A otkoga podpira washata akula? Ne stana li weche polowin godina? hahaha
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoffРано е... Заглавието на тази статия е така написано сякаш увеличението на капитала е решено...Но то за жалост не е..
Някъде има такова движение, някъде обаче няма...
Гледам Билборд сега и си мисля за Монбат миналата година...
Коментар
-
psycoholic, естествено, че нищо фундаментално не се променя, но прави акция по-атрактивна за дребните инвеститори. Също така сплитът означава, че мениджмънта е уверен в прогнозите за печалбите, които е дал в проспекта, което неминуемо ще доведе до нов скок в цената на акцията.
Проследи досега движението в цената на акциите на компаниите обявили сплит
Колкото до това дали ще се приеме.. ами с 20% free float все си мисля, че ще се приеме
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicОбяснете ми, защо обявата за сплит е повод за радост -> фундаментално нищо не се променя, а акцията не е толкова скъпа, че да не е ликвидна на сегашната си цена!
Без да се заяждам, разбира се!))
а бе, повече ме кефи новината за ...екслузивния договор за реклама на мол-а....за който няма начин да не се знае поне от месеци)
Коментар
-
Обяснете ми, защо обявата за сплит е повод за радост -> фундаментално нищо не се променя, а акцията не е толкова скъпа, че да не е ликвидна на сегашната си цена!
Без да се заяждам, разбира се!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от радипохвално, че се стремят да са открити откъм информация
струва ми се обаче, че малко пресилвате очакванията
моушън артс по прогнози на билборд трябва да стигне продажби през 2008 2млн. при 1млн. за 2007
добре, дори още 2м да дойдат като приходи, ефектът върху консолидираната печалба няма да е нещо чак толкова значимо
виж, ако крайната нетна печалба нарастне с 2м, тогава вече и аз ще се наостря :-)
успех!
Да няма после пак учудени откъде идвали извънредните печалби, защо си преизпълнили прогнозите и т.н. ...
Успехи
Коментар
-
похвално, че се стремят да са открити откъм информация
струва ми се обаче, че малко пресилвате очакванията
моушън артс по прогнози на билборд трябва да стигне продажби през 2008 2млн. при 1млн. за 2007
добре, дори още 2м да дойдат като приходи, ефектът върху консолидираната печалба няма да е нещо чак толкова значимо
виж, ако крайната нетна печалба нарастне с 2м, тогава вече и аз ще се наостря :-)
успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloДобре, много много добре
Интересно сега дали тези приходи и съответно печалби са включени в прогнозите на мениджмънта за годината. Но думата "ексклузивен" договор ми подсказва, че едва ли
В понеделник ще е забавно
Коментар
Коментар