If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ха-ха - спряха я - моите поръчки ги затрупаха яко - никой не ми дава ни на 2.4 стинки, ни на 1.8 стинки, ни на 0.8 стинки... Само някой ме пунтира при продажбите - ама не съм аз - в моментът тук имам точно 0 бройки...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
И аз се надявах така да си помислят ного хора и да врътна някоя врътчичка - ама на - куражлии - на 4.2 стинки купуват... а мойта най-висока оферта - 2.4 стинки...
Не мога да ви разбера. Готови сте да рискувате и купувате тук въпреки, че знаете какво е положението а не щете и една акция да купите от Холдинг пътища Ад.
И двете са с еднаква капитализация горе долу.
Толкова ли малко доверие имате на Божков. А имате тук доверие на Никито Василев и другите.
Инвеститорите са опасна работа.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
В момента Киро,честно ти казвам....и 1ст не струва...Ако беше се появил Янков ,официално или във форума,и да каже какво смятат да правят от тук нататък...ОК...
То вярно,че и Химко е така ,ама се търгува.....
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
И аз се надявах така да си помислят ного хора и да врътна някоя врътчичка - ама на - куражлии - на 4.2 стинки купуват... а мойта най-висока оферта - 2.4 стинки...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Аз чакам да купувам на 1ст- нали щеше на толкова да падне
В момента Киро,честно ти казвам....и 1ст не струва...Ако беше се появил Янков ,официално или във форума,и да каже какво смятат да правят от тук нататък...ОК...
Чудя се дали някой е изобщо е очаквал много по различен отчет, още по малко кредиторите.....мисля, че повечето тук са наясно с положението, то и затова цената на акцията е такава. Голямата работа предстои, това е.
НЕ става само с работа,трябват и кинти....ти би ли участвал в едно увеличение на капитала на лев
Чудя се дали някой е изобщо е очаквал много по различен отчет, още по малко кредиторите.....мисля, че повечето тук са наясно с положението, то и затова цената на акцията е такава. Голямата работа предстои, това е.
Между другото, къде е Никола Янков сега да зарибява инвеститорите?
Райчев в новия борд? Смях, вместо на съдебната скамейка. Това било приемственост. Чиста трагедия!
Коментар