Първоначално изпратено от mechka 429
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Защо аз да съм глупак ,не разбрах?Защото ти,*******,смяташ така ли?
Къде се бе скрил вчера мишко? само 5% и се посра от страх ...и -10% беше по едно време
Всяка акция,която МОЖЕ да падне с -10% за няколко часа ,без новини без нищо,е ДЖЪНК.Набий си го в тиквоча.Когато дойде паниката ще са и -20% ,-30%
БИНГО АКЦИЯ за бинго играчи
ПС: Може би съм работил... те парите си работят за мен, аз гледам дългосрочната картинка. За разлика от теб посочвам кога влизам, къде влизам и какво имам в момента.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеГлупакът си ти, защото утре всички мечки ще бъдат отнесени, а ти най-после ще спреш на пишешЗащото ти,*******,смяташ така ли?
Къде се бе скрил вчера мишко? само 5% и се посра от страх ...и -10% беше по едно време
Всяка акция,която МОЖЕ да падне с -10% за няколко часа ,без новини без нищо,е ДЖЪНК.Набий си го в тиквоча.Когато дойде паниката ще са и -20% ,-30%
БИНГО АКЦИЯ за бинго играчиLast edited by petrg5s; 16.03.2022, 07:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Пак да попитам, за какво ви е този баир? Като Зрънчо ги има вече, над 1700. Повече активи, повече бизнес и перспективи. По-диверсифицирано и т.н.че и цената му толкова
да не дава господ
Коментар
-
Няма не подлежи ! Точно това подлежиМикроскопичния обем не може да е мерило или гаранция за нищо !
Ако примерно в село "Глупак" в магазина се продаде само едно шише олио на цена 20лв ,означава ли това ,че може да приемем ,че в цяла България олиото е 20лв ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
И аз пак да питам. Тези активи за 300 милиона в зрънчо, колко струват всъшност
Иначе, само 20те зърнобази би трябвало да са повече от сегашната ПК
- 1 like
Коментар
-
Пак да попитам, за какво ви е този баир? Като Зрънчо ги има вече, над 1700. Повече активи, повече бизнес и перспективи. По-диверсифицирано и т.н.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнениеОбръщам внимание на броя акционери. 31 Дек - 544, 28 Февр - 608 , 14 Март - 656 бр. С тези темпове през Септ Агрия ще е в СОФИКС. За съжаление фонда на Експат върху СОФИКС е едва 8,8 млн лв и при тегло около 6% ще има търсене от едва 500 000лв.Не е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Пак да попитам, за какво ви е този баир? Като Зрънчо ги има вече, над 1700. Повече активи, повече бизнес и перспективи. По-диверсифицирано и т.н.
Земята в баланса на ЗХБГ е за 8 млн. лв. спрямо 200 млн. лв + в Агрия. Активите на ЗХБГ са стари и се амортизират бързо - от 145 млн. , през 2021 амортизацията е 40 млн.
Погледни само каква информация предоставят от ЗХБГ в доклада си към годишния отчет...нищо. Компанията по-скоро вегетира. През 2021 има направени инвестиции под 1 млн , при Агрия 11млн. в нови складове и земя...
Макар и малък Агрия е дала дивидент и съм сигурен,ч е и тази година ще даде 1-2% див. доходност!
Мога да продължавам, но няма смисъл. По-добре погледни БГ Агро, а на ЗХБГ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнениеОбръщам внимание на броя акционери. 31 Дек - 544, 28 Февр - 608 , 14 Март - 656 бр. С тези темпове през Септ Агрия ще е в СОФИКС. За съжаление фонда на Експат върху СОФИКС е едва 8,8 млн лв и при тегло около 6% ще има търсене от едва 500 000лв.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеСлед вчерашния рън, днес 20-ката май няма да успее да удържи.
Коментар
-
Няма не подлежи ! Точно това подлежиМикроскопичния обем не може да е мерило или гаранция за нищо !
Ако примерно в село "Глупак" в магазина се продаде само едно шише олио на цена 20лв ,означава ли това ,че може да приемем ,че в цяла България олиото е 20лв ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да. Сега вземи направи същото упражнение, РББ беше продадена за 2 милиарда лева, Хим има ЦКБ, колко трябва да струва ЦКБ, за да разберем колко трябва да струва ХИМ? По твоята логига
Или Зрънчо има пристанище, колко струва, колко трябва да струва ЗХБГАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар