Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеот дясно вече почти никой не се нарежда. Чудно ми е как стават тези изсипвания на 22.20 дето са станали в 10.10 ?
Коментар
-
3-та година подред дивидент от 10% от печалбата:
2020 - 0,147 лв
2021 - 0,3676 лв
2022 - 1 лв/акция
Понеже цената на Агрия (23 лв /акция) е сходна с тази на Алтерко ми е интересно сравнението как при Алтерко новината за 0,20 лв дивидент го изкараха като "супер новина", а компанията е 2,6 пъти по-скъпа на база паз. кап.
Пазарът ни е крайно "неефективен"...
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
В Търговския регистър
Обратното изкупуване е с минимална цена 28 лв.
Май Мажо обича да гледа филми
ако мажо иска да продължава да придобива като плаща с акции ще трябва да поддържа цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеОСА 26.06, 1лв. дивидент, обратно изкупуване
Съжалявам, че няма да мога да присъствам на ОСА (както тук така и при колегите им от ген. Колев), и аз като Груйката съм букнал отдавна. Ще помоля някой от колегите да предаде моите поздравления към Е.Р. и членовте на ръководството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
правилно, не съм внимавал. Гледал съм отчета още февруари, там са 7.8 млн, без данъци. Това счетоводство, тегава работа(сложна).. Пак можеше да раздадат повече от 10%. Миналата година имаха печалба над прогнозите ... освен ако не са ги наместили всичките
Last edited by Майната; 12.05.2023, 09:22.Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
68 млн е консолидираната печалба след данъци в ГФО. Пак можеше да раздадат повече от 10%. Миналата година имаха печалба над прогнозите ... освен ако не са ги наместили всичките
Last edited by petyob; 12.05.2023, 09:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнениекъде гледате поканата за ОС ?
Обратното изкупуване е с минимална цена 28 лв.
Май Мажо обича да гледа филмиLast edited by sunny; 12.05.2023, 09:00.
Коментар
-
не трябваще ли да дадат 7.8 млн. (поне)? къде го гледатте?
- 4 Харесвания
Коментар
-
не трябваще ли да дадат 7.8 млн. (поне)? къде го гледатте?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Удържа си на думата Райков, бравоLast edited by petyob; 12.05.2023, 08:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеБроим ли го на тоя етап за фалшив или ще чакаме и утре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеБроим ли го на тоя етап за фалшив или ще чакаме и утре?
простудни растройства...
Коментар
Коментар