IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от boshko
    Първоначално изпратено от Schumacher
    А невъзможна ли е?
    И 3 лв. ни се струваха невъзможни вчера сутринта.
    Не е препоръка - изсипах моите 1000 вчера на 4,4 - 4,2.
    Може и аз да съм ти ги купил. :P
    Някой направи по левче на акция за 2 часа! Сигурно има рожден ден! ;-)
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Schumacher
      А невъзможна ли е?
      Може и аз да съм ти ги купил. :P

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
        Първоначално изпратено от Schumacher
        Ами ако и ти бързаш и после има и на 2...?
        Не ме разбра какво имах предвид, всъщност усмивах себе си. :P
        аз те разбрах - направих и аз тая грешка

Коментар

• А невъзможна ли е?

Коментар

Не ме разбра какво имах предвид, всъщност усмивах себе си. :P

Коментар

Е, това вече е истерия!
              :-)
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Ами ако и ти бързаш и после има и на 2...?

Коментар

• Ех, блазе им на купилите на 3лв...
                  За пореден път се убедих, че който бърза бърка.

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                    Societe Generale Експресбанк финансира проект на Билборд
                    23 Септември 2008 | 13:59
                    Societe Generale Експресбанк предостави финансиране на дъщерната компания на Билборд АД, а именно Диджитал Принт ЕООД. Проектът касае изграждане на печатна база в новопостроения бизнес център Bee Garden, гр. Варна. Инвестицията продължава успешната дейност на Билборд АД в областта на дигиталния широкоформатен печат.

Общата стойност на инвестицията е 11 млн. евро, като проектът е подкрепен от Societe Generale Екпресбанк АД - клон София. Банката предостави дългосрочно финансиране за закупуване на печатната база и офиси. Societe Generale Екпресбанк АД финансира и закупуването на по-голямата част от машинното оборудване посредством лизингова схема.

Дружеството Билборд АД е основано през 2001 г., утвърждавайки се бързо на пазара на широкоформатен печат. Впоследствие инвестира и в разработването на офсетов печат.

Към настоящия момент дружеството е лидер на пазара на широкоформатен дигитален печат, офсетов печат и брандиране на превозни средства. Значително е присъствието на фирмата и в областта на външната реклама, търговията с оборудване и материали за дигитален печат. Билборд АД е листвано и на Софийската фондова борса.

За Societe Generale Екпресбанк АД това е типичен пример за проекти, които банката се стреми да подкрепя в България – стратегическа инвестиция на развиващо се предприятие с ясна пазарна позиция и потенциал.
                    nevermind, имаш вкус за хубавите дружества :-)
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Societe Generale Експресбанк финансира проект на Билборд
                      23 Септември 2008 | 13:59
                      Societe Generale Експресбанк предостави финансиране на дъщерната компания на Билборд АД, а именно Диджитал Принт ЕООД. Проектът касае изграждане на печатна база в новопостроения бизнес център Bee Garden, гр. Варна. Инвестицията продължава успешната дейност на Билборд АД в областта на дигиталния широкоформатен печат.

Общата стойност на инвестицията е 11 млн. евро, като проектът е подкрепен от Societe Generale Екпресбанк АД - клон София. Банката предостави дългосрочно финансиране за закупуване на печатната база и офиси. Societe Generale Екпресбанк АД финансира и закупуването на по-голямата част от машинното оборудване посредством лизингова схема.

Дружеството Билборд АД е основано през 2001 г., утвърждавайки се бързо на пазара на широкоформатен печат. Впоследствие инвестира и в разработването на офсетов печат.

Към настоящия момент дружеството е лидер на пазара на широкоформатен дигитален печат, офсетов печат и брандиране на превозни средства. Значително е присъствието на фирмата и в областта на външната реклама, търговията с оборудване и материали за дигитален печат. Билборд АД е листвано и на Софийската фондова борса.

За Societe Generale Екпресбанк АД това е типичен пример за проекти, които банката се стреми да подкрепя в България – стратегическа инвестиция на развиващо се предприятие с ясна пазарна позиция и потенциал.

Коментар

• Тук разни айсберги изплуват.

Коментар

• Абе бива-все пак и новите акции са в играта-все едно си познал.
                          Първоначално изпратено от Hakkinen
                          -2.61% днес... явно обърках посоката

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                            -2.61% днес... явно обърках посоката
                            Случва се на всички Естествено само на мен не

Коментар

• -2.61% днес... явно обърках посоката
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
                                Че не си объркал посоката
                                Виж, за това вече няма как да съм сигурен Но просто реших да си напиша мнението преди сесията, а не както е модерно във форума след като нещо се е случило да коментираме как е било ясно и т.н. Ако съм я объркал, ще си посипя главата с пепел и толкова
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X