If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
+1. Само не зная, ако се пусне, могат ли ВТБ и Оманците да продадат? Щото ако да, може да се получи един вид окрупняване и смяна на собствеността на безценица, което да вкара нов акционер ( да кажем едни 150 кила) в банката, после БНБ рязко да реши да оздрави банката и заедно с новия акционер и дупката да станат маджо и да изместят Бромак а това би било МНООООГО Грозно
Те оманците са правени у дупе, та да се прецакат така...
За тях вариантите са два :
1.При фалит - съдят държавата и получават бахти обезщетението
2.Оздравяване с държавни пари - внасят някой лев капитал в най-лошия случай
Демек ситуацията им е win / win
Считате ли, че трябва да бъде пусната търговията с акции на КТБ на БФБ, докато банката е под специален надзор от БНБ?
Моят отговор е ДА.
+1. Само не зная, ако се пусне, могат ли ВТБ и Оманците да продадат? Щото ако да, може да се получи един вид окрупняване и смяна на собствеността на безценица, което да вкара нов акционер ( да кажем едни 150 кила) в банката, после БНБ рязко да реши да оздрави банката и заедно с новия акционер и дупката да станат маджо и да изместят Бромак а това би било МНООООГО Грозно
Навремето имах един колега, велик социалист, но радетел да си напълни джоба с прогнили капиталистически блага. Та тоя човек май инжинер беше по специалност, но по партийна линия го беха турнали за управител на хотел - да следи сметки, едно друго. И как си правеше отчетите Първия месец примерно има хотела оборот 1000лв - отива и се отчита. Втория месец има още 1000, но той човека събира ги и първите и вече отчита 2000лв , с фанфари и елюминации На третия 3 и така на татък, собствениците доволни и предоволни, развързват кесиите за щедри бонуси, докато след 1 година, в следстиве на тея отчети хотелчето замина та се не видя Та и бананковата ни система май така в момента я отчитат гледам
Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Айде де че не е - същата работа си е. Фалира банката завлича тези на които дължи пари. Същото като при всяка друга фирма.
И аз съм твърдо против да ми взимат пари, че да спасяват на някой си милионите. Ами не ме интересуват неговите пари. Интересуват ме моите, и не не искам някой да ми бърка в моя джоб че да пълни чужд джоб.
Надявам се да не се наложи някой да бърка в твоя джоб, за да спасява банка... че тогава банката си е направо за отписване.
А иначе бъркането в твоя джоб ще се случи и при фалит. Много други банки и фирми ще претъпят загуби, които ще наваксват за твоя, както и на всички нас сметка.
Та банката трябва да бъде спасена. Нямам претенции, кой да й е собственик стига конторла да е сериозен.
"С дефицит от 4 - 4,5% вместо планираните в бюджета 1,8% може да приключи финансовата 2014 г., съобщиха за “24 часа” високопоставени държавни източници. Това означава, че държавата няма да разполага с около 3,2-3,5 млрд. лв. в последните месеци на годината."
По думите му КТБ не трябва да бъде обявявана във фалит и да й бъде отнет лицензът. Бързият фалит е целта на двете противопоставящи се лобита - на Доган и Пеевски и на Цветан Василев, за да бъдат заличени следите, добави Петър Москов.
Коментар