IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от alex2511
    Коrк добре, че сутринта се успах малко, че и аз да намажа. Отдавна се канех да влезна тук, пък то днес било деня.
    Така е кой когато му е писано.
    Абсолютно необходимо е било да се успиш явно,наистина днес е бил деня,и то рано сутринта ,ама и сега става де....

Коментар

• Коrк добре, че сутринта се успах малко, че и аз да намажа. Отдавна се канех да влезна тук, пък то днес било деня.
      Така е кой когато му е писано.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
        Сега ще почнем да катерим ,ще спрем за малко на 9.50 и после напролет март-април на 13 лв.Според мен.
        Има логика в това което казваш!

Коментар

• Сега ще почнем да катерим ,ще спрем за малко на 9.50 и после напролет март-април на 13 лв.Според мен.

Коментар

• Ех тази Поща.... Да я обичаш ли или да я мразиш....

Коментар

• Мдааааа

пс
              ама казвам,че сегашната цена е уникално ниска,ама кой да вярвя
              Е,все пак някоя и друга банка имат добри анализатори

Не е е препоръка,ей,само някакви мисли

Коментар

Първоначално изпратено от Myth_72
                Първоначално изпратено от alex2511
                Бях ви обещал че ще се бухна на такива цени , спазих обещанието.
                Е можеше още малко да почакаш
                Неиздържах вече, ама пушката пак е заредена, случайно ако стане някое мазало пак.
                alex2511,добре дошъл

пс
                Ама истински опълченци има тук.Браво.Поради ангажименти изпуснах шоуто сутринта,но гледам,че сме издържали на вражеския огън

Коментар

• Първоначално изпратено от Myth_72
                  Първоначално изпратено от alex2511
                  Неиздържах вече, ама пушката пак е заредена, случайно ако стане някое мазало пак.

Коментар

Коментар

• Изглеждаше ми драматично в един момент ... обаче предвид форс-мажорното обстоятелство (Алианц) днешния ден не може да се вземе предвид за техническия анализ.

Не е препоръка за покупко-продажба на финансови инструменти.

Коментар

• Бях ви обещал че ще се бухна на такива цени , спазих обещанието.

Коментар

• Еврохолд прехвърля акциите си в Евроинс на Евроинс иншурънс груп
                          18.12.2007 14:13 ( EURINS, EUBG )

Евроинс иншурънс груп ЕАД ще увеличи капитала си от 1 млн. лв. на 126,14 млн. лв. въз основа на съдебно решение на Софийски градски съд, чрез издаване на 125,14 млн. нови акции с право на глас, с номинална стойност от по 1 лев всяка една, под условие, че всички новоемитирани акции бъдат записани от едноличния собственик на капитала на дружеството Еврохолд България АД.

Част от новоиздадените акции, а именно 110,14 млн. от тях се записват от Еврохолд България АД срещу непарична вноска, съставляваща 6,8 млн. броя обикновени поименни безналични акции с право на глас, с номинална стойност от по един лев всяка една, от капитала на Застрахователно дружество Евроинс АД, както и 1,15 млн. броя обикновени налични поименни акции с право на глас, с номинална стойност от по един лев всяка една, от капитала на ЗОК Св.Николай Чудотворец АД.

Останалите 15 млн. нови, налични, поименни, непривилегировани акции с право на глас, с номинална стойност от по един лев всяка, една се записват от Еврохолд България АД срещу парична вноска в капитала на Евроинс Иншурънс Груп ЕАД, в размер на 15 млн. лева.

БФБ-София регистрира за търговия облигации издадени от Еврохолд България АД. Размерът на емисията е 10 млн. евро, разпределени в 10 млн. броя, всяка с номинал 1 000 евро. Присвоеният борсов код на дружествтото е ВEUBG. Емисията е първа по ред издадена от емитента. Годишният лихвен процент е равен на 6 месечния EURIBOR + 3,65%, срокът е 3 години, а датата на издаване е 25 октомври 2007 г.

Погасяването на заема е чрез амортизиране, като главницата е платима на три равни части, които ще се изплащат заедно с дължимите лихви на датите на последните три лихвени плащания през втората и третата година от облигационния заем. Лихвените плащания са шестмесечни.

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                            ... с повтарянето на мантри няма да постигнеш целта си
                            Хехе... де да разбираше, какъв автопортрет си правиш?

Коментар

• БФБ-София регистрира за търговия облигации издадени от Еврохолд България АД. Размерът на емисията е 10 млн. евро, разпределени в 10 млн. броя, всяка с номинал 1 000 евро. Присвоеният борсов код на дружествтото е ВEUBG. Емисията е първа по ред издадена от емитента. Годишният лихвен процент е равен на 6 месечния EURIBOR + 3,65%, срокът е 3 години, а датата на издаване е 25 октомври 2007 г.

Инвестор Бг с номинация за математическа калкулация на годината. 10 милиона облигации по 1000 евро = 10 милиона евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                                http://www.investor.bg/?id=58442 някой може ли да обясни това-говореше се за подаръци в темата
                                Това не е подарък.Това си е една техническа опрерация.Но от друга страна,и това си е стъпка в правилната посока.А посоката,ами и тя е ясна

А за подаръците..има време

Мнението ми е лична интерпретация и не е препоръка за покупка или продажба на акции.
                                Автора на горното гордо заявява ,че притежава акции на коментираното от него дружество

Коментар

Working...
                                X