IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nevermind
    kakvi sa vashtite razbirania kato izmerenie za ponqtieto "paket" akcii?
    пет цифри клонящи към шест
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
      Първоначално изпратено от nevermind
      разбирай "Кашон с хартийки"

aaaaaaa..... dobre... ami blagodarq. sega mi stana qsno

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
        разбирай "Кашон с хартийки"

Коментар

• kakvi sa vashtite razbirania kato izmerenie za ponqtieto "paket" akcii?

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
            Първоначално изпратено от Грую Груев
            гледам яка панировка е настанала - и още по-добре, тъкмо ще изтърсим от борсата хората нямащи куража за нея. Щот досега беше лесно - buy/hold и 200-300 (минимум) процента доходност. Дет се вика, който не сложи пари миналата година на борсата (първата половина, де), той не направи дубъл. И сега к'во дойде ред да отделим зърното от плявата - ами аз точно това и правя, бавно и полека си продавам акцийките на други места (днес например шитнах ПЕТХЛ) за да купя ЕУБГ на 5,85. И да продължи да пада - пак ще остана и няма да продам, защото човек следва да отличава качествените акции от спекулативните. Е, личните ми наблюдения и близки срещи (не от третия вид определени хора ми говорят точно това и аз ще държа и ако трябва ще шитна всички останали акции, но ЕУБГ ще го оставя и ще продължа да пълня (засега ЕУБГ е само 73% от портфейла ми, а съвсен до скоро бе по-малко от 20%)
            Та това е от мен, пък всеки сам да си решава, защото поговорката не случайно гласи - който го е страх от мечки, да не ходи в гората
            Пък ние с горския си имаме приказка

само дето резервите на ПЕТХЛ формират около 40% от цялата му капитализация

и при тези спадове само тях мове да придобие контролен пакет в ...........................???????????????........ ..??????????????????..........ЕУБГ
            например

П.С. не че ЕУБГ е лояа акция напротив но ПЕТХЛ определено може да покаве зъби
            а моженето - може, въпросът е дали има желание или ще си остане вечната надежда. Не, че няма да се върна пак към ПЕТХЛ (все пак ми остават още 27% от портфейла - дружеството има доста потенциал, но само с потенциал не става - трябва и малко акъл, а арменеца май си го кътка за себе си
            Зная, че не разумно да имам толкова висок процент акции на ЕУБГ в портфейла си, но понякога трябва да се слушат и малко различни неща от сухата школска трактовка. Пък и ако всички следваха старите теории, нямаше да има нововъведения
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Колеги аз също съм голям фен на холдинга, но моят дял варира 50 - 60 % от портфейла ми. Не е много разумно, поне според личните ми наблюдения , да се концентрира човек в една позиция па макар и много добра. Аз също замених още лятото PETHL , но това си е късмет работа. Понякога има вероятност да продадете малки пакети с доста по-голям потенциал за растеж и да инвестирате в любимата си позиция.
              Вярно е че прекалено голямата диверсификация за малък портфейл не е най-удачният вариант, но и прекалено голямата концентрация може да ви докара безсънни нощи.

Споделям стари мои грешки, все пак процедирайте по начина по който вътрешният ви глас говори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                гледам яка панировка е настанала - и още по-добре, тъкмо ще изтърсим от борсата хората нямащи куража за нея. Щот досега беше лесно - buy/hold и 200-300 (минимум) процента доходност. Дет се вика, който не сложи пари миналата година на борсата (първата половина, де), той не направи дубъл. И сега к'во дойде ред да отделим зърното от плявата - ами аз точно това и правя, бавно и полека си продавам акцийките на други места (днес например шитнах ПЕТХЛ) за да купя ЕУБГ на 5,85. И да продължи да пада - пак ще остана и няма да продам, защото човек следва да отличава качествените акции от спекулативните. Е, личните ми наблюдения и близки срещи (не от третия вид определени хора ми говорят точно това и аз ще държа и ако трябва ще шитна всички останали акции, но ЕУБГ ще го оставя и ще продължа да пълня (засега ЕУБГ е само 73% от портфейла ми, а съвсен до скоро бе по-малко от 20%)
                Та това е от мен, пък всеки сам да си решава, защото поговорката не случайно гласи - който го е страх от мечки, да не ходи в гората

само дето резервите на ПЕТХЛ формират около 40% от цялата му капитализация

и при тези спадове само тях може да придобие контролен пакет в ...........................???????????????........ ..??????????????????..........ЕУБГ
                например

П.С. не че ЕУБГ е лоша акция, напротив но ПЕТХЛ определено може да покаже зъби

Коментар

• Не сте сами -и моите се увеличават ако продължава да пада още малко и ще ги направя 5 цирено число в портфейла си.Мисля че 15-18 лв си заслужава да достигне тази акция с оглед переспективите пред дружеството.Успехи на всички тук пожелавам.

Коментар

• але, але
                    але, але
                    але,алее, алее, алее.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                      аз ще държа и ако трябва ще шитна всички останали акции, но ЕУБГ ще го оставя и ще продължа да пълня
                      В един отбор сме - до дупка!

Коментар

• гледам яка панировка е настанала - и още по-добре, тъкмо ще изтърсим от борсата хората нямащи куража за нея. Щот досега беше лесно - buy/hold и 200-300 (минимум) процента доходност. Дет се вика, който не сложи пари миналата година на борсата (първата половина, де), той не направи дубъл. И сега к'во дойде ред да отделим зърното от плявата - ами аз точно това и правя, бавно и полека си продавам акцийките на други места (днес например шитнах ПЕТХЛ) за да купя ЕУБГ на 5,85. И да продължи да пада - пак ще остана и няма да продам, защото човек следва да отличава качествените акции от спекулативните. Е, личните ми наблюдения и близки срещи (не от третия вид определени хора ми говорят точно това и аз ще държа и ако трябва ще шитна всички останали акции, но ЕУБГ ще го оставя и ще продължа да пълня (засега ЕУБГ е само 73% от портфейла ми, а съвсен до скоро бе по-малко от 20%)

Коментар

• Първоначално изпратено от Dinkino
                          106 da sa jivi i zdravi elava
                          имат едно черпене от мен.ама подкрепата им не е само тук, а на много места
                          какво щастие неземно е да си извънземно

Коментар

• Ej, Facts si otiva ... Mislia, che tova shte e zaguba za tazi tema. Toj si e talisman tuk, kakvoto i da prikazva.

Коментар

• Ebasi dokato si napi6a komentara i tq cenata stanala ot 6.00 na 6.10 a 106 ve4e na 6.00 4akat emi ne stava vse za malko izpuskat!!! :-)

Ne e preporuka ama za absolutno ni6to :-)

Коментар

• Полека не се блъскайте! :-)

Коментар

Working...
                                X