IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• A otkoga podpira washata akula? Ne stana li weche polowin godina? hahaha

Коментар

• Хехехе, съни, помня на колко я чакаш, но все си мисля, че нашата любима акула ще подпре много преди това ;-)
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
        Рано е... Заглавието на тази статия е така написано сякаш увеличението на капитала е решено...Но то за жалост не е..
        Тук виждам някои колеги, които май са продали между 8 и 11 лева и сега чакат обратно движение, за да купят

Някъде има такова движение, някъде обаче няма...

Гледам Билборд сега и си мисля за Монбат миналата година...

Коментар

• psycoholic, естествено, че нищо фундаментално не се променя, но прави акция по-атрактивна за дребните инвеститори. Също така сплитът означава, че мениджмънта е уверен в прогнозите за печалбите, които е дал в проспекта, което неминуемо ще доведе до нов скок в цената на акцията.
          Проследи досега движението в цената на акциите на компаниите обявили сплит

Колкото до това дали ще се приеме.. ами с 20% free float все си мисля, че ще се приеме

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
            Обяснете ми, защо обявата за сплит е повод за радост -> фундаментално нищо не се променя, а акцията не е толкова скъпа, че да не е ликвидна на сегашната си цена!
            Без да се заяждам, разбира се!
            е, то оставаше и да се заяждаш, при тази четка....че не е толкова скъпа акцията ))
            а бе, повече ме кефи новината за ...екслузивния договор за реклама на мол-а....за който няма начин да не се знае поне от месеци )

Коментар

• точно така
              все пак оса трябва да реши
              иначе, не е лош ход, но не е и нещо особено

Коментар

• Рано е... Заглавието на тази статия е така написано сякаш увеличението на капитала е решено...Но то за жалост не е..

Коментар

• Обяснете ми, защо обявата за сплит е повод за радост -> фундаментално нищо не се променя, а акцията не е толкова скъпа, че да не е ликвидна на сегашната си цена!
                  Без да се заяждам, разбира се!
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo

В понеделник ще е забавно
                    Все по-забавно се очертава да е

Коментар

http://bull.investor.bg/bull/upload/006813.pdf

Nice
                      :-) :-) :-)
                      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• http://bull.investor.bg/bull/upload/006813.pdf

Nice

Коментар

• Първоначално изпратено от ради
                          похвално, че се стремят да са открити откъм информация

струва ми се обаче, че малко пресилвате очакванията
                          моушън артс по прогнози на билборд трябва да стигне продажби през 2008 2млн. при 1млн. за 2007
                          добре, дори още 2м да дойдат като приходи, ефектът върху консолидираната печалба няма да е нещо чак толкова значимо
                          виж, ако крайната нетна печалба нарастне с 2м, тогава вече и аз ще се наостря :-)
                          успех!
                          Еми ще видим, договор за 5 години не е зле.. За съжаление няма параметри на договора, но щом е най-големият мол в България, не мисля, че ще е зле.
                          Да няма после пак учудени откъде идвали извънредните печалби, защо си преизпълнили прогнозите и т.н. ...

Успехи

Коментар

• похвално, че се стремят да са открити откъм информация

струва ми се обаче, че малко пресилвате очакванията
                            моушън артс по прогнози на билборд трябва да стигне продажби през 2008 2млн. при 1млн. за 2007
                            добре, дори още 2м да дойдат като приходи, ефектът върху консолидираната печалба няма да е нещо чак толкова значимо
                            виж, ако крайната нетна печалба нарастне с 2м, тогава вече и аз ще се наостря :-)
                            успех!

Коментар

Добре, много много добре

Интересно сега дали тези приходи и съответно печалби са включени в прогнозите на мениджмънта за годината. Но думата "ексклузивен" договор ми подсказва, че едва ли

Дамм, с нетърпение чакам откриващия аукцион в понеделник, когато повечето борсови участници няма да са мноу наясно кво се случва точно

Коментар

• Добре, много много добре

Интересно сега дали тези приходи и съответно печалби са включени в прогнозите на мениджмънта за годината. Но думата "ексклузивен" договор ми подсказва, че едва ли

Коментар

Working...
                                X