IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/?id=58442 някой може ли да обясни това-говореше се за подаръци в темата
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
      Първоначално изпратено от terza maiorna
      Ами реших и аз да се включа на тези цени.
      Дано да съм взел правилно решение.
      SOFIX 1660.2 -2.6% ... BG40 493.6 -2.6% ... Опитваш се да хванеш падащ нож?! Класика...

Да,Facts,благодаря че сложи тезии данни,за да може още по-добре да изпъкне днешното постижение на твоя "любим"холдинг EUBG +1,51%

Както се казва,когато фактите говорят....дори и Facts не може да каже нещо оригинално

пс
      Facts,сериозно,напъни се малко бе човек,направо се излагаш.Недей така свалай гарда,положи малко усилия,дай най-доброто от себе си и току виж,може и някой да ти се върже.Защото,с повтарянето на мантри няма да постигнеш целта си

ппс
      Късмет на Форекса

Коментар

• Първоначално изпратено от terza maiorna
        SOFIX 1660.2 -2.6% ... BG40 493.6 -2.6% ... Опитваш се да хванеш падащ нож?! Класика...

Коментар

• Първоначално изпратено от terza maiorna
          Най-малкото ще станеш терца майорна с вале )

Коментар

• Мнееееее...

Коментар

• Ами реших и аз да се включа на тези цени.

Коментар

• Мдаааааа

Коментар

• Брейй днеска върви. Свикнах да гледам само изсипвания и сега се чувствам някак странно.

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Еврохолд България АД-София /EUBG/, относно съдебно решение за увеличение на капитала на дъщерното дружество „Евроинс иншурънс груп " ЕАД:
                    С решение № 2 от 2007 год., Софийски окръжен съд вписа в регистъра за търговски дружества увеличение на капитала на еднолично акционерно дружество "Евроинс Иншурънс Груп" ЕАД от 1 000 000 лв. на 126,142,000 лева, чрез издаване на 125,142,000 нови, налични, поименни, непривилегировани акции с право на глас, с номинална стойност от по 1.00 лев всяка една, под условие, че всички новоемитирани акции бъдат записани от едноличния собственик на капитала на дружеството „Еврохолд България" АД.
                    Част от новоиздадените акции, а именно 110,142,000, от тях се записват от „Еврохолд България" АД срещу непарична вноска, съставляваща:
                    - 6,800,044 броя обикновени поименни безналични акции с право на глас, с номинална стойност от по 1.00 (един) лев всяка една, от капитала на Застрахователно дружество „Евроинс" АД;
                    - 1,150,000 броя обикновени налични поименни акции с право на глас, с номинална стойност от по 1.00 (един) лев всяка една, от капитала на ЗОК „Св.Николай Чудотворец" АД.
                    Останалите 15,000,000 нови, налични, поименни, непривилегировани акции с право на глас, с номинална стойност от по 1.00 (един) лева всяка една се записват от „Еврохолд България" АД срещу парична вноска в капитала на „Евроинс Иншурънс Груп" ЕАД, в размер на 15,000,000 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                      Първоначално изпратено от Грую Груев
                      ...коледните подаръци за семейството си вече съм ги купил
                      Акции ли смяташ да им подаряваш?
                      +++
                      ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Facts,нали знаеш приказката,за кучетата и за кервана...съвсем добронамерено ти пожелавам да си от страната на кервана ,а не от кучешката страна.

пс
                        Според мен,все пак корекцията при тази позиция има и нещо мисля доста положително.Именно това,че цената върна до такива привлекателни нива за вход,даде възможност на редица инвеститори,изпуснали по една или друга причина първото възходящо движение,да се включат сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                          ...коледните подаръци за семейството си вече съм ги купил
                          Акции ли смяташ да им подаряваш?

Коментар

• e Gruio, tova P/E e za tazi godina, dogodina ne znaem kakvo shte e

Коментар

• да взема и аз да се включа в дискусията
                              нямах акции в ЕУБГ, до преди около 20-на дни, когато се включих с един добър пакет на цени от 6,60 и 6,65. не смятам,че компанията е извънземна, но имам удоволствието да познавам г-н Минчев и от контактите си с него съм останал с прекрасни впечатления относно професионализма и коректността му. всъщност причината да се включа тук са именно ценовите нива - 6,50 за акция е абсурдно ниско, за компания, оперираща в доста печеливши и "модерни" области, с отличен мениджмънт, очаквана печалба от 20 млн, без минорните участия, и Р/Е, което би било под 20, при сегашние нива. да припомням ли други "модерни" компании при какви Р/Е-та се търгуват и с какви очаквания са заредени?
                              с две думи, ако цената се задържи или продължи да пада, скоро процентът на ЕУБГ ще е около 70 в моя портфейл, с което ще прецакам всички видове икономически теории, които съм следвал до момента и дори и да сгреша, поне ще съм опитал и ще съм разбрал дали интуицията ми (досега не ме подвеждала) е била вярна за пореден път
                              не желая да надъхвам никого, а и едва ли с един пост ще успея - всеки има глава на раменете си и се предполага, че тя е там за да мисли.
                              не е препоръка за инвестиционна активност, коледните подаръци за семейството си вече съм ги купил
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Две новини с интересна последователност според мен:
                                Първо на 23.11.2007 - http://www.investor.bg/?cat=5&id=57462

Участието на Еврохолд България в Булленд Инвестмънтс се увеличава до 25%
                                23.11.2007 10:21 ( LAND, EUBG )

Пряко и чрез дъщерни предприятия Еврохолд България АД е записало и платило 3 192 122 акции от увеличението на капитала на Булленд Инвестмънтс АДСИЦ, съобщиха от холдинга.
                                .....
                                И след това:
                                http://www.investor.bg/?cat=122&id=58328
                                Булленд Инвестмънтс придоби имоти с площ 5 689 кв.м за 452 хил. евро
                                15.12.2007 12:27 ( LAND )

Булленд Инвестмънтс АДСИЦ е придобило три съседни недвижими имота в землището на село Обеля, община Столична, в непосредствена близост до околовръстния път, съобщиха от дружеството.
                                .....

Май си разбират от работата мениджърите...
                                Не е препоръка
                                We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

Working...
                                X