IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не, пазя ги да им продам над 30
    Евтино ще им ги дадеш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Успя ли да продадеш, докато се правиш на Хитър Петър.
      Не, пазя ги да им продам над 30
      Last edited by X_Y; 14.03.2022, 14:46.

Коментар

• Много тапички до 22лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          От 10 Март:

По план се движим! Сега да завъртим малко повече оборот на тези нива и ще мислим за нов подскок
          Успя ли да продадеш, докато се правиш на Хитър Петър.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Кой си ти ,че да ти давам отчет какво и защо правя?
            Рибарю, какво дириш тука ???
            Не е препоръка

Коментар

• От 10 Март:
              Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Естествено че ще поеме.. писах по-долу защо.. Много кандидат купувачи се облизваха на акцията, но се надяваха на по-ниски цени.. след като обаче и последните бройки на натискащия се от месеци продавач минаха, сега няма адекватно на търсенето предлагане на тези нива.. Просто цената ще трябва да стане друга за да се появи някакво адекватно предлагане... Мисля че ще направим още едни бързи 20% преди някаква консолидация.
              По план се движим! Сега да завъртим малко повече оборот на тези нива и ще мислим за нов подскок

Коментар

• 642 акционера, спрямо 631 за ден по-рано! Напред към 750!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Извинявай, че те хейтих и спамих. Сега ме извини, но трябва да ходя да сменям памперса
                  Много е неадекватно момчето. Още като написа, че този форум му е под нивото и само се забавлявал, го разбрах че е поредния нерелизирал се "играч", който е достоен единствено за игнор листа ми

Коментар

Намали хейта и спама.Знам ,че те е страх и си напълнил памперса,но ми е през оная работа за теб и за смешните ти инвестиции
                    Извинявай, че те хейтих и спамих. Сега ме извини, но трябва да ходя да сменям памперса
                    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Малко остана до 19, след това база 20 ще я превземем за 1-2 дни Бъдете здрави!
                      petrg5s, нещо да кажеш...

Коментар

• Кучетата си лаят, кервана си върви!
                        Класика!

Коментар

• Честита ви двайсетуна, ракетата набира сериозна скорост в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                            Казваш, че постъпвам глупаво, щом държа акции на Агрия. Очевидно искаш да ме спасиш от фалита. Дай някакви расъждения, факти и доказателства, ако искаш да ти повярвам.
                            Намали хейта и спама.Знам ,че те е страх и си напълнил памперса,но ми е през оная работа за теб и за смешните ти инвестиции

Коментар

• Колко и да не му се иска на г-н Асен Василев, инфлацията в страната ще удари 10%. Дори очаквам и ново повишение в следващите месеци. Та, как ли ще се отрази инфлацията на продажбите/печалбите на Агрия? Успешна седмица!

Коментар

Кой си ти ,че да ти давам отчет какво и защо правя?
                                Казваш, че постъпвам глупаво, щом държа акции на Агрия. Очевидно искаш да ме спасиш от фалита. Дай някакви расъждения, факти и доказателства, ако искаш да ти повярвам.
                                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Working...
                                X