If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За добро или за лошо пак някой разтовари самосвала!!! Борсите обаче катерят здраво, а нашата пада здраво!!!
Софикс е на -0,29% Това ли е здраво падане!?
Колкото до Агрия.. свободен пазар е, един ден някой изкупува агресивно, друг ден някой разпродава.. не виждам драма. Искахме жив и по-ликвиден пазар, ето го!
Така е!
Трябва да прежалиш загубите за да продадеш и започнеш от начало. Началото на 2021 продадох Хим, ЦЦБ и ПИБ, изпих си горивата чаша и през цялата година си избива загубите. Избих си ги!
ХИМ групата, ако няма промяна в мажо няма да мръдне.
Живота е прост. Правиш нещо и получваш или печалба или урок, но винаги има награда за действието.Преди доста години и аз го играх този мач с хим. От тогава се научих да не гледам просто баланси, а да влизам по-дълбоко, като гледам какви са точно активите и колко в действително струват. Например сега колегите се опитват да ни обяснят че няма смъсъл от пристанището на Агрия, без да отчитат факта, че сега за да изнесеш продукция се налага камионите да чакат с дни на опашки и корабите стоят по една седмица за да бъдат натоварени, докато с новото пристанище на Агрия ще и трябват в пъти по-малко камиони и за същото време, че се товарят в пъти повече кораби. Преките ползи от новото съоръжение ще са доста големи. Ако приемем че преките ползи от това са 10 лева на тон, то добавената стойност ще е 10 милиона годишно, без да отчитаме пристанищните такси. Тоест стойността не е в пристанището, а в съоръженията за товарно-разтоварните дейности. Ако не гледам и не разбирам тези неща и аз ще почна да обикалям всико което се вдига и да хейтя
Акционерите вече са 655, спрямо 603 за преди месец! Още един положителен знам, който можем да добавим към невероятните резултати, обратното изкупуване и покупките от двата най-големи акционера в компанията.
Акционерите вече са 655, спрямо 603 за преди месец! Още един положителен знам, който можем да добавим към невероятните резултати, обратното изкупуване и покупките от двата най-големи акционера в компанията.
Трудно се приема загубата, но това е единственият начин да продължи напред. Иначе ще продължи да дълбае още много години и да обикаля всички теми с надеждата да подлъже някой. Надеждата умира последна.
Така е!
Трябва да прежалиш загубите за да продадеш и започнеш от начало. Началото на 2021 продадох Хим, ЦЦБ и ПИБ, изпих си горивата чаша и през цялата година си избива загубите. Избих си ги!
ХИМ групата, ако няма промяна в мажо няма да мръдне.
Трудно се приема загубата, но това е единственият начин да продължи напред. Иначе ще продължи да дълбае още много години и да обикаля всички теми с надеждата да подлъже някой. Надеждата умира последна.
ми, пазарът ги е оценил точно 10 пъти по-малко
Иначе, само 20те зърнобази би трябвало да са повече от сегашната ПК
Само ръста на арматурното желязо, да не говорим, че го и няма и да имаш пари, автоматично вдига вътрешната стойност на всяка една компания която има сериозни материални, сградни, производствени активи!
Защо аз да съм глупак ,не разбрах? Защото ти,*******,смяташ така ли?
Къде се бе скрил вчера мишко? само 5% и се посра от страх ...и -10% беше по едно време
Всяка акция,която МОЖЕ да падне с -10% за няколко часа ,без новини без нищо,е ДЖЪНК.Набий си го в тиквоча.Когато дойде паниката ще са и -20% ,-30%
БИНГО АКЦИЯ за бинго играчи
явно нямаш опит с пазарите...съветвам те да погледнеш FB -30% на 3 Февр за един ден и сега се търгува на 50% от върха, NFLX -25% на 21 Януари, PayPal -20% за ден ... по твоите критерии и те ли са "ДЖЪНК". Волатилност има и на развитите пазари , при нас проблемът е в ликвидността и движения +/- 10% са по-скоро естествени за неликвидни пазари. В крайна сметка фундаментът определя дългосрочното движение на цените на акциите...времето ще покаже.
Това, че си пропуснал тази позиция, те определя що за инвеститор си.
Абсолютно.Сериозните пари не обичат -10%/ден .Щото утре може да падне и с -50% /ден
Тази акция е за дребни бинго играчи
Десетина ще направят пари,стотици ще държат с години на загуба.Защото няма такова нещо, което да ходи винаги и само нагоре !
Още повече такова,което ВЕЧЕ е направило +350%
Коментар