If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Как да е невъзможно след като са решили да му отпуснат кредит?
Явно бизнесменът има някаква супер идея и банката е решила че може да го подкрепи. Защо мислиш, че ако някой друг отиде и поиска 100 млн.лв. кредит банката ще му откаже?
В тоя форум има поне 100-тина души, дето пуснаха поръчки за по 20 и кусур милиона при ППП-то на Трейс. Така де... Яка далавера беше...
Като заговори за ченгета... тези неща където ги говориш, готов ли си да ги повториш пред когото трябва. Щото иначе си е дрьнкане на глупости.
Приятелю, това е разпространение на слухове и то срещу банка! Това се наказва!
Ти да не си адвокат с твоите безплатни правни съвети?
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Като заговори за ченгета... тези неща където ги говориш, готов ли си да ги повториш пред когото трябва. Щото иначе си е дрьнкане на глупости.
Първо - не съм ти приятел.
Второ - както вече казах, не разпространявам слухове а факти, изнесени в пресата. В тая връзка може да те ушия за клевета, да понаучиш малко и ти санкциите.
Трето - пред кого бе драгинко ТРЯБВА? Туй не ти е Татово време, шапкар заухав!
Явно си предубеден. В конкретния случай, на няколко пъти се каза, че
всичко е обезпечено и то повече от 100%. И не знам защо си мислиш, че
ПИБ не си опичат работата.
"се каза" - израз използван от ченгета и партийни секретари. Означава "никой не ще да поеме отговорност за думите".
Кое е обезпечено - че то сделката не е била сключена и кредита е бил налице Сигурен съм че ПИБ си опичат работата добре, сигурно държат в сейфа и бюст на Искров
Явно бизнесменът има някаква супер идея и банката е решила че може да го подкрепи. Защо мислиш, че ако някой друг отиде и поиска 100 млн.лв. кредит банката ще му откаже?
Много добре знам как беше спасена - и това е подсъдно.
Жертва на слухове хаха, да бе как не
С тоя навик да раздават необезпечени кредити на невръстни бизнесмени с фирми на по 1 месец - жертви били ...
Явно си предубеден. В конкретния случай, на няколко пъти се каза, че
всичко е обезпечено и то повече от 100%. И не знам защо си мислиш, че
ПИБ не си опичат работата.
За тая цел си има обследване на клиента (и в нашия случай 100% е невъзможно да му отпуснат кредит в тоя размер) и оценка на риска.
Tи къде беше? Никога не е спасявана! Много добре го знаеш! Беше си явна жертва на слухове! И защо точно ПИБ, щото са най голямата БГ банка! Сега като Ивестбанк и Бакб са в проблеми никой нищо не казва! Щото никой не го интересува!
Много добре знам как беше спасена - и това е подсъдно.
Жертва на слухове хаха, да бе как не
С тоя навик да раздават необезпечени кредити на невръстни бизнесмени с фирми на по 1 месец - жертви били ...
Коментар