If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво чакаш бе, не виждаш ли че само 20-30 души после ще ти четем в анкетите елхима, унипака и тем подобните дървении. Изчакай малко да се съберат повече мнения, да се отсеят чрез извадката евентуалните дърветата случайно и евентуално набутани с рекламна цел от съответния мастър-играчор или форекс-мастър - все тая...
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Очаквам до края на работната седмица новите Ви прогнози за Фаворити на форума за поскъпване и понижаване за четвърто тримесечие на 2011.
Ще изправя лични напомняния на всички които са участвали до сега, както и на по-активни форумни участници в темите за български акции, но дори да не получите подкана ако желаете да дадете своята прогноза можете да изпратите лично съобщение с прогнозите си. Предварително благодаря на всички!
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Аз ли да ти обяснявам как определени ПФ си пазарят "любими" акции. Че същите тези ПФ разсипват "нелюбими" акции, щото са конкуренти на фирми от "наш'та бизнес империя" и пр. простотии.
Ти си седнал да разсъждаваш за ефективност.
И извода от всичко това е - професионалните участници с достатъчно големи възможности не са ефективни.
Добро утро
Аз ли да ти обяснявам как определени ПФ си пазарят "любими" акции. Че същите тези ПФ разсипват "нелюбими" акции, щото са конкуренти на фирми от "наш'та бизнес империя" и пр. простотии.
Ти си седнал да разсъждаваш за ефективност.
И извода от всичко това е - професионалните участници с достатъчно големи възможности не са ефективни.
Ами, ако са участвали в увеличение на капитала в някое дружество на над 10 кинта мащабно и после не взимат на 3 кинта, при не по-лоши показатели, дори и за спорта, този извод някак си от само себе си се налага.
Коментар