Първоначално изпратено от keizer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
напълно валидни аргументи, но по същата логика не трябва и дивиденти да се раздават, за мен обратното е по-добро от дивидентите и стабилизира цените, не са добре "елхичките"
гради доверие и компанията става много по-предсказуема
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Според мен последното нещо, което иска да прави в момент на падащи борсови цени на продукцията и вдигащи се лихви по заеми Райков е обратно изкупуване,
но има едни още 10 млн предвидени за придобивания в плана и те не са сложени случайно, явно придобиването вече е планирано и нищо чудно да стане заплащане с акции, както вече се е случвало поне 3 пъти в историята на компанията. Като става дума за заеми, имам въпрос - тези суми от отчета не са ли кредитни линии, т.е. един вид одобрен кредит, но не значи че е взет целия и текат лихви по него?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеСега за да се осъществи обратно изкупуване трябва някой да се набута да изкупува до 28лв и тогава евентуално дружеството може да пусне поръчка купува. Но няма да се учудя да се намерят и такива ентусиасти.
Батя беше най-бърз
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеКолеги много се извинявам, но аз никъде не мога да намерия информация относно ОСА на Агрия през 2023 за 2022. Последната подадена покана за ОСА е през 2022 в Търговския регистър. В Екстри няма нищо. Откъде намирате тази информация за ОСА на Агрия? Мерси предварително за отговора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Декември можеше да има обратно изкупуване, ама нямаше нали?!
така че за юни какво ви кара да си мислите, че ще има?
за дивидента поздравления към г-н Райков, че си държи на думата.
но има едни още 10 млн предвидени за придобивания в плана и те не са сложени случайно, явно придобиването вече е планирано и нищо чудно да стане заплащане с акции, както вече се е случвало поне 3 пъти в историята на компанията
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
според мен не са очаквали да падне цената толкова. Аз не разбирам логиката да се дава висока долна граница. Този който "се набута" до 28лв, може всъщност да спечели, ако има подвърждение, че след това ще се включи обратното,
така че за юни какво ви кара да си мислите, че ще има?
за дивидента поздравления към г-н Райков, че си държи на думата.
Коментар
-
Колеги много се извинявам, но аз никъде не мога да намерия информация относно ОСА на Агрия през 2023 за 2022. Последната подадена покана за ОСА е през 2022 в Търговския регистър. В Екстри няма нищо. Откъде намирате тази информация за ОСА на Агрия? Мерси предварително за отговора.Last edited by keizer; 12.05.2023, 13:10.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
И какво каза фундаметнда, когато хартията беше на 30?Тия глупостите с фундамента не ви ли омръзнаха?!
Появихте се да бягате след влака. Онзи ден не ни ли показваше "пробита съпротива"? Имаше надъхани да купуват на 15-17 лв.
"Техническия анализ е като огледало за обратно виждане"
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеОбратно изкупуване с такъв тесен диапазон и то извън пазара ми звучи като „много ни се иска, но нямаме желание“. Абсолютно безмислено. Ако вярваха че дружеството е подценено и искаха да го правят щяха да сложат по-ниска минимална цена (под пазарната). Сега за да се осъществи обратно изкупуване трябва някой да се набута да изкупува до 28лв и тогава евентуално дружеството може да пусне поръчка купува. Но няма да се учудя да се намерят и такива ентусиасти.
Коментар
-
Обратно изкупуване с такъв тесен диапазон и то извън пазара ми звучи като „много ни се иска, но нямаме желание“. Абсолютно безмислено. Ако вярваха че дружеството е подценено и искаха да го правят щяха да сложат по-ниска минимална цена (под пазарната). Сега за да се осъществи обратно изкупуване трябва някой да се набута да изкупува до 28лв и тогава евентуално дружеството може да пусне поръчка купува. Но няма да се учудя да се намерят и такива ентусиасти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
И какво каза фундаметнда, когато хартията беше на 30?Тия глупостите с фундамента не ви ли омръзнаха?!
Last edited by petyob; 12.05.2023, 12:38.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеИ какво каза фундаметнда, когато хартията беше на 30?Тия глупостите с фундамента не ви ли омръзнаха?!
Фундамента ще е след това.... по пързалката.
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнениеслед толкова графики от теб не видях конкретен price target ? Може ли едно число, което да следим
После само коментираш моите графики.
Ами дай да видим и една твоя най-накрая ! може и без цел и таргет.Даже и от друга акция да е.
От 3г ти искам и все бягаш.Страх ли те е от нещо?
Last edited by petrg5s; 12.05.2023, 12:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧертежите пак отидоха в канала
Когато фундамента говори, чертожниците трябва да си мълчат!Тия глупости с фундамента не ви ли омръзнаха?!
Last edited by Спекулант79; 12.05.2023, 17:59.
- 1 like
Коментар
Коментар