Нищо чудно просто нагласата на големите да е по-консервативна, и по трудна за промяна и сега просто и настроенията на дребните да са се приближили до тази нагласа, като в последващ ръст пак да се получат прилични разминавания, поради бавно действащите големи.
Май участниците са по-успешни в среда на повишения отколкото в такава на понижения, имайки предвид резултатът за Q2 и този... Или се пренастройват по-бавно. Което пък може да означава, че средните резултати за годината е възможно да не се различават толкова драстично от индексите и ravnovesie да е по-спокоен относно ефективността на пазара
Предполагам и с 47 ВТХ и 2 ВТН ,30 и 34 ЛАНД ситуацията е сходна ,но това не е съществено - обобщените данни говорят ,че прогнозите на участниците във форума на Инвестор се справят със сходна успеваемост със Софикс. Успех на всички дали своите прогнози!
Трябва да отдадем заслуженото и на BIGBEAR за времето което отдели и усилията ,които положи да обобщи вижданията за пазара.Благодаря BIGBEAR !!!!
Коментар