If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахахахаха днес стана врътка тука.Средна печалба 10 % за няколко дена мисля че е добре че и за капак пък си ги и възтанових пак на около тази чудна цена 0.80 лв. Дет с вика малко но от сърце.
ха ха, сега да видим кога ще е втората врътка с +20 лв. Дано не е с -20 лв. )))))))
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Хахахахаха днес стана врътка тука.Средна печалба 10 % за няколко дена мисля че е добре че и за капак пък си ги и възтанових пак на около тази чудна цена 0.80 лв. Дет с вика малко но от сърце.
Не мога да ма се начудя на тия дето купуват по няколо бр за да вдигат ограниченията и отчитат че са на печалба.То до сега не е минал никакъв сериозен обем от деня когато разпродаваха на 0.80
E това кой не го е правил. Страшно забавно е да движиш индекса с 5 лева!! Но по принцип не съм фен на това и се дразня като се случва.
е как да не става .... Преди малко Билборд се качи с 4 % и някой спечели цели .... 12 стотинки.
Не мога да ма се начудя на тия дето купуват по няколо бр за да вдигат ограниченията и отчитат че са на печалба.То до сега не е минал никакъв сериозен обем от деня когато разпродаваха на 0.80
Коментар