IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнение
    Уж голяма трагедия, пък нещо спряха продажбите
    Ха-ха - спряха я - моите поръчки ги затрупаха яко - никой не ми дава ни на 2.4 стинки, ни на 1.8 стинки, ни на 0.8 стинки... Само някой ме пунтира при продажбите - ама не съм аз - в моментът тук имам точно 0 бройки...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ДА СИМОВ БОЖКОВ СИ ИЗЧЕРПА ДОВЕРИЕТО

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        И аз се надявах така да си помислят ного хора и да врътна някоя врътчичка - ама на - куражлии - на 4.2 стинки купуват... а мойта най-висока оферта - 2.4 стинки...

Уж голяма трагедия, пък нещо спряха продажбите

Коментар

• Не мога да ви разбера. Готови сте да рискувате и купувате тук въпреки, че знаете какво е положението а не щете и една акция да купите от Холдинг пътища Ад.

И двете са с еднаква капитализация горе долу.

Толкова ли малко доверие имате на Божков. А имате тук доверие на Никито Василев и другите.

Инвеститорите са опасна работа.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            В момента Киро,честно ти казвам....и 1ст не струва...Ако беше се появил Янков ,официално или във форума,и да каже какво смятат да правят от тук нататък...ОК...

То вярно,че и Химко е така ,ама се търгува.....

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
            И аз се надявах така да си помислят ного хора и да врътна някоя врътчичка - ама на - куражлии - на 4.2 стинки купуват... а мойта най-висока оферта - 2.4 стинки...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Аз чакам да купувам на 1ст- нали щеше на толкова да падне
              В момента Киро,честно ти казвам....и 1ст не струва...Ако беше се появил Янков ,официално или във форума,и да каже какво смятат да правят от тук нататък...ОК...

То вярно,че и Химко е така ,ама се търгува.....

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

Аз чакам да купувам на 1ст- нали щеше на толкова да падне
                Не дърпай дявола за опашката. Че ако видят, че няма как да го спасят ще падне и още как.
                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Аз чакам да купувам на 1ст- нали щеше на толкова да падне

Коментар

• Кво става, бе - що никой не ще да ми шитне?

Аре - заложил съм неголеми, но сгодни оферти....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata Разгледай мнение
                      Чудя се дали някой е изобщо е очаквал много по различен отчет, още по малко кредиторите.....мисля, че повечето тук са наясно с положението, то и затова цената на акцията е такава. Голямата работа предстои, това е.
                      НЕ става само с работа,трябват и кинти....ти би ли участвал в едно увеличение на капитала на лев

Коментар

• Чудя се дали някой е изобщо е очаквал много по различен отчет, още по малко кредиторите.....мисля, че повечето тук са наясно с положението, то и затова цената на акцията е такава. Голямата работа предстои, това е.

Коментар

Ако дължиш на банката 100 долара, това си е твой проблем. Но ако дължиш на банката 100 милиона долара, това вече е проблем на банката.
                          ЖАН- ПОЛ ГЕТИ
                          ...и проблем на акционерите...Защото те са на последно място ,като се разпродадат активите

BOBAN1

нЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                            Търговската репутация са преоценки.
                            Гледай малко "по-широко" на нещата
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Ха бакалъм сега - понапущах няколко поръчички - за майтап.

Коментар

• Между другото, къде е Никола Янков сега да зарибява инвеститорите?
                                Райчев в новия борд? Смях, вместо на съдебната скамейка. Това било приемственост. Чиста трагедия!

Коментар

Working...
                                X