Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Успя ли да продадеш, докато се правиш на Хитър Петър.Last edited by X_Y; 14.03.2022, 14:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОт 10 Март:
По план се движим! Сега да завъртим малко повече оборот на тези нива и ще мислим за нов подскок
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Кой си ти ,че да ти давам отчет какво и защо правя?Не е препоръка
Коментар
-
От 10 Март:
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Естествено че ще поеме.. писах по-долу защо.. Много кандидат купувачи се облизваха на акцията, но се надяваха на по-ниски цени.. след като обаче и последните бройки на натискащия се от месеци продавач минаха, сега няма адекватно на търсенето предлагане на тези нива.. Просто цената ще трябва да стане друга за да се появи някакво адекватно предлагане... Мисля че ще направим още едни бързи 20% преди някаква консолидация.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Извинявай, че те хейтих и спамих. Сега ме извини, но трябва да ходя да сменям памперса
- 5 Харесвания
Коментар
-
Намали хейта и спама.Знам ,че те е страх и си напълнил памперса,но ми е през оная работа за теб и за смешните ти инвестицииАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Малко остана до 19, след това база 20 ще я превземем за 1-2 дниБъдете здрави!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКазваш, че постъпвам глупаво, щом държа акции на Агрия. Очевидно искаш да ме спасиш от фалита. Дай някакви расъждения, факти и доказателства, ако искаш да ти повярвам.
Коментар
-
Кой си ти ,че да ти давам отчет какво и защо правя?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар