IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей хубаво е, че зайците лесно се плашат Скоро в играта ще е и ПОК" Доверие", така че до към 15-30 ноември цена от 35 е доста вероятна!!! ivan_will притежава акции от тази компания . Настоящият коментар не представлява препоръка за покупка или продажба на акции!!!

Коментар

• Летим

Коментар

• както бях казал още преди седмица на някой ще му трябват Монбат-ки за да ребалансира сертификата след излизането на БТК от Софикс

Коментар

• Мениджмънта на Монбат трябва да бъде пример за всички компании, за това как се комуникира с инвеститорите.

Коментар

• moga da pozdravja vsi4ki akcioneri na monbat!
            a na tezi koito im se vijda skupo mogat da gledat kak otivame nagore i nagore!mnogo skoro sme na 40 tova e!kompaniata e prosto super![/url]

Коментар

• Първоначално изпратено от Commentator
              ПП. Благодаря ти, че ме светна за уведомленията за сделки на вътрешни лица, не им бях обръщал внимание досега. Но отсега нататък това ще има значение, поне за мен.
              За нищо пич. В това виждам аз смисъла на този форум, да си помагаме взаимно и да споделяме мнеията си, дори понякога да са коренно противоположни
              С г-н Бобоков си полафихме на коктейла след ОСА-то и мога да се похваля че от мен научи по-подробно за възможностите за ливъридж на БФБ - т.е. репо сделките. Живо се заинтересува и явно месец-два след това го приложи в инвест. си стратегия
              До този ни разговор се стигна след като той ми направи комплимент че съм един от едрите им акционери физ. лица с тези 15 000 акции с които гласувам, а аз му отговорих, че "само" толкова са ми останали след някой репо-сделки
              Както и да е, този пич е идеала ми за мениджър. Да се надяваме че никога няма да ни разочарова.
              Успех в търговията, съакционери!

Коментар

• Тук освен да се поздравяваме за печелившата инвестиция не виждам какво друго можем да правим

Коментар

• DOBRO UTRO COMENTATORE....I USPEHI....

Коментар

• Хосе, действително ми стана интересно като поразрових файловете в КФН.

Излиза, че Атанас основно купува, а "продажбата" се явява репо на 50 000 акции, тъй като цената на сделката е 10.608 лв., когато пазарната е била 17-18 лв.

Вярно, че е продал 2000 акции на 22-24 лв., а последните му покупки са на 31 лв. и то за над 15 000 броя. Явно тази цена му се вижда оправдана.

Всъщност има разминаване между това, което е написано в отчета, и качените уведомления в сайта на КФН. Утре пак ще проверя данните, но не вярвам грешката да е в мен. Ето например има уведомление за продажба на 2000 акции на 29.87 лв. на 18 юли, когато цената е била около 15 лв.

Така или иначе, активните покупки, както и репото говорят за голямо увереност от страна на мениджмънта в собствената му политика. Тук вече говорим за близо 3 млн. лв. вложени допълнително в Монбат, при все че братята държат мажоритарен пакет. Вместо диверсификация, всичко в Монбат Не че и аз не направих същото де

Да видим на какви ценови равнища ще са следващите сделки от страна на мениджмънта. Тъй като тези данни все още не се следят масово, склонен съм да мисля, че тези покупки (особено на 31 лв.) не са с цел някаква манипулация, а по-скоро очакване акцията да поскъпне.

ПП. Благодаря ти, че ме светна за уведомленията за сделки на вътрешни лица, не им бях обръщал внимание досега. Но отсега нататък това ще има значение, поне за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                      Тук ще летим нагоре и нищо ама абсолютно нищо няма да може да ни спре. Почти съм сигурен.
                      PODKREPIAM...

Коментар

• Тук ще летим нагоре и нищо ама абсолютно нищо няма да може да ни спре. Почти съм сигурен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
                          Коментатор, правиш грешен извод за продажба на акции от страна на Атанас Бобоков. В сайта на КФН като влезеш в профила на дадена публична компания има раздел с уведомления за сключените сделки от членовете на УС и НС на компанията. Влез и поразгледай уводомленията от г-дата Бобокови. Продал е само на два пъти по 1000 акции на около 22-23 лв, а след това е купил над 15 000 бр. на 31 лв. Поразгледай, ще ти стане интересно.
                          Хосе, това пише в отчетите на Монбат за деветмесечието. Което не означава, че няма грешка разбира се. Отделно информационната система на КФН е такова дърво, че и на тях не може много да се вярва. Сещам се например за статистическата им информация за капиталовия пазар, в която пише за няколко компании с free float от над 100%!!!

Както и да е, за мен тази информация означава, че Бобокови държат инструмент за влияние върху цената на акцията и ако искат, могат да го използват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
                            Коментатор, правиш грешен извод за продажба на акции от страна на Атанас Бобоков. В сайта на КФН като влезеш в профила на дадена публична компания има раздел с уведомления за сключените сделки от членовете на УС и НС на компанията. Влез и поразгледай уводомленията от г-дата Бобокови. Продал е само на два пъти по 1000 акции на около 22-23 лв, а след това е купил над 15 000 бр. на 31 лв. Поразгледай, ще ти стане интересно.

TAKA E. HOSE...DOBRE 4E IMA BALUCI DA KUPIM DNES ................ TUNKO TUNKO TUNKO

Коментар

• Коментатор, правиш грешен извод за продажба на акции от страна на Атанас Бобоков. В сайта на КФН като влезеш в профила на дадена публична компания има раздел с уведомления за сключените сделки от членовете на УС и НС на компанията. Влез и поразгледай уводомленията от г-дата Бобокови. Продал е само на два пъти по 1000 акции на около 22-23 лв, а след това е купил над 15 000 бр. на 31 лв. Поразгледай, ще ти стане интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от мечо
                                мисля, че сте сляпи от любов
                                очаквало се последващо увеличение на цената на старите акумулатори и конкуренция от КЦМ
                                това ще попречи на увеличаването на рентабилността, особено ако цената на оловото падне от рекордно високите стойности, което може и да стане с рецесията в САЩ, а ако има и рецесия в Китай, новите рециклиращи мощности ще се окажат скъпа инвестиция

Не е препоръка за покупка или продажба на ценни хартиийки!
                                Добре, мечо хубави разсъждения, ама само да попитам ако Унгария започнат да изнасят бели мечки за Индия как това ще се отрази върху цената на МОНБАТ

Коментар

Working...
                                X