IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• BOARD

Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
    няма ли поне за бедните да прояви милост !?
    Мисля,че тук бедни няма.Но самата покана да се поеме към "BOARD VALLEY" си е проява на състрадание.Отърваваш се завинаги от земните неволи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
      Посоката към "DEATH VALLEY" е указана.
      няма ли поне за бедните да прояви милост !?

Коментар

• BOARD

Посоката към "DEATH VALLEY" е указана.

Коментар

• Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение
          защо се трият тук такива хубави картинки, коити беше постнал Гаки
          Картинките бяха супер!!! Gaki надявам се пак да ги публикуваш... този път ще ги save-на. Не съм предполагал че ще ги изтрият

Коментар

Lalka тепърва й предстои да застане под светлината на прожекторите.С удоволствие бих й асистирал.
            остай лалка ами виж нещо за козолупа генералът да излупа а лалка нека хване генералска палка
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• CCB

Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              абе и аз като гледам, май лалка не се будалка )))
              Lalka тепърва й предстои да застане под светлината на прожекторите.С удоволствие бих й асистирал.

Коментар

Не беше модератора.Сам махнах картинката,в която се съдържаше послание.Има една приказка:"Човек се надява да чуе това,което на него му се иска"По тая причина не всеки ме възприема.А аз се опитвам само да пресъздам максимално достоверно моментното състояние на нещата.Такива,каквито ги виждам.
                абе и аз като гледам, май лалка не се будалка )))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение
                  защо се трият тук такива хубави картинки, коити беше постнал Гаки
                  Не беше модератора.Сам махнах картинката,в която се съдържаше послание.Има една приказка:"Човек се надява да чуе това,което на него му се иска"По тая причина не всеки ме възприема.А аз се опитвам само да пресъздам максимално достоверно моментното състояние на нещата.Такива,каквито ги виждам.

Коментар

• защо се трият тук такива хубави картинки, коити беше постнал Гаки

Коментар

Тук няма промяна в постановката.Ха някой се е натиснал да предложи да купи на 0.80,следва скалпиране.Започвам да се кахъря,че lalka може и да е права.
                      Не се кахъри. Дори генералът трябва да държи здрав дух в здраво тяло. Ако му се отвори работа за него е добре дошла. Мен ме кефи най-много, че индианеца може да си намери майстора все пак. А генералът може да забие в дългосрочни изпълнения по киртикотунинговане - вид подготвителни, строеви процедури.

Коментар

• Тук няма промяна в постановката.Ха някой се е натиснал да предложи да купи на 0.80,следва скалпиране.Започвам да се кахъря,че lalka може и да е права.
                        Last edited by Gaki; 17.06.2010, 12:49.

Коментар

Не вярвам.Най-вероятно генералът ще се въздържи от агресивни действия.За възможно пропадане от няколко стотинки не си заслужава усилята.
                          Знае ли се ! В проценти може да му се сторят в повече спрямо стотинките Не подценявай икономическата мотивация. Все пак сме в криза, а и генералът не е прост Може да премине към процентно изражение при отчитане на профита ))
                          Last edited by lalka; 16.06.2010, 23:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka Разгледай мнение
                            А дали на ген. Али няма да му се отвори допълнителна работа ??
                            Не вярвам.Най-вероятно генералът ще се въздържи от агресивни действия.За възможно пропадане от няколко стотинки не си заслужава усилята.

Коментар

Днес накрая пазарът не можа да поеме предлагането на 0.80,което като че ли няма край.Заприличва на манипулация,което може да доведе и до цени под сегашния минимум.Ако се пласират голямо количество акции,лесната и бърза печалба може да стане мираж.
                              А дали на ген. Али няма да му се отвори допълнителна работа ??

Коментар

• така ще стане.

Коментар

Working...
                                X