IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Аз се чудя що не моа си намеря общак за 600 кинта. Те всички отишли в КТБ-ту
    Задръж още малко, ако ме уволнят заради КТБ- идвам, но ще искам и служебна ракия

Коментар

• Костов: Борисов прехвърля банковия проблем на реформаторите
      Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Национален Протест на 29.09.14г пред БНБ - София и големите български градове!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Из писмото на изпълнителните директори на КТБ.......

Така например само за два месеца са назначени 23 души на граждански договор в областта на кредитиране, счетоводство, информационни технологии, административно-стопанска дейност, сигурност, управление на човешките ресурси, със среден размер на месечните им възнаграждения 4740 лв. Сключени са и договори за правни услуги на значителна стойност (до момента за около 80 хил. лв. плюс допълнително по 90 евро средно на час на адвокат за извършване на правен анализ по кредитните сделки) с три адвокатски кантори, които не са тясно специализирани в областта на кредитната дейност. Ползването на услугите на лица, незапознати с банковата теория и практика, респективно със спецификата в отношенията с клиентите на банката, допълнително усложняват и без това сложната обстановка и удължават значително времето за вземане на решения.
          Аз се чудя що не моа си намеря общак за 600 кинта. Те всички отишли в КТБ-ту

Коментар

• Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнение
            +1
            +2

Коментар

• Из писмото на изпълнителните директори на КТБ.......

Така например само за два месеца са назначени 23 души на граждански договор в областта на кредитиране, счетоводство, информационни технологии, административно-стопанска дейност, сигурност, управление на човешките ресурси, със среден размер на месечните им възнаграждения 4740 лв. Сключени са и договори за правни услуги на значителна стойност (до момента за около 80 хил. лв. плюс допълнително по 90 евро средно на час на адвокат за извършване на правен анализ по кредитните сделки) с три адвокатски кантори, които не са тясно специализирани в областта на кредитната дейност. Ползването на услугите на лица, незапознати с банковата теория и практика, респективно със спецификата в отношенията с клиентите на банката, допълнително усложняват и без това сложната обстановка и удължават значително времето за вземане на решения.

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнение
                +1
                +1

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                  ама един протест не може да стане като хората.
                  Туй щото оФцета са много, а няма ни едно овчарско куче да ги събере на едно място ... Мила родна картинка.

Коментар

Относно иЗкруФфф - гласувам, за който го вкара в затвора за геноцид на няколкостотин хиляди българи!!!
                    Аз също. И при мен се случи момент (поради конкретни причини) на голяма експозиция в КТБ и ме затрудниха на н-та степен.

А има и хора, които съвсем са го закъсали - ама един протест не може да стане като хората.

Коментар

По принцип да, ама правеха едни врътки, прехвърляха фирми и т.н. Може и някой друг актив да е прехвърлен.

Ама дано не се стига дотам

Макар че всички се упражняват само в епистоларния жанр, Искров сайта на БНБ го превърна в личен блог и всичко чакат Бойко-то.
                      Ами не знам, но един актив като е заложен, дори и да си смени собственика си остава заложен - друг е въпроса, ако се избуши, но това е частен случай.Ганчев според мен ще оздрави Петрол и ще го продаде на стратегически играч.
                      Относно иЗкруФфф - гласувам, за който го вкара в затвора за геноцид на няколкостотин хиляди българи!!!
                      Last edited by andy2000; 24.09.2014, 15:24.

Коментар

Ааа, що бе? То си виси заложено?
                        По принцип да, ама правеха едни врътки, прехвърляха фирми и т.н. Може и някой друг актив да е прехвърлен.

Ама дано не се стига дотам

Макар че всички се упражняват само в епистоларния жанр, Искров сайта на БНБ го превърна в личен блог и всичко чакат Бойко-то.

Коментар

Не знам, ама Цецо Василев и Гриша Ганчев са ми далеч по-симпатични от на Василев опонентите ... Дано спасят всичко възможно.
                          +1
                          "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

И на мен, ама ни замИна обезпечението / актива
                            Ааа, що бе? То си виси заложено?

Коментар

• http://fakti.bg/mnenia/114082-da-go-...paign=oftheday

Коментар

Не знам, ама Цецо Василев и Гриша Ганчев са ми далеч по-симпатични от на Василев опонентите ... Дано спасят всичко възможно.
                                И на мен, ама ни замИна обезпечението / актива

Коментар

Working...
                                X