IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от дългосрочен
    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от ivo111
    Пак нещо интересно от Протокола на ОС „г-н Бобоков: Ние предполагаме, че след като тази икономическа криза, или ситуация отмине, ние ще бъдем една от компаниите, към която ще се проявява интерес за придобиване.”
    Ние предполагаме, а Господ разполага. В случая ролята на Господ си е присвоил Бобоков - абе работата си мирише на "битият бит , а ебан.я си е все еб.н"
    Най- еба.ият си ти Пепенце.
    Нещо нервен ми се струваш? От "добрата" инвестиция ще да е. Дано ти излезе на 0 поне. След което ако имаш малко акъл в главата, трябва да бягаш от този ШИТ и никога повече да не си помисляш за него.
    Що не вземеш да се разкараш от форума и без това за нищо не ставаш.
    Ами щото ми харесва да си пиша тук. Правя го от 2001г. Темата недостижима по постове аз съм я създал. И в същност що не вземеш ти да се гръмнеш?
    Няма как да стане, защото съм полезен на обществото, като храня хиляди гърла в криза и наемам нови, за разлика от теб дето не може да си изхрани собствения задник. Разбрали ли ме - от теб няма никой полза така, че се пръждосвай.
    Ей "бизнесмена", не пиша в тази тема, щото и аз съм негативно настроен и не искам да се дразня с акционерите тука, ама ти......как ги храниш тия хиляди гърла, да не разнасяш хляб по селата със служебната джипка.....оф аман....
    Като им давам работа. За разлика от други компании не съм съкратил нито един работник и не съм намалил заплатите. В момента наемам хора за ново производство свързано с основното благодарение, че правя инвестиции всяка година и то със собсвени средства. Мен не ме съблазняват парите, прави ми удоволствие да съм добър в бизнеса и да съм крачка пред другите. Така храня хората. Успех ти пожелавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
      Първоначално изпратено от ivo111
      Пак нещо интересно от Протокола на ОС „г-н Бобоков: Ние предполагаме, че след като тази икономическа криза, или ситуация отмине, ние ще бъдем една от компаниите, към която ще се проявява интерес за придобиване.”
      Ние предполагаме, а Господ разполага. В случая ролята на Господ си е присвоил Бобоков - абе работата си мирише на "битият бит , а ебан.я си е все еб.н"
      Най- еба.ият си ти Пепенце.
      Нещо нервен ми се струваш? От "добрата" инвестиция ще да е. Дано ти излезе на 0 поне. След което ако имаш малко акъл в главата, трябва да бягаш от този ШИТ и никога повече да не си помисляш за него.
      Що не вземеш да се разкараш от форума и без това за нищо не ставаш.
      Ами щото ми харесва да си пиша тук. Правя го от 2001г. Темата недостижима по постове аз съм я създал. И в същност що не вземеш ти да се гръмнеш?
      Няма как да стане, защото съм полезен на обществото, като храня хиляди гърла в криза и наемам нови, за разлика от теб дето не може да си изхрани собствения задник. Разбрали ли ме - от теб няма никой полза така, че се пръждосвай.
      Ей "бизнесмена", не пиша в тази тема, щото и аз съм негативно настроен и не искам да се дразня с акционерите тука, ама ти......как ги храниш тия хиляди гърла, да не разнасяш хляб по селата със служебната джипка.....оф аман....

Коментар

• дълъг, прецака темата на хубавата компания
        жалко!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
          Първоначално изпратено от ТРОЛ
          Като мине месеца и излезе инфото за обратното, ще разбереш че дългосрочните са закупили много повече от мажоритаря.
          говориш убедено - искаш да кажеш че имаш вътрешно инфо за обратното още сега така ли ?
          Това, което исках да кажа го казах и ти го прочете.
          OK Първа цел 5.80 до две седмици. Преминаване над скорошния връх го отменя. Жалко че нямаме къси......
          Ами добре, ще напазаруваме още няколко десетки хиляди. Но не ми се вярва, по скоро ще ги купуваме на 6,800.
          6.80?
          нещо не си в час!
          я сложи един ордер бай 10К на 6.55 да видим колко секунди ще трябва да чакаш

ако пазаруваш така 2 по 2 ще има да висиш години
          Как е днес при Еврохолда, Монбата е ясен - ще катери.

Коментар

Като мине месеца и излезе инфото за обратното, ще разбереш че дългосрочните са закупили много повече от мажоритаря.
            говориш убедено - искаш да кажеш че имаш вътрешно инфо за обратното още сега така ли ?
            OK Първа цел 5.80 до две седмици. Преминаване над скорошния връх го отменя. Жалко че нямаме къси......
            Ами добре, ще напазаруваме още няколко десетки хиляди. Но не ми се вярва, по скоро ще ги купуваме на 6,800.
            6.80?
            нещо не си в час!
            я сложи един ордер бай 10К на 6.55 да видим колко секунди ще трябва да чакаш

ако пазаруваш така 2 по 2 ще има да висиш години
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

как така 6.80 ? преди няколко дни обеща 7лв до края на април! Не стряскай тези които са те послушали това са си 20ст разлика

Коментар

• Първоначално изпратено от ТРОЛ

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

• Забравих да те питам какво става с Еврохолда.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                          Прочетохте ли мнението на господата Бобоков и Цачев в Дневник. Замислете се малко и по-внимателно с коментарите, защото по-свясна компания от Монбат няма . Дали съм правил анализи - да направих един много добър на Еврохолд и привържениците на холдинка въпреки фактите които изнесох започнаха да го оспорват само и само да кажат нещо. Така, че анализите си ги правя за себе.
                          като е толкова свястна пардон по-по-най-свястната, защо се принудиха да купуват акциите на големите инвеститори тук. Предполагам си наясно,че големите обеми не се дължат на инвеститори като теб.

Коментар

Прочетохте ли мнението на господата Бобоков и Цачев в Дневник. Замислете се малко и по-внимателно с коментарите, защото по-свясна компания от Монбат няма . Дали съм правил анализи - да направих един много добър на Еврохолд и привържениците на холдинка въпреки фактите които изнесох започнаха да го оспорват само и само да кажат нещо. Така, че анализите си ги правя за себе.
                            като е толкова свястна пардон по-по-най-свястната, защо се принудиха да купуват акциите на големите инвеститори тук. Предполагам си наясно,че големите обеми не се дължат на инвеститори като теб.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Прочетохте ли мнението на господата Бобоков и Цачев в Дневник. Замислете се малко и по-внимателно с коментарите, защото по-свясна компания от Монбат няма. Дали съм правил анализи - да направих един много добър на Еврохолд и привържениците на холдинка въпреки фактите които изнесох започнаха да го оспорват само и само да кажат нещо. Така, че анализите си ги правя за себе.
                              Ти добре си направил анализ ама пак ще те питам кой ти каза, че ти е много добър тоя анализ ? Не си давай сам някакви самонадъхващи определения. А какво да четем Бобоков какво говори за себе си, ако Бъфет каже че Монбат е ОК тогава бива...иначе и Мадоф е разправял колко му е добър фонда, пък не бил толкоз добър. Нов си и ще ти кажа - не се връзвай толкова лесно особено като става дума за пари....дори и да са няколкостотин лева
                              Не съм нов на БФБ, нов съм във форума. Едното мнение е на един от най-добрите анализатори в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                                От 21 април 2010г. започва сутрешният блок "Събуди се с EBF" с водещ Милен Цветков. От 7.45ч до 8.00ч. ще правим обзор на пазара, азиатската сесия и какво да очакваме като развитие по време на европейската сесия.

Разбира се няма да пропуснем Монбат :-)
                                Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак.
                                Аман от непрокопсаници.

Коментар

Working...
                                X