Първоначално изпратено от дългосрочен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Прочетохте ли мнението на господата Бобоков и Цачев в Дневник. Замислете се малко и по-внимателно с коментарите, защото по-свясна компания от Монбат няма. Дали съм правил анализи - да направих един много добър на Еврохолд и привържениците на холдинка въпреки фактите които изнесох започнаха да го оспорват само и само да кажат нещо. Така, че анализите си ги правя за себе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от дългосрочен
Няма как да стане, защото съм полезен на обществото, като храня хиляди гърла в криза и наемам нови, за разлика от теб дето не може да си изхрани собствения задник. Разбрали ли ме - от теб няма никой полза така, че се пръждосвай.
Не те знам теб кой и какво храниш, ама Монбат от утре аз ежедневно ще ги "храня"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановОт 21 април 2010г. започва сутрешният блок "Събуди се с EBF" с водещ Милен Цветков. От 7.45ч до 8.00ч. ще правим обзор на пазара, азиатската сесия и какво да очакваме като развитие по време на европейската сесия.
Разбира се няма да пропуснем Монбат :-)Сега ще си пиете двамата МЛЕКОТО
СМЕШНИЦИ ! Събрали се един FOREX лузър + 1 неуспял самовлюбен в себе си водещ !
Коментар
-
Дългосрочен,
като си толкова напред я кажи, коя е твоята фирма? Ако не аз то тук има много колеги, които са наясно с БГ компаниите и ще потвърдят колко голяма работа си.
Аз знам само, че досега освен лозунги от теб не сме прочели едно икономически обосновано мнение.
лекатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от meche_cveti93От 7.45ч до 8.00ч. ще правим обзор на пазара, азиатската сесия и какво да очакваме като развитие по време на европейската сесия.
Смешно кандидат- журналистче.
Коментар
-
Няма как да стане, защото съм полезен на обществото, като храня хиляди гърла в криза и наемам нови.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramПетре,
като човек насяно с анализа (за разлика от дългосрочния) би ли ни обяснил с икономическа обосновка защо аджеба според теб монбятя не става.
Изнасят Факт, на печалба са Факт, имат пари Факт.
?
Верно ли милен цветков почва при вас.. хич не ме кефи, но определно ще ви изтегли мнооого напред .
Да вярно е - Милен почва сутрешния блок в сряда - вече върви и авторекламата по телевизията.
Коментар
-
Петре,
като човек насяно с анализа (за разлика от дългосрочния) би ли ни обяснил с икономическа обосновка защо аджеба според теб монбятя не става.
Изнасят Факт, на печалба са Факт, имат пари Факт.
?
Верно ли милен цветков почва при вас.. хич не ме кефи, но определно ще ви изтегли мнооого напред .това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93От 7.45ч до 8.00ч. ще правим обзор на пазара, азиатската сесия и какво да очакваме като развитие по време на европейската сесия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановОт 21 април 2010г. започва сутрешният блок "Събуди се с EBF" с водещ Милен Цветков. От 7.45ч до 8.00ч. ще правим обзор на пазара, азиатската сесия и какво да очакваме като развитие по време на европейската сесия.
Разбира се няма да пропуснем Монбат :-)
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от bertramдългосроен,
доста бедно въображение имаш щом си обсебен от див ентусиазъм по този завод за акумулатори средно ниво. Не знам с какво толкова те впечатлява. Бачка си ОК, има си печалба, НО твоето вече бие на болест. Ти го изкара монбатя новия Гугъл на индустрията или Голдман Сакс на оловото
Колко очакваш да стигне цената и на база на какви резултати. В момента капитализацията е около 250 милки.
За 250 милки по текущи цени може да се купят ЦКБ+ЕВРОХОЛД+ЕЛХИМ ИСКРА+Спарки Елтос
та обесни ми точно как това дружество е подценено.
лека
Коментар
-
Няма как да стане, защото съм полезен на обществото, като храня хиляди гърла в криза и наемам нови, за разлика от теб дето не може да си изхрани собствения задник. Разбрали ли ме - от теб няма никой полза така, че се пръждосвай.
Не те знам теб кой и какво храниш, ама Монбат от утре аз ежедневно ще ги "храня"
Коментар
Коментар