IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнение
    С първото съм съгласен.
    За второто обаче не мога. Май повечко четеш от форума на бг мама.
    Закони имаше по татово време, има и сега. Ще разбереш какво значи ТРЯБВА, когато ти се наложи да се обясняваш на базата на каква информация говориш.
    Остани си със здраве!

Закони има, ченге - и ще те подкарам на ситна стружка да ги научиш на свой гръб
    Не се опитвай да ме заплашваш, нито ме впечатляваш нито имаш шансове за успех

Коментар

• It's not the Eltrade my friend, it's the card ...
      Много е важно в кой клуб играеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Да
        не са.. никой не може да забрани на който и да е да обсъжда каквото и да е..камо ли пък на някакви мами с бебета които си чешат езика. А и от банката сами си бяха виновни. Ако бяха обявили пред клиентите си, че ще сменят софтуера и от там да се явят някой технически проблеми нямаше да имат тия притеснения тогава. Тази грешка тогава им коства повече нерви отколкото пари, но все пак не е здравословно, защото можеше да повлече голяма беля.

ПС: между другото едни льохмани пускали тогава жалба и срещу мен, за това, че съм писал, че акциите ще падат и "съм подравял банковата система" () - както и ми каза мой човек от самата банка Ченгетата се посмели малко, пили по едно кафе с моят човек и толкоз. Чудно обаче сега, като съм писал, че ще се качват акциите, какви жалби ще пускат разорените посерковци.

Първа инвестиционна банка, Петрол АД, Пампорово АД: http://borsi.blog.bg/biznes/2011/03/...rovo-ad.714841
        Last edited by Jay Gould; 14.04.2011, 21:27.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Докато са вървяли предишните търгове тук явно някой добре си е омесил и опекъл баницата:

От news.bg:

"Елтрейд къмпани" ЕООД е превела в Българската банка за развитие 284 399 500 лева за обособената част на "Кремиковци", съобщи БТА, като се позова на синдика на комбината Цветан Банков.

От ПИБ заявявиха, че познават добре производствените активи на комбината и не е било трудно да направят оценката на рентабилността на проекта. Според ПИБ"Елтрейд къмпани" ЕООД ще има добра възможност да осъществи проекта и една от причините за това е, че вече има сключени предварителни договори за продажбата на част от неработещите активи на комбината.
          Last edited by Valuator; 14.04.2011, 21:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            я един бърз въпрос - наказаха ли някого покрай бг-мамата преди 3 години?
            Да

Коментар

• я един бърз въпрос - наказаха ли някого покрай бг-мамата преди 3 години?
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• айде, честито

Лъчо плати 316-те млн. лв. за "Кремиковци"

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/0...mikovci.116247

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                  Теб някой трудно може да те убеди в каквото и да било относно ПИБ, така че няма и смисъл. Един ден, когато ПИБ фалира и я делистнат, за да я национализират или пък някой се излъже да я купи, ще те черпя една бира и ще ти разкажа коя банка защо точно си е тръгнала и коя от тях точно кой документ е успяла да намери чрез БНБ и какво е станало. И процеса по продажбата на ПИБ не започва през 2008, а месеци преди ИПО-то, но и тогава всички си тръгват.
                  Но ще говорим пак когато банката вече не е публична.
                  А ако в България имаше реален шорт, това щеше да е the mother of all shorts.
                  PrivAte, много си се объркал. Защо ще продават банката, а след това правят ИПО-то? Няма логика! И няма смисъл. Ако тогава са искали щяха да я продадат.Аз знам от вътрешен източник, че по това време са имали официална оферта за милярд и двеста евра!!!!!

Коментар

• айде Ковачки е в безопасност
                    е ще трябва да шитне туй онуй за 10те %
                    нооо.....
                    Last edited by blagunka5; 14.04.2011, 22:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                      дали и Никола е на тва мнение
                      Най-малкото вероятно е наясно, какво казва куреца. Но все пак има акциЙ Няма нищо лошо. И препоръка също няма )
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                        Първо - не съм ти приятел.
                        Второ - както вече казах, не разпространявам слухове а факти, изнесени в пресата. В тая връзка може да те ушия за клевета, да понаучиш малко и ти санкциите.
                        Трето - пред кого бе драгинко ТРЯБВА? Туй не ти е Татово време, шапкар заухав!
                        С първото съм съгласен.
                        За второто обаче не мога. Май повечко четеш от форума на бг мама.
                        Закони имаше по татово време, има и сега. Ще разбереш какво значи ТРЯБВА, когато ти се наложи да се обясняваш на базата на каква информация говориш.
                        Остани си със здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                          Теб някой трудно може да те убеди в каквото и да било относно ПИБ, така че няма и смисъл. Един ден, когато ПИБ фалира и я делистнат, за да я национализират или пък някой се излъже да я купи, ще те черпя една бира и ще ти разкажа коя банка защо точно си е тръгнала и коя от тях точно кой документ е успяла да намери чрез БНБ и какво е станало. И процеса по продажбата на ПИБ не започва през 2008, а месеци преди ИПО-то, но и тогава всички си тръгват.
                          дали и Никола е на тва мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнение
                            Явно си предубеден. В конкретния случай, на няколко пъти се каза, че
                            всичко е обезпечено и то повече от 100%. И не знам защо си мислиш, че
                            ПИБ не си опичат работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Джейми - джейди, щом искаш да си говорим истински ще споделиш ли колко се набута като се правеше на инвеститор в б. акции...(така се говори ) ще ти олекне...злобата няма да ти донесе душевен мир.
                              Разказваш вицове хахахахаха

Коментар

• Джейми - джейди, щом искаш да си говорим истински ще споделиш ли колко се набута като се правеше на инвеститор в б. акции...(така се говори ) ще ти олекне...злобата няма да ти донесе душевен мир.
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X