IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
    Първоначално изпратено от Оран Гутан
    Ще взема и аз да си купя една акция в такъв случай
    При сегашните цени и трасферните разходи, не е икономически обосновано за чаша вино и хапване.
    Това ще ми е проучването дали да си купя повече акции. Ако и на това обещание - за безплатна тоалетна и чаша вино и хапване, не изпълните, явно че си е политика на ръководството да си говори и пише едно пък да си върши друго. Донякъде може да го примете в кръга не шегата разбира се, но все пак съм напълно сериозен.

Коментар

• Първоначално изпратено от La Costa
      Нямате грижи! Ще се представим подобаващо с виното и хапването. Аз лично обещавам да не се храня поне 24 часа преди това, че да отхвърлиме работа, я
      А бъдещи акционери може ли да доведем за подкрепа, че и те много се интересуват от подобни Общи събрания?
      Шегичка, г-жо Пеева. Вие от толкоз ядове по форума май напълно си загубихте чувството за хумор.

P. S. Имам 7650 акции и вече достатъчно добре съм се почерпил от Монбат, за да чакам почерпки на общи събрания.

Коментар

Това ли е най-важното, питам аз.
        Аз бях преди години на едно общо събрание - и ядене и пиене, но отчети никакви.
        ако, верно има или си купи една акция, ще се интересува само от отчетите които ще представите по масите...;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Оран Гутан
          При сегашните цени и трасферните разходи, не е икономически обосновано за чаша вино и хапване.

Коментар

• Това е от уважение към инвеститорите, нищо повече. Стига вече с тази тема, че оставам с впечатление, че е много важно - хапването и чашата вино на общото събрание.

Коментар

• Това ли е най-важното, питам аз.
              Аз бях преди години на едно общо събрание - и ядене и пиене, но отчети никакви.

Коментар

• Първоначално изпратено от La Costa
                Първоначално изпратено от Даниела Пеева
                И виното и тоалетната са безплатни. И хапване ще има. Ще се радвам да има повече акционери.
                Нямате грижи! Ще се представим подобаващо с виното и хапването. Аз лично обещавам да не се храня по 24 часа преди това, че да отхвърлиме работа, я
                А бъдещи акционери може ли да доведем за подкрепа, че и те много се интересуват от подобни Общи събрания?
                Не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Оран Гутан
                  Хехехехехехе

Коментар

• Ще взема и аз да си купя една акция в такъв случай

Коментар

И виното и тоалетната са безплатни. И хапване ще има. Ще се радвам да има повече акционери.
                      Нямате грижи! Ще се представим подобаващо с виното и хапването. Аз лично обещавам да не се храня по 24 часа преди това, че да отхвърлиме работа, я

Коментар

Първоначално изпратено от superlud
                        Госпожо Пеева след като няма да има дивидент, вино ще има ли на ОСА? Бях чел някъде за чаша вино след събранието. А иначе в кръга на шегата тоалетната платена ли ще е по време на ОСА? Чичко Бъфет е дал единственият си дивидент от 10 цента след като разбрал че тоалетната в залата се плаща
                        г-жо Пеева, недейте така, ще вземем да дойдем всички акционери та тогава да видим .. Да не вземе после г-н Бобоков да се вайка, че не е раздал дивидент, а ? Шегичка, майтап да става, малко за разведряване на обстановката.

Коментар

• Първоначално изпратено от superlud
                          Госпожо Пеева след като няма да има дивидент, вино ще има ли на ОСА? Бях чел някъде за чаша вино след събранието. А иначе в кръга на шегата тоалетната платена ли ще е по време на ОСА? Чичко Бъфет е дал единственият си дивидент от 10 цента след като разбрал че тоалетната в залата се плаща

Коментар

• Госпожо Пеева след като няма да има дивидент, вино ще има ли на ОСА? Бях чел някъде за чаша вино след събранието. А иначе в кръга на шегата тоалетната платена ли ще е по време на ОСА? Чичко Бъфет е дал единственият си дивидент от 10 цента след като разбрал че тоалетната в залата се плаща
                            Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• За
                              Атанас
                              Добре, добре не споря за това. Приемете извинение.

Коментар

• Facts, Не разбрах дали се удовлетвори от отговорите ми, при цялото ми уважение поне да беше казал нещо след като положих толкова усилия да търся и слагам предишни постинги. Ако имаш още нещо, което искаш да питаш за свързаните с мен лица, моля по-конкретно.

Коментар

Working...
                                X