Dobro utro. Prespah i naistina pecenih 4e v4era sam deistval pravilno.Napazarih za okolo......... ,kato 4ast i v MAX.Staro pravilo riba se lovi v matna voda.Izvoda mi ot va6te komentari e, 4e nqkoi kolegi koito sa kopuvali skoro sa po iznerveni izatova razsagdeniqta im sa pove4e emocionalni ot kolkoto prakti4ni. Mislete i dnes , nali e den za RAZMISAL. Ako nqkoi ne e razbral 4e borsata e kato parzalka , 4e po nqkoga se i pada da razsagdava i utre.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът.....http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorBank, при мен се получава следния парадокс - от три-четири месеца предимно обяснявам на някакви безумни ентусиасти в разни теми, че само с голи надежди и UP_UP и Яху-уу не става, а повечето жълтурчета ми отговарят, че нищо не разбирам, че съм искал да си купя евтино, че не трябвало да пиша във форума и т.н.
Сега съм в обратната ситуация - повечето от жълтурчетата са се насрали до ушите (макар и да се правят на куражлии), виждат навсякъде конспиративни истории, а аз се опитвам да им обясня, че неминуемото винаги идва (дали с няколко статии или с някоя международна или родна финансова или политическа криза), но света никога не свършва с една по-плитка или по-дълбока корекция и след всеки край идва ново начало
Май верно само си губя времето, защото живота е най-добрия учител
А заювците са ясни - при възход най-много подскачат, при всяка миникризичка се поакват от страх, Страхливите пилета крещят, че небето пада, пилета и заювци си плюят на петичките да бягат, а овцете казват "Бееее" и хукват след тях.... и спекулантите ги стрихат и дерат.
Това си е част от борсовото шоу.
За мен е ясно, като че ще съмне,
че Яхо-о-о-о ни очаква светло
и слънцето над хоризонтът тъмен,
да - Слънцето над БФБ ще свети...
... ако мога да перифразирам тъй фриволно Колю Вапцаров.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ветре, досега не съм участвал в бизнеса с боклуците, но съм чувал, че от боклуците големи пари се правели - курсове се надписвали, цени се надували
Та затова сега сме чакали бат Бойко като един истински супермен да направи завод за боклука - току виж нещата си дошли на мястотоНе че много ме интересува бизнеса с боклуците, ама така - за размисъл и за лека нощ
Коментар
-
Няма да са само чужди ИП тия дето пълнят, ВетреИ местните индивидуални играчи няма да се излагаме - ще се включиме в подходящ момент и ние в сценария, макар и така колкото да се отсрамиме като статисти (щото трудно ще го докараме на потенциал и оборот като някои от чуждите - ако вярваме на писанията)
Коментар
-
абе докато се млатят големите току виж некой пробутал некой чужд ИП да понакупи малко, да заредат кобоситеИнс, да не би тва да е сложния замисъл на повсеместната медийна дандания
нещо на режисура намязва хавата...
ноооооо .... каква ли ще е доходноста на некои кои са си по дефолт с по-ниска доходност - тва ако и некой чужд ИП понакупи от убавите акции промоционално и за тея с ниския доход може пак да не остане, ех жалко, жалко, но както се казва, кой каквото си направи - нема що да търси друг за виновенили пък нещата да са поразпредлени откъм акции, варианти всекакви, само фантазия да има човек
Коментар
-
Bobi75
тя мойта жена вика. много е вероятно е другите ИП-та да му скъсат ризката на Монбатя (женски начин да кажеш да му е..т м...та), а тя на разпродажби много обичала да купува.
и е верно. тя и диамантените си обеци на разпродажба ги купува
Коментар
Коментар