Първоначално изпратено от blah blah
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от BankOfLameПървоначално изпратено от ValuatorИнтересена нова седмица ни чакаОчевидно при това здраво сплитане на големи мечки и големи бикове най-вероятно края на сезона дойде ще дойде изненандващо и без време за много от играчите
Лично аз съм спокоен за акциите си и не бих продал и при Sofix 1000 защото когато съм инвестирал в тези дружества съм гледал не края на сесията, а 20 години напред.
Успех на всички и се надявам след време да си спомняте за тези няколко дни с приятни чувства.
мойта жена сега ме бъзикаше, че била на 90% кеш. Аз и викам, скъпа, ама как така се оказа на толко кеш. Тя вика ами преведох си пари в Кобос сметкатаха ха ха. И вика, ами те нали Елана люшкат пазара, ама Елана не са заинтересувани Монбат да пада, щото Монбат и Елана нали така.... Значи какво. Фърляме се яко на Монбатя
Умна жена ей. И вика. Абе ти нали знаеш, че като пищят големите, че пазара пада, то трябва да се купува, докато пазара верно пада, че скоро ще е късно
Коментар
-
Bank, при мен се получава следния парадокс - от три-четири месеца предимно обяснявам на някакви безумни ентусиасти в разни теми, че само с голи надежди и UP_UP и Яху-уу не става, а повечето жълтурчета ми отговарят, че нищо не разбирам, че съм искал да си купя евтино, че не трябвало да пиша във форума и т.н.
Сега съм в обратната ситуация - повечето от жълтурчетата са се насрали до ушите (макар и да се правят на куражлии), виждат навсякъде конспиративни истории, а аз се опитвам да им обясня, че неминуемото винаги идва (дали с няколко статии или с някоя международна или родна финансова или политическа криза), но света никога не свършва с една по-плитка или по-дълбока корекция и след всеки край идва ново начало
Май верно само си губя времето, защото живота е най-добрия учител
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от BankOfLameПървоначално изпратено от ValuatorИнтересена нова седмица ни чакаОчевидно при това здраво сплитане на големи мечки и големи бикове най-вероятно края на сезона дойде ще дойде изненандващо и без време за много от играчите
Лично аз съм спокоен за акциите си и не бих продал и при Sofix 1000 защото когато съм инвестирал в тези дружества съм гледал не края на сесията, а 20 години напред.
Успех на всички и се надявам след време да си спомняте за тези няколко дни с приятни чувства.
мойта жена сега ме бъзикаше, че била на 90% кеш. Аз и викам, скъпа, ама как така се оказа на толко кеш. Тя вика ами преведох си пари в Кобос сметкатаха ха ха. И вика, ами те нали Елана люшкат пазара, ама Елана не са заинтересувани Монбат да пада, щото Монбат и Елана нали така.... Значи какво. Фърляме се яко на Монбатя
Умна жена ей. И вика. Абе ти нали знаеш, че като пищят големите, че пазара пада, то трябва да се купува, докато пазара верно пада, че скоро ще е късно
Коментар
-
Първоначално изпратено от BankOfLameПървоначално изпратено от ValuatorИнтересена нова седмица ни чакаОчевидно при това здраво сплитане на големи мечки и големи бикове най-вероятно края на сезона дойде ще дойде изненандващо и без време за много от играчите
Паника няма ... все още ;-)МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorИнтересена нова седмица ни чакаОчевидно при това здраво сплитане на големи мечки и големи бикове най-вероятно края на сезона дойде ще дойде изненандващо и без време за много от играчите
Успех на всички и се надявам след време да си спомняте за тези няколко дни с приятни чувства.--
Коментар
-
Pateto, не е същото - първо се замисли кой си ти, какъв е Апостолов и какъв е Колчев. Второ - при Промота и Интерложик далаверата си я направиха византийците и до колкото си спомням някои от тях го отнесоха. Трето - тук се визират конкретни ИП-та, а в надуването участват всички!
След като БАЛИП са толкова обезпокоени за пазара, защо писмото е изпратено до всички медии, а не само до КФН? Явно целта на това писмо е именно създаването на паника - ами аз днес колкото вестници отворих и във всичките писмото на БАЛИП!
Да не говорим, че на всяка втора страница имаше реклама на половин страница на ЕЛАНА, КАРОЛ, БЕНЧМАРК, КАПМАН.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifPateto, аз си я спомням много добре тази схема - малко преди нея тя се разигра и с Интерложик
Думите ни от тогава не ви ли се струват като взети от устата на Камен Колчев днес?!?
Ама тогава еденици бяха балоните и не беше страшно ... сега са доста повече, доста повече са и новаците на борсата които лесно се лъжат да купуват и после първи бягат на стада панически сред рев, сълзи и сополи
Има компании които заслужено си имат високи мултипъли, но си има и балони да не се лъжем
Коментар
-
И вижте какво сме говорили тогава ...
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=6676
Първоначално изпратено от kifтия си продължават с пълна сила
егати манипулативния пазарПървоначално изпратено от stuКак може такава спекулация да е позволена? Наистина ли няма кой да спре това изкуствено покачване на цената, повече от ясно е за абсолютно всеки даже и за новобранец като мен... Какво може да спечели този спекулант или спекуланти като сам си надува цената.Както и да го смятам, ако друг не влезе в тази позиция, конкретния спекулант не може да излезе на печалба в никакъв случай.И никакви данни за дружеството, на какво прилича това.А, ако случайно някои някой се излъже да си купи малко акции на ПРА и цената се срине с 90 % за три дни после какво правим... Това може да се случи само в България на нисколиквидната ни борсичка.Нали имаме мерак да влезем в ЕС- Питам , по този начин ли???Със спекулация до небето и с ниска ликвидност...
Успех колеги и моля по-спокойно с иронията, човек се учи, докато е жив!Първоначално изпратено от ЗдравкоКато гледам колко балона са се надули, направо страх ме хваща!Все едно сме на селски сбор.
Първоначално изпратено от Ajax4oТова е най-големия балон който съм виждал... ааа и Холдинг Варна горе-долу беше така!!! След това... знаете ;-)
Не следя БФБ много, ама тия много се набиват на очи... жалко, че на БФБ няма шорт сел... да видите от тука какво се прави :lol:
Коментар
Коментар