IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    Покрай Путин, може да се е отпушил износа на едро - за Русия
    гладна мечка тлъсти мекомски луканки сънува....Не разбирате ли че предприятие ръководено от комунистическа номенклатура в дългосрочен план няма как да е успешно ...Номенклатурчика е свикнал когато му се зацапа дупето ..идва Партията кърмилница и му подава цицката да се нахрани...сменя му памперса и до там...

а къде педя човек голяма чанта да обясни дългосрочните перспективи за това толкова добро предприятие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Закриват щандовете си в хипермаркетите- дали е случаино
      Къде ги закриват? Дай още инфо...
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• За Гагарин не бери грижа, но тук може и да се глътне вода.ГАГБТ го продадох преди месеци, но то е добро предприятие за разлика от много други. С модерни машини и постоянни клиенти.

Коментар

Да не е по лошо
          Иска ли ти се По-добре виж, как ви приспиват в гагарин и догодина дано не гледате като истукани и там )))
          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Да не е по лошо

Коментар

Закриват щандовете си в хипермаркетите- дали е случаино
              Покрай Путин, може да се е отпушил износа на едро - за Русия

Коментар

• Закриват щандовете си в хипермаркетите- дали е случаино

Коментар

От факторите, изобщо определящи цена, спомагателния глагол "ще" отдавна е изхвърлен... или по-скоро звучи заплашително
                  След като имаш хакции, нали не очакваш да напиша, че ще ме разбереш ?
                  Дано обаче, не се наложи да попаднеш на мястото на апокалиптиците които искаш да спасявш, дано не се налага те да ти дават акъл
                  Неведоми са пътищата господни или както се казва поживьом увидим
                  Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                    Нали не очакваш да напиша, че очаквам от теб да ме разбереш.

Просто в Холдинг когато му дойде времето ще си напиша това което съм си наумил а после който както ще да го коментира. Важното е, че ще го има черно на бяло за да го видят хубаво апокалиптиците и белким им влеем малко акъл щото имам сериозни опасения, че имат крещяща нужда от моята помощ.
                    От факторите, изобщо определящи цена, спомагателния глагол "ще" отдавна е изхвърлен... или по-скоро звучи заплашително
                    След като имаш хакции, нали не очакваш да напиша, че ще ме разбереш ?
                    Дано обаче, не се наложи да попаднеш на мястото на апокалиптиците които искаш да спасявш, дано не се налага те да ти дават акъл

Коментар

Никой не го интересува, какво е оповестявано, интересува го какви са цифрите в последния отчет (в инвесторчето например), но вече се съмнявам, че изобщо и отчета го интересува, клетия, преизклатен хакционер
                      Нали не очакваш да напиша, че очаквам от теб да ме разбереш.

Просто в Холдинг когато му дойде времето ще си напиша това което съм си наумил а после който както ще да го коментира. Важното е, че ще го има черно на бяло за да го видят хубаво апокалиптиците и белким им влеем малко акъл щото имам сериозни опасения, че имат крещяща нужда от моята помощ.

Коментар

Това с включеното чисто плащане от 26 милиона за сдружението строящо лот4 на Тракия и влизащо в четвъртото тримесечие ли е или не е

Убеден съм, че апокалиптиците са си умрели от мъка когато от Агенция пътна инфраструктура го оповестиха

Само оня първия довод дето го даде може да бъде използван срещу мен друго изобщо не върви
                        Никой не го интересува, какво е оповестявано, интересува го какви са цифрите в последния отчет (в инвесторчето например), но вече се съмнявам, че изобщо и отчета го интересува, клетия, преизклатен хакционер

Коментар

Че то в този холдинг какво остана - от основен капитал 30 милиона (считай акциите платени по номинал) сега целия собствен капитал е 13 милиона С този темп, не карате ли акционера да си мисли, че след година две може да притежава и отрицателен собствен !?!? Такава зловредна мисъл е по-зла и от клатене
                          Не знам как ще спасявате, каквото е останало в главата на хакционера, за да не започне и той да клати артията
                          Не е препоръка
                          Това с включеното чисто плащане от 26 милиона за сдружението строящо лот4 на Тракия и влизащо в четвъртото тримесечие ли е или не е

Убеден съм, че апокалиптиците са си умрели от мъка когато от Агенция пътна инфраструктура го оповестиха

Само оня първия довод дето го даде може да бъде използван срещу мен друго изобщо не върви

Коментар

Напълно съм съгласен и твоето вероятно важи за всякаде другаде без Холдинга, защото там народа просто вече смята, че е преклатен.
                            Че то в този холдинг какво остана - от основен капитал 30 милиона (считай акциите платени по номинал) сега целия собствен капитал е 13 милиона С този темп, не карате ли акционера да си мисли, че след година две може да притежава и отрицателен собствен !?!? Такава зловредна мисъл е по-зла и от клатене
                            Не знам как ще спасявате, каквото е останало в главата на хакционера, за да не започне и той да клати артията
                            Не е препоръка

Коментар

никой не държи на клатене с години
                              Напълно съм съгласен и твоето вероятно важи за всякаде другаде без Холдинга, защото там народа просто вече смята, че е преклатен.

Коментар

О нееее. Тук сме на коренно различни мнения Българския народ е супер запънат да не говорим колко е умен.
                                никой не държи на клатене с години

Коментар

Working...
                                X