IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blah blah
    Първоначално изпратено от Bobi75
    Първоначално изпратено от BankOfLame
    Първоначално изпратено от Valuator
    Интересена нова седмица ни чака Очевидно при това здраво сплитане на големи мечки и големи бикове най-вероятно края на сезона дойде ще дойде изненандващо и без време за много от играчите
    Драги ми Оценителю напрежение има защото ние самите си създадохме свръхочаквания. Ако една акция не направи дабъл за тримесечие продаваме и търсим следващата златна мина. Тази народопсихология трябва да престане, именно за това говори А. А.
    Лично аз съм спокоен за акциите си и не бих продал и при Sofix 1000 защото когато съм инвестирал в тези дружества съм гледал не края на сесията, а 20 години напред.

Успех на всички и се надявам след време да си спомняте за тези няколко дни с приятни чувства.
    верно е верно е. и аз няма да продавам, защото няма смисъл
    мойта жена сега ме бъзикаше, че била на 90% кеш. Аз и викам, скъпа, ама как така се оказа на толко кеш. Тя вика ами преведох си пари в Кобос сметката ха ха ха. И вика, ами те нали Елана люшкат пазара, ама Елана не са заинтересувани Монбат да пада, щото Монбат и Елана нали така.... Значи какво. Фърляме се яко на Монбатя

Умна жена ей. И вика. Абе ти нали знаеш, че като пищят големите, че пазара пада, то трябва да се купува, докато пазара верно пада, че скоро ще е късно
    Боби, а ти предупреди ли я, че Капман от днес се сърдят на Елана и пускат олигофренски оферти за Монбат? И не се знае кога ще им мине
    Еми крайно време беше да сменят позициите с олигофренските оферти :-))) ХЕХЕХЕХЕХЕ. Много добре казано :-)
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
      Първоначално изпратено от BankOfLame
      Интересена нова седмица ни чака Очевидно при това здраво сплитане на големи мечки и големи бикове най-вероятно края на сезона дойде ще дойде изненандващо и без време за много от играчите
      Драги ми Оценителю напрежение има защото ние самите си създадохме свръхочаквания. Ако една акция не направи дабъл за тримесечие продаваме и търсим следващата златна мина. Тази народопсихология трябва да престане, именно за това говори А. А.
      Лично аз съм спокоен за акциите си и не бих продал и при Sofix 1000 защото когато съм инвестирал в тези дружества съм гледал не края на сесията, а 20 години напред.

Успех на всички и се надявам след време да си спомняте за тези няколко дни с приятни чувства.
      мойта жена сега ме бъзикаше, че била на 90% кеш. Аз и викам, скъпа, ама как така се оказа на толко кеш. Тя вика ами преведох си пари в Кобос сметката ха ха ха. И вика, ами те нали Елана люшкат пазара, ама Елана не са заинтересувани Монбат да пада, щото Монбат и Елана нали така.... Значи какво. Фърляме се яко на Монбатя

Умна жена ей. И вика. Абе ти нали знаеш, че като пищят големите, че пазара пада, то трябва да се купува, докато пазара верно пада, че скоро ще е късно
      Боби, а ти предупреди ли я, че Капман от днес се сърдят на Елана и пускат олигофренски оферти за Монбат? И не се знае кога ще им мине

Коментар

• Bank, при мен се получава следния парадокс - от три-четири месеца предимно обяснявам на някакви безумни ентусиасти в разни теми, че само с голи надежди и UP_UP и Яху-уу не става, а повечето жълтурчета ми отговарят, че нищо не разбирам, че съм искал да си купя евтино, че не трябвало да пиша във форума и т.н.

Сега съм в обратната ситуация - повечето от жълтурчетата са се насрали до ушите (макар и да се правят на куражлии), виждат навсякъде конспиративни истории, а аз се опитвам да им обясня, че неминуемото винаги идва (дали с няколко статии или с някоя международна или родна финансова или политическа криза), но света никога не свършва с една по-плитка или по-дълбока корекция и след всеки край идва ново начало

Май верно само си губя времето, защото живота е най-добрия учител

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame

Много добре казано! Борсата не може да върви само на горе - ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЯКО ХЛАПЕ :-) Само, че на някои хора им се иска късогледо да изконсумират целия потенциал на пазара за нула време. Това не трябва да стане в никакъв случай.

Паника няма ... все още ;-)
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• недейте така с тая паника бе дами и господа вече прекалявате, след 15-20 дена индекса може да даде такъв растеж че следователно сега само си губиме времето с тея теми

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator

--

Коментар

• важното е ЛОВ да има, пък кой ли ще пострада гатанка май ще става???

Коментар

• Интересена нова седмица ни чака Очевидно при това здраво сплитане на големи мечки и големи бикове най-вероятно края на сезона дойде ще дойде изненадващо и без време за много от играчите

Коментар

• Pateto, не е същото - първо се замисли кой си ти, какъв е Апостолов и какъв е Колчев. Второ - при Промота и Интерложик далаверата си я направиха византийците и до колкото си спомням някои от тях го отнесоха. Трето - тук се визират конкретни ИП-та, а в надуването участват всички!
                      След като БАЛИП са толкова обезпокоени за пазара, защо писмото е изпратено до всички медии, а не само до КФН? Явно целта на това писмо е именно създаването на паника - ами аз днес колкото вестници отворих и във всичките писмото на БАЛИП!
                      Да не говорим, че на всяка втора страница имаше реклама на половин страница на ЕЛАНА, КАРОЛ, БЕНЧМАРК, КАПМАН.
                      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                        Ако знаете само каква нова серия ви чака утре в Капитал Очевидно, след като някой счита, че има проблеми с фундамента, целта е сериозна промяна в сентимента
                        след като някой иска да манипулира пазара искаш да кажеш

Коментар

• Ако знаете само каква нова серия ви чака утре в Капитал Очевидно, след като някой счита, че има проблеми с фундамента, целта е сериозна промяна в сентимента

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                            Pateto, аз си я спомням много добре тази схема - малко преди нея тя се разигра и с Интерложик
                            Ами това казвам тука - истината е по средата. Само дето Елана не намериха правилния тон за съжаление, иначе са прави донякъде.

Думите ни от тогава не ви ли се струват като взети от устата на Камен Колчев днес?!?

Ама тогава еденици бяха балоните и не беше страшно ... сега са доста повече, доста повече са и новаците на борсата които лесно се лъжат да купуват и после първи бягат на стада панически сред рев, сълзи и сополи

Има компании които заслужено си имат високи мултипъли, но си има и балони да не се лъжем

Коментар

• Pateto, аз си я спомням много добре тази схема - малко преди нея тя се разигра и с Интерложик
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• И вижте какво сме говорили тогава ...
                                http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=6676

Първоначално изпратено от kif
                                тия си продължават с пълна сила
                                егати манипулативния пазар
                                Първоначално изпратено от stu
                                Как може такава спекулация да е позволена? Наистина ли няма кой да спре това изкуствено покачване на цената, повече от ясно е за абсолютно всеки даже и за новобранец като мен... Какво може да спечели този спекулант или спекуланти като сам си надува цената.Както и да го смятам, ако друг не влезе в тази позиция, конкретния спекулант не може да излезе на печалба в никакъв случай.И никакви данни за дружеството, на какво прилича това.А, ако случайно някои някой се излъже да си купи малко акции на ПРА и цената се срине с 90 % за три дни после какво правим... Това може да се случи само в България на нисколиквидната ни борсичка.Нали имаме мерак да влезем в ЕС- Питам , по този начин ли???Със спекулация до небето и с ниска ликвидност...
                                Успех колеги и моля по-спокойно с иронията, човек се учи, докато е жив!
                                Първоначално изпратено от Здравко
                                Като гледам колко балона са се надули, направо страх ме хваща! Все едно сме на селски сбор.
                                Първоначално изпратено от Ajax4o
                                Това е най-големия балон който съм виждал... ааа и Холдинг Варна горе-долу беше така!!! След това... знаете ;-)
                                Не следя БФБ много, ама тия много се набиват на очи... жалко, че на БФБ няма шорт сел... да видите от тука какво се прави :lol:

Коментар

Working...
                                X