NESTOR, da e ziv i zdrav sinut ti!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НЕСТОРПървоначално изпратено от VSНестор, опитът (инвестиционният) носи мъдрост
Кратко, ясно, точно. Който има уши, чува.
Поздрави.
Иначе казано търговията с инвестиционни стоки освен парични облаги носи и голяма доза мъдрост, поне за мен.
Успех на всички приятели и съмишленици по отношение оптимизма!
Търпението и спокойствието в моменти като сегашния на БФБ са повече от наложителни.
Не сме тук от 2 месеца и за 2 месеца напред. Борсата ще преживее още много много моменти като този, пък току виж и тя помъдряла (пък и ние покрай нея)..:-)!
Много здраве ти желая и доходни инвестиции на БФБ!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от VSНестор, опитът (инвестиционният) носи мъдрост
Кратко, ясно, точно. Който има уши, чува.
Поздрави.
Иначе казано търговията с инвестиционни стоки освен парични облаги носи и голяма доза мъдрост, поне за мен.
Успех на всички приятели и съмишленици по отношение оптимизма!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от НЕСТОРАз достатъчно добре усвоих промоцията и за сега съм си изпълнил плана.
До колкото става дума за корекция, мисля че повече от здравомислещите постигнахме негласно съгласие, че тя свърши и в момента наблюдаваме консолидация на цените на акциите. Тази година не се е случвало, докато в предишни години беше по-обичайната гледка и състояние на пазара.
Оптимизма въобще не се е изпарил, той е при всички нас, които имаме сериозно отношение към инвестиционния процес.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от НЕСТОРАз достатъчно добре усвоих промоцията и за сега съм си изпълнил плана.
До колкото става дума за корекция, мисля че повече от здравомислещите постигнахме негласно съгласие, че тя свърши и в момента наблюдаваме консолидация на цените на акциите. Тази година не се е случвало, докато в предишни години беше по-обичайната гледка и състояние на пазара.
Оптимизма въобще не се е изпарил, той е при всички нас, които имаме сериозно отношение към инвестиционния процес.
Коментар
� -
Аз достатъчно добре усвоих промоцията и за сега съм си изпълнил плана.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lideЛогично е... Пенсионните фондове и застрахователните дружества вкарват свободния си ресурс в облигации, докато пазарът на акции се стабилизира.
Просто лично наблюдение.
Коментар
�
Коментар