IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дългосрочен
    Прочетохте ли мнението на господата Бобоков и Цачев в Дневник. Замислете се малко и по-внимателно с коментарите, защото по-свясна компания от Монбат няма. Дали съм правил анализи - да направих един много добър на Еврохолд и привържениците на холдинка въпреки фактите които изнесох започнаха да го оспорват само и само да кажат нещо. Така, че анализите си ги правя за себе.
    Ти добре си направил анализ ама пак ще те питам кой ти каза, че ти е много добър тоя анализ ? Не си давай сам някакви самонадъхващи определения. А какво да четем Бобоков какво говори за себе си, ако Бъфет каже че Монбат е ОК тогава бива...иначе и Мадоф е разправял колко му е добър фонда, пък не бил толкоз добър. Нов си и ще ти кажа - не се връзвай толкова лесно особено като става дума за пари....дори и да са няколкостотин лева

Коментар

• Прочетохте ли мнението на господата Бобоков и Цачев в Дневник. Замислете се малко и по-внимателно с коментарите, защото по-свясна компания от Монбат няма. Дали съм правил анализи - да направих един много добър на Еврохолд и привържениците на холдинка въпреки фактите които изнесох започнаха да го оспорват само и само да кажат нещо. Така, че анализите си ги правя за себе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от дългосрочен

Няма как да стане, защото съм полезен на обществото, като храня хиляди гърла в криза и наемам нови, за разлика от теб дето не може да си изхрани собствения задник. Разбрали ли ме - от теб няма никой полза така, че се пръждосвай.
        Знаеш ли какво ще стане? От утре ти обещавам всеки ден в предаването ми да отделям поне по 1минута за да разяснявам на хората, какъв ШИТ е Монбат, дори да не си помислят за тях и колко згуби ще понесат , ако случайно се излъжат да купят някоя и друга акцийка. А трябва да ти кажа,че имам около 60 000 зрители (според пипълметрията). И всички малко или много се всушват в това което говоря.

Не те знам теб кой и какво храниш, ама Монбат от утре аз ежедневно ще ги "храня"
        Петре , май прекаляваш с алкохола .Гледах един единствен път твоята продукцийка ,беше с участието на някакъв загубеняк от Наба с който се опитвахте усърдно да обяснявате за второ дъно при DOW и как борсичката ни със сигурност отива под 200 п..Е мина цяла година дано никой от 60-те ти зрители не те е послушал. Нещастно журналистче от теб трейдър не става .

Коментар

От 21 април 2010г. започва сутрешният блок "Събуди се с EBF" с водещ Милен Цветков. От 7.45ч до 8.00ч. ще правим обзор на пазара, азиатската сесия и какво да очакваме като развитие по време на европейската сесия.

Разбира се няма да пропуснем Монбат :-)
          Егати и компанийката се заформихте Сега ще си пиете двамата МЛЕКОТО
          СМЕШНИЦИ ! Събрали се един FOREX лузър + 1 неуспял самовлюбен в себе си водещ !

Коментар

• Дългосрочен,
            като си толкова напред я кажи, коя е твоята фирма? Ако не аз то тук има много колеги, които са наясно с БГ компаниите и ще потвърдят колко голяма работа си.

Аз знам само, че досега освен лозунги от теб не сме прочели едно икономически обосновано мнение.

лека
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Първоначално изпратено от meche_cveti93
              От 7.45ч до 8.00ч. ще правим обзор на пазара, азиатската сесия и какво да очакваме като развитие по време на европейската сесия.
              За мен ще е интересно ако е поставено на професионално ниво и има поне 60 % познаваемост ....
              Ами то и сега си я има познаваемоста - към 75% е . А за Монбат е на 100% - защото още преди 2г. писах , че тук нещата отичат и се целим в 4.30лв за акция.
              Смешник, при 3,50-4 лв. за акция ти каза, че цената ще стане 2,70, а тя взе че отиде на 6,50.
              Смешно кандидат- журналистче.

Коментар

Няма как да стане, защото съм полезен на обществото, като храня хиляди гърла в криза и наемам нови.......
                верно ли хиляди работници имаш....успокой се бе момче, нали знаеш че тук всички имаме от милион работници нагоре, ако не броим слугите и робите :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                  Петре,
                  като човек насяно с анализа (за разлика от дългосрочния) би ли ни обяснил с икономическа обосновка защо аджеба според теб монбятя не става.
                  Изнасят Факт, на печалба са Факт, имат пари Факт.

?
                  Верно ли милен цветков почва при вас.. хич не ме кефи, но определно ще ви изтегли мнооого напред .
                  Няма да се впускам в дълги обяснения,но е Факт, че Бобокови ИЗТОЧВАТ предприятието вече 2-ра година и накрая ще му ударят катинара и ще оставят верващите с пръст в уста.

Да вярно е - Милен почва сутрешния блок в сряда - вече върви и авторекламата по телевизията.

Коментар

• Петре,
                    като човек насяно с анализа (за разлика от дългосрочния) би ли ни обяснил с икономическа обосновка защо аджеба според теб монбятя не става.
                    Изнасят Факт, на печалба са Факт, имат пари Факт.

?
                    Верно ли милен цветков почва при вас.. хич не ме кефи, но определно ще ви изтегли мнооого напред .
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                      От 7.45ч до 8.00ч. ще правим обзор на пазара, азиатската сесия и какво да очакваме като развитие по време на европейската сесия.
                      За мен ще е интересно ако е поставено на професионално ниво и има поне 60 % познаваемост ....
                      Ами то и сега си я има познаваемоста - към 75% е . А за Монбат е на 100% - защото още преди 2г. писах , че тук нещата отичат и се целим в 4.30лв за акция.

Коментар

• От 7.45ч до 8.00ч. ще правим обзор на пазара, азиатската сесия и какво да очакваме като развитие по време на европейската сесия.

Коментар

От 21 април 2010г. започва сутрешният блок "Събуди се с EBF" с водещ Милен Цветков. От 7.45ч до 8.00ч. ще правим обзор на пазара, азиатската сесия и какво да очакваме като развитие по време на европейската сесия.

Пепко, нали вече ти написах, че си голям СМЕШНИК.

Коментар

• От 21 април 2010г. започва сутрешният блок "Събуди се с EBF" с водещ Милен Цветков. От 7.45ч до 8.00ч. ще правим обзор на пазара, азиатската сесия и какво да очакваме като развитие по време на европейската сесия.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                              дългосроен,
                              доста бедно въображение имаш щом си обсебен от див ентусиазъм по този завод за акумулатори средно ниво. Не знам с какво толкова те впечатлява. Бачка си ОК, има си печалба, НО твоето вече бие на болест. Ти го изкара монбатя новия Гугъл на индустрията или Голдман Сакс на оловото

Колко очакваш да стигне цената и на база на какви резултати. В момента капитализацията е около 250 милки.

За 250 милки по текущи цени може да се купят ЦКБ+ЕВРОХОЛД+ЕЛХИМ ИСКРА+Спарки Елтос

та обесни ми точно как това дружество е подценено.

лека
                              Да си призная, и аз мисля че Монат струва повече от четирите посочени от теб заедно. Не че съм ултрафен на Монбат, но част от тия другите са си доста зле.

Коментар

Няма как да стане, защото съм полезен на обществото, като храня хиляди гърла в криза и наемам нови, за разлика от теб дето не може да си изхрани собствения задник. Разбрали ли ме - от теб няма никой полза така, че се пръждосвай.
                                Знаеш ли какво ще стане? От утре ти обещавам всеки ден в предаването ми да отделям поне по 1минута за да разяснявам на хората, какъв ШИТ е Монбат, дори да не си помислят за тях и колко згуби ще понесат , ако случайно се излъжат да купят някоя и друга акцийка. А трябва да ти кажа,че имам около 60 000 зрители (според пипълметрията). И всички малко или много се всушват в това което говоря.

Не те знам теб кой и какво храниш, ама Монбат от утре аз ежедневно ще ги "храня"

Коментар

Working...
                                X