IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
    http://www.x3news.com/displayNovina.jsp?formid=49917

Тук ако има големи чужди инвеститори, би трябвало да се счупят да продават, но едва ли така ще стане.
    "Ако дължиш 100$ на банката, това е твой проблем. А ако дължиш 100000000$ това е проблем на банката."

в случая: "Ако дължиш 59EUR на банката, това е твой проблем. А ако дължиш 59000000EUR това е проблем на банката."

Коментар

• http://www.x3news.com/displayNovina.jsp?formid=49917

Тук ако има големи чужди инвеститори, би трябвало да се счупят да продават, но едва ли така ще стане.

Коментар

• От цалата работа е интересно че акцията не помръдва, преди и след новината си е все там, останалото са писаници...

Коментар

• Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнение
          Много е просто! Ако продажбата е неуспяла и първичното предлагане щеше да е неуспешно. Все пак всички помнят какъв успех имаше то!
          Хайде да не заблуждаваме младежите тук! 70 % от инвеститорите бяха от чужбина.
          Аз съм я видял офертата от 1.2 млн., мога да кажа и банката от която беше.
          а ти може само да си пееш.......
          Правилно е, че банката не се продаде в кризата. След година две и това се очаква, и то на добри нива.
          Ти като даваш акъл, що не се опиташ да си продадеш апартамента в кризата?! Щото знаеш, че имаш по добри перспективи, нали. И хайде моля те спри с провокациите!
          Г-н Фантомас, Вие какво искате, само платени форумници ли да коментират тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Че тя кризата свърши миналата година бре, фантомасе... Сега вече сме в депресията, която ще продължи има няма 10-ина години!
            Attached Files

Коментар

Ти като даваш акъл, що не се опиташ да си продадеш апартамента в кризата?! Щото знаеш, че имаш по добри перспективи, нали.
              Че тя кризата свърши миналата година бре, фантомасе... Сега вече сме в депресията, която ще продължи има няма 10-ина години!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                Ако наистина ме питаш защо някой ще прави листинг след неуспяла продажба и не знаеш отговора, то тогава определено трябва да спреш да се занимаваш с борсата и инвестирането.
                Ако наистина имаше инфо от кухнята, мога да те уверя, че за нищо на света нямаше да пишеш нещата, които си написал.
                Много е просто! Ако продажбата е неуспяла и първичното предлагане щеше да е неуспешно. Все пак всички помнят какъв успех имаше то!
                Хайде да не заблуждаваме младежите тук! 70 % от инвеститорите бяха от чужбина.
                Аз съм я видял офертата от 1.2 млн., мога да кажа и банката от която беше.
                а ти може само да си пееш.......
                Правилно е, че банката не се продаде в кризата. След година две и това се очаква, и то на добри нива.
                Ти като даваш акъл, що не се опиташ да си продадеш апартамента в кризата?! Щото знаеш, че имаш по добри перспективи, нали. И хайде моля те спри с провокациите!

Коментар

• Тези дни случайно по телевизията на ПеКа го видях как на зрителски въпрос категорично заяви, че БФБ и акциите в БГ не го интересуват и от години не се занимава с тях.. Вие кажете излъгал ли е Пешко или не

Коментар

• wreme e
                    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      Пешка,
                      въпросите ти са смислени и на място, но според мен ти се дискредитира преди време, когато плюеше по банката и не мисля, че ще ти обърнат внимание.

аз съм голям фен на ПИБ, но така реализирана схемата не ми допада...ама хич... без значение колко мангизи могат да изкарат цялата схема е брутално наместена.

успех на пиб
                      по-добре за всички (с или без акции) е да се измъкнат сухи от водата.
                      Сделката е поредната олигархична схема. А отговор ще дадат. Бъди сигурен в това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                        Днес изпратих следните въпроси до ПИБ

Здравейте г-н Александров

След като получихме и отразихме изявлението на ПИБ по финансиране на сделката за придобиване на Кремиковци от "Елтрейд къмпани" ЕООД, съвсем резонно възникнаха няколко въпроса на които бихме желали да получим официални отговори.

1.На какво основание ПИБ отпуска толкова голям кредит (59 млн.евро) на компания която е ЕООД и с история по-малка от 1 календарен месец ?
                        2.Какви банкови гаранции е предоставило дружеството "Елтрейд къмпани" ЕООД на ПИБ ?
                        3. Кой ще финансира останалата част до разликата на цялата сума необходима за плащане на комбинат "Кремиковци" ?
                        4.Този голям кредит, не застрашава ли балансовите показатели и ликвидността на банката ?
                        5. Какъв е срока на кредита ?
                        6. Направила ли е ПИБ задължителната проверка за произхода на капитали на кредитополучателя?
                        7. Могат ли да бъдат спокойни клиентите на банката за сигурността на своите депозити в ПИБ?

Благодаря в аванс за отговорите. Ще съм благодарен ако мога да ги получа до края на деня.

Поздрави и хубав ден

До края на денят не получих отговор, но се надявам утре да има отговори на въпросите.
                        Пешка,
                        въпросите ти са смислени и на място, но според мен ти се дискредитира преди време, когато плюеше по банката и не мисля, че ще ти обърнат внимание.

аз съм голям фен на ПИБ, но така реализирана схемата не ми допада...ама хич... без значение колко мангизи могат да изкарат цялата схема е брутално наместена.

успех на пиб
                        по-добре за всички (с или без акции) е да се измъкнат сухи от водата.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

PrivAte, много си се объркал. Защо ще продават банката, а след това правят ИПО-то? Няма логика! И няма смисъл. Ако тогава са искали щяха да я продадат.Аз знам от вътрешен източник, че по това време са имали официална оферта за милярд и двеста евра!!!!!
                          Ако наистина ме питаш защо някой ще прави листинг след неуспяла продажба и не знаеш отговора, то тогава определено трябва да спреш да се занимаваш с борсата и инвестирането.
                          Ако наистина имаше инфо от кухнята, мога да те уверя, че за нищо на света нямаше да пишеш нещата, които си написал.

Коментар

• Днес изпратих следните въпроси до ПИБ

Здравейте г-н Александров

След като получихме и отразихме изявлението на ПИБ по финансиране на сделката за придобиване на Кремиковци от "Елтрейд къмпани" ЕООД, съвсем резонно възникнаха няколко въпроса на които бихме желали да получим официални отговори.

1.На какво основание ПИБ отпуска толкова голям кредит (59 млн.евро) на компания която е ЕООД и с история по-малка от 1 календарен месец ?
                            2.Какви банкови гаранции е предоставило дружеството "Елтрейд къмпани" ЕООД на ПИБ ?
                            3. Кой ще финансира останалата част до разликата на цялата сума необходима за плащане на комбинат "Кремиковци" ?
                            4.Този голям кредит, не застрашава ли балансовите показатели и ликвидността на банката ?
                            5. Какъв е срока на кредита ?
                            6. Направила ли е ПИБ задължителната проверка за произхода на капитали на кредитополучателя?
                            7. Могат ли да бъдат спокойни клиентите на банката за сигурността на своите депозити в ПИБ?

Благодаря в аванс за отговорите. Ще съм благодарен ако мога да ги получа до края на деня.

Поздрави и хубав ден

До края на денят не получих отговор, но се надявам утре да има отговори на въпросите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              я един бърз въпрос - наказаха ли някого покрай бг-мамата преди 3 години?
                              Ами всички се сдобиха с още по едно дете - на следващата година от събитията имаше бум на раждаемоста.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                                Да
                                лаконичен отговор на лаконичен въпрос
                                А кой са наказали, ако не е тайна, че на мен ми убягва
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X