IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
    Колеги много се извинявам, но аз никъде не мога да намерия информация относно ОСА на Агрия през 2023 за 2022. Последната подадена покана за ОСА е през 2022 в Търговския регистър. В Екстри няма нищо. Откъде намирате тази информация за ОСА на Агрия? Мерси предварително за отговора.
    И аз не намирам в ТР покана за предстоящо ОСА

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

напълно валидни аргументи, но по същата логика не трябва и дивиденти да се раздават, за мен обратното е по-добро от дивидентите и стабилизира цените, не са добре "елхичките"
      да, така е, затова имах съмнения за дивидента, но чест му прави на Райков, че си удържа на думата
      гради доверие и компанията става много по-предсказуема

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Според мен последното нещо, което иска да прави в момент на падащи борсови цени на продукцията и вдигащи се лихви по заеми Райков е обратно изкупуване,
        но има едни още 10 млн предвидени за придобивания в плана и те не са сложени случайно, явно придобиването вече е планирано и нищо чудно да стане заплащане с акции, както вече се е случвало поне 3 пъти в историята на компанията
        напълно валидни аргументи, но по същата логика не трябва и дивиденти да се раздават, за мен обратното е по-добро от дивидентите и стабилизира цените, не са добре "елхичките" . Като става дума за заеми, имам въпрос - тези суми от отчета не са ли кредитни линии, т.е. един вид одобрен кредит, но не значи че е взет целия и текат лихви по него?

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
          Сега за да се осъществи обратно изкупуване трябва някой да се набута да изкупува до 28лв и тогава евентуално дружеството може да пусне поръчка купува. Но няма да се учудя да се намерят и такива ентусиасти.
          И при предишното обратно изкупуване беше подобна ситуацията - минималната цена на обратното изкупуване беше по-висока от пазарната. Реално акциите бяха изкупени на цена, под минмалната...

Батя беше най-бърз

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
            Колеги много се извинявам, но аз никъде не мога да намерия информация относно ОСА на Агрия през 2023 за 2022. Последната подадена покана за ОСА е през 2022 в Търговския регистър. В Екстри няма нищо. Откъде намирате тази информация за ОСА на Агрия? Мерси предварително за отговора.
            Търговския регистър

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение

Декември можеше да има обратно изкупуване, ама нямаше нали?!
              така че за юни какво ви кара да си мислите, че ще има?
              за дивидента поздравления към г-н Райков, че си държи на думата.
              Според мен последното нещо, което иска да прави в момент на падащи борсови цени на продукцията и вдигащи се лихви по заеми Райков е обратно изкупуване,
              но има едни още 10 млн предвидени за придобивания в плана и те не са сложени случайно, явно придобиването вече е планирано и нищо чудно да стане заплащане с акции, както вече се е случвало поне 3 пъти в историята на компанията

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

според мен не са очаквали да падне цената толкова. Аз не разбирам логиката да се дава висока долна граница. Този който "се набута" до 28лв, може всъщност да спечели, ако има подвърждение, че след това ще се включи обратното,
                Декември можеше да има обратно изкупуване, ама нямаше нали?!
                така че за юни какво ви кара да си мислите, че ще има?
                за дивидента поздравления към г-н Райков, че си държи на думата.

Коментар

• Колеги много се извинявам, но аз никъде не мога да намерия информация относно ОСА на Агрия през 2023 за 2022. Последната подадена покана за ОСА е през 2022 в Търговския регистър. В Екстри няма нищо. Откъде намирате тази информация за ОСА на Агрия? Мерси предварително за отговора.
                  Last edited by keizer; 12.05.2023, 13:10.
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

И какво каза фундаметнда, когато хартията беше на 30? Тия глупостите с фундамента не ви ли омръзнаха?!
                    А къде бяха твоите чертички когато купувахме преди 2 г. да кажат че е дъно и следва здраво рали?
                    Появихте се да бягате след влака. Онзи ден не ни ли показваше "пробита съпротива"? Имаше надъхани да купуват на 15-17 лв.
                    "Техническия анализ е като огледало за обратно виждане"

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
                      Обратно изкупуване с такъв тесен диапазон и то извън пазара ми звучи като „много ни се иска, но нямаме желание“. Абсолютно безмислено. Ако вярваха че дружеството е подценено и искаха да го правят щяха да сложат по-ниска минимална цена (под пазарната). Сега за да се осъществи обратно изкупуване трябва някой да се набута да изкупува до 28лв и тогава евентуално дружеството може да пусне поръчка купува. Но няма да се учудя да се намерят и такива ентусиасти.
                      според мен не са очаквали да падне цената толкова. Аз не разбирам логиката да се дава висока долна граница. Този който "се набута" до 28лв, може всъщност да спечели, ако има подвърждение, че след това ще се включи обратното,

Коментар

• Обратно изкупуване с такъв тесен диапазон и то извън пазара ми звучи като „много ни се иска, но нямаме желание“. Абсолютно безмислено. Ако вярваха че дружеството е подценено и искаха да го правят щяха да сложат по-ниска минимална цена (под пазарната). Сега за да се осъществи обратно изкупуване трябва някой да се набута да изкупува до 28лв и тогава евентуално дружеството може да пусне поръчка купува. Но няма да се учудя да се намерят и такива ентусиасти.

Коментар

И какво каза фундаметнда, когато хартията беше на 30? Тия глупостите с фундамента не ви ли омръзнаха?!
                          фундамента да не си го представяш нещо постоянно като фундамент на къща? Печалбите вдигнаха цената после почнаха да падат с цената на зърното и акцията падна. Сега ще се вдихне, ако няма сделка за зърното. След това вече мажо ще направи истинско обратно изкупуване, трябва вече да се е научил, и акцията ше се вдигне над 30
                          Last edited by petyob; 12.05.2023, 12:38.

Коментар

Това Маджо да им каже,че ще им изкупят артиите на някаква определена цена, не е фундамент.По-скоро е директна намеса в цената
                            Фундамента ще е след това.... по пързалката.

Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнение
                            след толкова графики от теб не видях конкретен price target ? Може ли едно число, което да следим
                            Точно това е проблема,аз поствам десетки графики ,а ти НУЛА.
                            После само коментираш моите графики.
                            Ами дай да видим и една твоя най-накрая ! може и без цел и таргет.Даже и от друга акция да е.
                            От 3г ти искам и все бягаш.Страх ли те е от нещо?
                            Last edited by petrg5s; 12.05.2023, 12:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Чертежите пак отидоха в канала

Когато фундамента говори, чертожниците трябва да си мълчат!
                              И какво каза фундамента, когато хартията беше на 30? Тия глупости с фундамента не ви ли омръзнаха?!
                              Last edited by Спекулант79; 12.05.2023, 17:59.

Коментар

• Интересно ми е колко от дивидента на мажовците ще влезе на пазара
                                предстои да видим

Коментар

Working...
                                X