IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
    Виждам, че си много своенравна. Няма как да се разберем. Мисли си каквото искаш аз от такъв вид диалог нямам нужда.

Успех с копирането!
    Казах ти,и няма да повтарям повече,гледай кобоса си и не гледай кой какво пише тук.Това съвсем добронамерено,надявам се,да не ми се обиждаш за глупости.Ясно е,че хората са изнервени,но да знаеш,че понякога копирането е добра стратегия.Например откакто съм ти написала по долу първото си мнание,всичко става така като го коментирах.Дори и за 6-те лева.Нека е чесито на всички които купиха под 6 лева,това си повече от добре сделка.Така мисля аз,какво мислите вие,големите играчи,не зная,но е важното да печеля.Това и правя

Успех

пп
    ама наистина имало дребни душички в този форум и на борсата.Ще излезе някой си и ще ви каже ,че акцията струва 3 лева и вие ще започнете да продавате.Луда работа.Наистина луда

Коментар

• Daaaaa 106 vdigat li vdigat 10 000 - 5.80 i 10 000 5.87......

Ne e preporuka :-)

Коментар

• 106 da sa jivi i zdravi elava
        Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Виждам, че си много своенравна. Няма как да се разберем. Мисли си каквото искаш аз от такъв вид диалог нямам нужда.

Успех с копирането!
          Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK
            Евала на 106, не се изпокриха като останалите
            Как няма да е евала като при тези цени ще направят за една година над 100 %доходност .

Коментар

• Евала на 106, не се изпокриха като останалите

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                Първоначално изпратено от KrisSofia
                Я кой иска 50 000 акци на 5.730...
                Там е работата че никой не ги иска... Корки, акциите на еубг не станаха ли вече 110% от портфейла?

Погледни преди да драскаш.

106 купува на 5.73 , но е доста назад и няма да го огрее
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                  Аплодисменти за 106 .Дано идруги го последват.
                  bravo!

Коментар

• Аплодисменти за 106 .Дано идруги го последват.

Коментар

• Можем и да затворим на 6.60 лв.
                      При тази корелация , нищо чудно !

Коментар

• Аз не му се връзвам-той с мене не се е заяждал(би било сериозна грешка:-) ). Просто ми се вижда малко малоумно и извратено да намираш удоволствие в това, другите да те обиждат и на моменти дори да те и заплашват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
                          Имаш правото да мислиш каквото си поискаш, също както и аз.

Не ти прави чест, че поджождаш така но жива и здрава да си Сигурно не си лошо момиче.

Както виждаш имам мнение и го изказвам. Казах също, че е хипотеза и най-ценното в нея е критичното мислене. Казах и доста други неща и споделих, че са мисли хаотични. Когато ги подредя и изкажа ще ми е много чудно за какво ще се хванеш.

Като си такава оптимистка защо не вземеш да вдигнеш тази позиция най-накрая? Как да ти вярвам като след всяка твоя дума колко добра акция е тази тя пада с по 5% образно казано? Както и да го гледам трябва да си доста назад. Не позволявай на емоциите да взимат връх. Не са добър съветник!

Бъди здрава и успех!

А кой ти каза,че не се възползвам от ситуацията?!!!!!!!!!!
                          И кой е казал,че трябва да ми вярваш,вярвай на себе си и не търси упование в този форум.Ако търсиш причината за покупка или продажба,то тя се намира само на кобоса ти,никъде другаде.
                          И ако разгледаш действията на ПФБК дано ти светне какво да правиш.(изместване на 10000бр. купува на 5,80!!!!)

Запази спокойствие или се поддай на паниката,решението е твое.Аз пък копирам действията на ПФБК,защото съм малка и неука и предпочитам да гледам какво правят разбиращите,а не паниращите се

Бъди здрав и успех

И наистина да знаеш,че паниката не е добър съветник

пп
                          дали пък днес няма да си затворим на 6

Коментар

• Първоначално изпратено от Мишок
                            Facts, предполагам, че днес си получил множествен оргазъм! Като ги гледам такива като тебе се сещам за: "Сбъдна се мечтата на идиота..."
                            Имам чувството, че с непрекъснатите си заяждания само избиваш комплекси. Ако е така-не е лошо да потърсиш специализирана помощ.

П.С. За да не пуснеш някой дебилен отговор от рода на "че някой се бил изнервил от загубите" или нещо подобно, ще те успокоя, че нямам акции на жалката ни борса.
                            И както се казва-горното е единствено препоръка за Facts да си потърси жена(по-скоро в неговия сличай-коза, овца, кокошка, абе каквото намери там, само да е женско) и да посвали напрежението, че много злоба се е събрала в него...
                            Фактс си цъка на Форекса, така и така седи по цял ден на компа, та се забавлява с нас от време на време - не знаех че са останали хора, които му се връзват.

Коментар

• bravo na 106 qvno dosta dobre razbraha novinata ot vchera!uspehi na vchki malko ostava do dobrite novini!
                              nee preporaka!

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                                Корки, акциите на еубг не станаха ли вече 110% от портфейла?
                                Корки изпусна сапуна в банята...
                                Не го притеснявай.
                                ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

Working...
                                X