IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от milenkk
    Първоначално изпратено от bertram
    дългосроен,
    доста бедно въображение имаш щом си обсебен от див ентусиазъм по този завод за акумулатори средно ниво. Не знам с какво толкова те впечатлява. Бачка си ОК, има си печалба, НО твоето вече бие на болест. Ти го изкара монбатя новия Гугъл на индустрията или Голдман Сакс на оловото

Колко очакваш да стигне цената и на база на какви резултати. В момента капитализацията е около 250 милки.

За 250 милки по текущи цени може да се купят ЦКБ+ЕВРОХОЛД+ЕЛХИМ ИСКРА+Спарки Елтос

та обесни ми точно как това дружество е подценено.

лека
    не гледай борсовата капитализация на умрялата ни борса, тя изобщо не отразява реалната цена на повечето компании. За 250 милки може да си мечтаеш да ти дадат хима банката си виж за почти фалиралия и на яки загуби елтос може и да се пребориш. А и не може да се сравнява най-добрата компания на бфб която изнася за 50 държави и е с растящи печалби и рентабилност всеки месец с тези които си посочил.
    колега миленкк,
    Разбира се, че сравнението може да бъде само условно. Идеята ми беше да покажа, че в условия на икономическа криза пазара понякога изкривява оценикте и може да се получи така, че едно дружество като Монбат да 'струва' колкото 2 банки и един застраховател. Просто в момента 'финанските' са ударени много лошо от финансовата криза и според мен са по-подценени от Монбат и други износители, които са на печалба.

Петре Караиванов,
    дългосрочния се е надъхал яко, но и ти не му отстъпваш само , че с обратен знак.

лека вечер на всички
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Първоначално изпратено от дългосрочен
      Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Първоначално изпратено от ivo111
      Пак нещо интересно от Протокола на ОС „г-н Бобоков: Ние предполагаме, че след като тази икономическа криза, или ситуация отмине, ние ще бъдем една от компаниите, към която ще се проявява интерес за придобиване.”
      Ние предполагаме, а Господ разполага. В случая ролята на Господ си е присвоил Бобоков - абе работата си мирише на "битият бит , а ебан.я си е все еб.н"
      Най- еба.ият си ти Пепенце.
      Нещо нервен ми се струваш? От "добрата" инвестиция ще да е. Дано ти излезе на 0 поне. След което ако имаш малко акъл в главата, трябва да бягаш от този ШИТ и никога повече да не си помисляш за него.
      Що не вземеш да се разкараш от форума и без това за нищо не ставаш.
      Ами щото ми харесва да си пиша тук. Правя го от 2001г. Темата недостижима по постове аз съм я създал. И в същност що не вземеш ти да се гръмнеш?
      Няма как да стане, защото съм полезен на обществото, като храня хиляди гърла в криза и наемам нови, за разлика от теб дето не може да си изхрани собствения задник. Разбрали ли ме - от теб няма никой полза така, че се пръждосвай.

Коментар

• Колега Бертрам ти Еврохолда и Елтоса още за компании ли ги смяташ. МНОГО, АМА МНОГО ЖАЛКО ЗА ТЕБЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
          дългосроен,
          доста бедно въображение имаш щом си обсебен от див ентусиазъм по този завод за акумулатори средно ниво. Не знам с какво толкова те впечатлява. Бачка си ОК, има си печалба, НО твоето вече бие на болест. Ти го изкара монбатя новия Гугъл на индустрията или Голдман Сакс на оловото

Колко очакваш да стигне цената и на база на какви резултати. В момента капитализацията е около 250 милки.

За 250 милки по текущи цени може да се купят ЦКБ+ЕВРОХОЛД+ЕЛХИМ ИСКРА+Спарки Елтос

лека
          Сметката ти е неправилна трябва да прибавиш още няколко компании и то от Софикс, които работян на загуба вече втора година или на мижава печалба.

Коментар

дългосроен,

лека
            не гледай борсовата капитализация на умрялата ни борса, тя изобщо не отразява реалната цена на повечето компании. За 250 милки може да си мечтаеш да ти дадат хима банката си виж за почти фалиралия и на яки загуби елтос може и да се пребориш. А и не може да се сравнява най-добрата компания на бфб която изнася за 50 държави и е с растящи печалби и рентабилност всеки месец с тези които си посочил.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
              АЗ СЪМ СЕ НАУЧИЛ - УЧЕТЕ СЕ ВИЕ.
              Ще си научил едва когато си изял 2 торби сол от момента в който си помислил да спекулираш на БФБ.А изяждането на 2 торби сол изисква време - много време !

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111
                Пак нещо интересно от Протокола на ОС „г-н Бобоков: Ние предполагаме, че след като тази икономическа криза, или ситуация отмине, ние ще бъдем една от компаниите, към която ще се проявява интерес за придобиване.”
                Ние предполагаме, а Господ разполага. В случая ролята на Господ си е присвоил Бобоков - абе работата си мирише на "битият бит , а ебан.я си е все еб.н"

Коментар

дългосроен,

лека
                  и според мен не е поценено, имайки предвид горното уравнение.
                  Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• дългосроен,

лека
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Първоначално изпратено от lobos
                      хахаха
                      КОЙТО ПОСЛЕДЕН СЕ СМЕЕ НАЙ-ДОБРЕ СЕ СМЕЕ.
                      Освен с големи букви направи ги червени и подчертани - така мнението ти ще е по авторитетно и акциите на Монбат ще спрат да падат

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos
                        хахаха
                        КОЙТО ПОСЛЕДЕН СЕ СМЕЕ НАЙ-ДОБРЕ СЕ СМЕЕ.

Коментар

хахаха

Коментар

• АЗ СЪМ СЕ НАУЧИЛ - УЧЕТЕ СЕ ВИЕ.

Коментар

• Хехе ще се научи, остави го да се надъхва

Първоначално изпратено от Борис
                              ... Няколко дни ще имате възможност да
                              пазарувате монбатки в диапазона 6,600 - 6,800, след това и тези нива ще ви са евтини, както стана при 6,500. Погледнах бегло търговията днес при Еврохолд - това не говори добре за холдинга....
                              новобранец, видя ли че днес можеше да се купуват Монбат-ки на 6,50 с хиляди???
                              Разбра ли вече че само с голо надъхване по форумите и плюене по чуждите инвестиционни решения не става тая работа?!
                              Търгувай си на БФБ, печели, но недей да не надуваш и да се правиш на велик.
                              От има няма месец си в тоя форум и вече се очерта като един от най-големите въздухари!

Коментар

Първоначално изпратено от Борис
                                ... Няколко дни ще имате възможност да пазарувате монбатки в диапазона 6,600 - 6,800, след това и тези нива ще ви са евтини, както стана при 6,500. Погледнах бегло търговията днес при Еврохолд - това не говори добре за холдинга....
                                новобранец, видя ли че днес можеше да се купуват Монбат-ки на 6,50 с хиляди???
                                Разбра ли вече че само с голо надъхване по форумите и плюене по чуждите инвестиционни решения не става тая работа?!
                                Търгувай си на БФБ, печели, но недей да не надуваш и да се правиш на велик.
                                От има няма месец си в тоя форум и вече се очерта като един от най-големите въздухари!
                                Но и хиляди на 6,650. 25-ти наближава, до тогава ще ви оберат бройките и после ще се чудите защо едни печелят, а други не. Мажоритаря много хитро прави, че ви купува акциите без пари, това ще донесе много добра печелба за Монбат респективно на акционерите. ТОВА Е ГРИЖА ЗА АКЦИОНЕРИТЕ. А ти спекулант ограничен ще си останеш като риба на сухо с твоите инвестиции.
                                имаш още много да учиш
                                не се излагай с крайни заключения, защото после хем акцията ще се е качила хем ти ще си станал за смях междувременно.
                                нагоре надолу важното е да се качи.

А ако искаш някой да те вземе насериозно то доста си закъснял с прогнозите. Тези твои писаници трябваше да са тук МАРТ МЕСЕЦ 2009, когато минаваха добри обеми около 3.50
                                успех
                                Колега Бертрам аз също твърдя, че в крайна сметка акцията ще се качи. Нещо да кажеш за Еврохолд. Гледам, че има новини около холдинга.

Коментар

Working...
                                X