If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Участие в Международната селскостопанска изложба АГРА 2016
2016-01-27
За първа година Свилоцел ЕАД ще вземе участие в Международната селскостопанска изложба в Пловдив - “АГРА 2016”, като нейното 25-о издание ще се проведе от 24 до 28 февруари 2016 година. В палата номер 2, сектор B, щанд 6 ще имаме удоволствие да представим на Вашето внимание нашия продукт ПН-98 (калциев карбонат 100%) – почвен подобрител за неутрализиране на кисели почви. От представителите на Свилоцел ЕАД ще можете да получите информация за предлагания продукт, правилното му приложение и предимствата му при употреба в земеделието.
Участие в Международната селскостопанска изложба АГРА 2016
2016-01-27
За първа година Свилоцел ЕАД ще вземе участие в Международната селскостопанска изложба в Пловдив - “АГРА 2016”, като нейното 25-о издание ще се проведе от 24 до 28 февруари 2016 година. В палата номер 2, сектор B, щанд 6 ще имаме удоволствие да представим на Вашето внимание нашия продукт ПН-98 (калциев карбонат 100%) – почвен подобрител за неутрализиране на кисели почви. От представителите на Свилоцел ЕАД ще можете да получите информация за предлагания продукт, правилното му приложение и предимствата му при употреба в земеделието.
Не си го слагай - при тия спредове какво да прави човек като му трябва кеш...
Ти само стой та гледай аз пък как ще окъкам бфбту ако паднат маркетите още 15% на едно друго място и ми свършат сланинките там...
Кеш си имам. Тук днес бях от страната на купувачите.
Тука не се разбра много какво искаш да кажеш, щото РМД-то е купувало Q4, а не продавало. Мога да се пиша "пишман спекулант" днес обаче по тая позиция ако това те удовлетворява.
Абе общо взето изказването ти заприлича на онези изказвания навремето за "дрилърите".
Не си го слагай - при тия спредове какво да прави човек като му трябва кеш...
Ти само стой та гледай аз пък как ще окъкам бфбту ако паднат маркетите още 15% на едно друго място и ми свършат сланинките там...
Кой пак къкал тук...рмд диванетата ли или пишман спекулантчетата..
Тука не се разбра много какво искаш да кажеш, щото РМД-то е купувало Q4, а не продавало. Мога да се пиша "пишман спекулант" днес обаче по тая позиция ако това те удовлетворява.
Абе общо взето изказването ти заприлича на онези изказвания навремето за "дрилърите".
По делата им ще ги познаете...
... Предстои в "Свилоза" да направим инвестиция за над 300 млн. лв. в ново оборудване за производство на целулоза. С него намаляване себестойността на продукцията, подобряваме екологичната обстановка, намаляваме и енергоемкостта. По всички параграфи стягаме коланите максимално. Тази инвестиция ще бъде двуетапна - първият етап ще е за 150 млн. лв. и след пускането в експлоатация, когато започне възвръщаемостта, ще стартираме и втората фаза.
...
инта, нека понаправят и хората по некой лев де ей. Поохарчили са се дали са по некой лев повече на пресонала за празниците, няма лошо... ми и те да си докарат малко парица. Кво на депозит ли да си ги сложат?
Много често почна да се навърташ из темата да не си станал и ти акционер при нас и да си трайкаш?
- Не от банккраша нямам ;- Sviloza --"-- 26,06,2014r. + 2900
от пакет 5кила само това измъкнах , но си ми служиха по добре от колкото , ако ги поддържах
инта, нека понаправят и хората по некой лев де ей. Поохарчили са се дали са по некой лев повече на пресонала за празниците, няма лошо... ми и те да си докарат малко парица. Кво на депозит ли да си ги сложат?
Много често почна да се навърташ из темата да не си станал и ти акционер при нас и да си трайкаш?
Е, не съвсем Мажо, а РМД-то...
Но сигналът наистина си е мнооооого лош
abc доколко има разлика между това което казвам и това което ти казваш? Свилоза 2000 е член на Съвета на директорите на Свилоза и се представлява от изпълнителния директор на Свилоза. Аз поне не го възприемам за различно от Мажо
Иначе излиза че от изтъргувани близо 27хил акции за тримесечието те са купили 6284 акции или 23% от изтъргуваните. Хубаво е да се следят инсайдерите какво правят.
Коментар