Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Раничко е още за гърмежи
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
да не е марджин кол/т.е. гърмеж на репа ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПокрай сухото гори и мократо! - е казал народа
На Запад разпродават надути технологични и псевдо Еднорози и купуват компаниите със силен фундамент, но тук меченцата скочиха и на Агрия
Напънете се още малко де, ще помагам отдолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
И все по-добра може да става.
Няма лошо, за тук съм готов макар и да блокира платформата, три сделки без инфо по време но са очаквани и доволен
утре ще лежа и до 3лв. дисконт да получа, а ще е най добре и големия пакет да мине, що не и Капманци да каталясат!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЕ той купона свърши като заешки, но 1000кинта са си кяр *2 за кой ли пътот тук саде!
За недоверие и лешперко няма да коментирам, защото там е неочаквано добра ситуациата!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПокрай сухото гори и мократо! - е казал народа
На Запад разпродават надути технологични и псевдо Еднорози и купуват компаниите със силен фундамент, но тук меченцата скочиха и на Агрия
Напънете се още малко де, ще помагам отдолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Май отговори на вчерашния въпрос на ГруйкатаLast edited by Грую Груев; 13.01.2022, 17:02. Причина: бях обещал да не пиша до края на месеца, сориNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
От мен да знаеш, че за хубава стока винаги се намират купувачи
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАбе щом и мажо купи значително количество на 15 лв. аз съм спокоен за бъдещето на компанията и цената на акциите й.
Няма как всеки месец с по 20% нагоре. Ще се поослушваме на тези нива и при следваща новина/отчет ще има пак тласък нагоре
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
След като всички вече са купили, сега кой да купува?
- 1 like
Коментар
Коментар