If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момци, не се хабете ами чакайте консолидирания за Q4 ;-)
До тук добре! ;-)
инсайдере, мъчат ме едни подозрения, като гледам днес как се смъкнаха и Орг, и Бстрад а и некои други... , а и вече играчите май не гледат много отчети, за жалост
както казваш, дотук все пак е добре .
Всички сме хванали едни лупи и електронни микроскопи и гледаме ту мечките, ту дъното! Цъкаме с уста и продължаваме да гледаме ту мечките, ту дъното. Няма кой да им каже на ония, дето трябва, че с гледане не става. За дъно требе и пари :-)
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Момци, не се хабете ами чакайте консолидирания за Q4 ;-)
До тук добре! ;-)
инсайдере, мъчат ме едни подозрения, като гледам днес как се смъкнаха и Орг, и Бстрад а и некои други... , а и вече играчите май не гледат много отчети, за жалост
както казваш, дотук все пак е добре .
Трябва да покаже баснословни резултати през четвъртото тримесечие това дружество, за да оправдае текущите цени.
Пожелавам успех на акционерите тук и желая да не коментирам отчета, а само цената на акцията, която, ако се вземе предвид сплита е все още над емисионна стойност..
Трябва да покаже баснословни резултати през четвъртото тримесечие това дружество, за да оправдае текущите цени.
Съгласен съм с теб,но според мен засега ги показват,а явно Q4 им е най-силно.
Единствената база за сравнение на Q3 за 2008 и Q3 за 2007,намерих в инвестора:
Коментар