Незнам кой, обаче знам защо го продават. Поглед в долната лява част на баланса в частта "парични средства в каса" на консолидирания отчет за първо тримесечие и също така на бележките от одитора на годишния и на всеки ще му стане ясно защо го продават...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеДнес накрая пазарът не можа да поеме предлагането на 0.80,което като че ли няма край.Заприличва на манипулация,което може да доведе и до цени под сегашния минимум.Ако се пласират голямо количество акции,лесната и бърза печалба може да стане мираж.
По важно е кой продава и защо...?
нямам акции ,но такива продажби са синтоматични ,има в Петрол подобни продажби, преди това в София БТ , ВАСВ ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАз пък днес добавих от тая артийка още.Не ме интересува колко е сдухана и кой продава защото знам че след това изсипване ще има нагоре и аз ще направя едни бързи пари.Всъщност днешната сесия доказа правотата на идеята ми.Все пак Цар Пзар ще си каже думата накрая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПешоКенин Разгледай мнениеКак разбираш кой продава и къде купува?Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
чувам, че батя е прав
за крум - при ипо-то не помня да се продаваха налични
иначе, кофти се получи с цената на тази акция - като дружество стои много над средното, особено като се отказаха от твърде необоснования проект за нова печатница, обаче като акция - много се сдуха
уж генчев се нервел от цената, но мисля, че не му пука особено
и така да е, нека работят, пък пазарът ще я намести където трябва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе продава мажо а клиент на райфа.
И го прави за да си купува от една друга емисия. А коя е тя, наблюдавалите днешната търговия са наясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Крум Савов Разгледай мнениеДобре бе, пичове! Аз нямам книжа тук, но не може да не прави впечатление силният натиск отдясно! Семейстовото ли продължава да разпродава, ще фалират ли, какво точно се случва?!? Какъв е тоя мажоритар да си разпродава акциите по 0,80 лева, при положение, че на ИПО-то се нагуши с яки пари! Доколкото си спомням тогава продаваха и налични акции!
И го прави за да си купува от една друга емисия. А коя е тя, наблюдавалите днешната търговия са наясно
Не се спичай Круме, а се възползвай, пакета за харизване не е безкраен.
Коментар
-
Добре бе, пичове! Аз нямам книжа тук, но не може да не прави впечатление силният натиск отдясно! Семейстовото ли продължава да разпродава, ще фалират ли, какво точно се случва?!? Какъв е тоя мажоритар да си разпродава акциите по 0,80 лева, при положение, че на ИПО-то се нагуши с яки пари! Доколкото си спомням тогава продаваха и налични акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение5 пъти.....нали увеличиха капитала 2-но бе....
5 пъти!
Но тезата ми си остава същата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеПичовете... няма такава насрана компания като тази!!! Дори на пародийната Бегетовска ФБ!
10 ПЪТИ спад на цената от ИПО-то... Баси! Достойно за книга с абсурди!
За съжаление притежавам акции в това дърво!! И определено инвестирайки тук - СБЪРКАХ яко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Крум Савов Разгледай мнениеКато погледнеш сделките от сутринта на 0,88 са минали малко бройки на 4 различни ценови равнища! Значи "великия" индианец е направил страхотната врътка с 500, макс 1000 бройки!
Ташунко, то хубаво, ще има за семки, ама пич не усещаш ли, че ставаш смешен! Ти за 40 лева си потроши клавиатурата от писане!Това е средната продажна цена бе мойто момче.Зле си с математематиката и ставаш смешен ти
За твоя информация парите за семките днес са над 160 лв така че ти си паси трева а аз семки ще чопля.
Коментар
-
Като погледнеш сделките от сутринта на 0,88 са минали малко бройки на 4 различни ценови равнища! Значи "великия" индианец е направил страхотната врътка с 500, макс 1000 бройки!
Ташунко, то хубаво, ще има за семки, ама пич не усещаш ли, че ставаш смешен! Ти за 40 лева си потроши клавиатурата от писане!
Коментар
Коментар