IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Март предполагам, че сме направили близо 3 милиона печалба. Смятам, че е постижимо. Да видим. От вторник няма да се прехвърлят пакети под 6,600. Посоката е нагоре - то таван няма.

Коментар

• Тук платените клакьорки май станаха 2 ...могат да се комбинират в дует ...единият отзад с тубичка МонОил в ръце.....а другият отпред с изскокнали очички

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
        Фори, Фори ти изобщо не заслужаваш внимание.
        А ти няма ли да кажеш нещо за великата фирма, само пускаш фишеци - хиляди работници, растящ износ...или казвай нещо като хората или нищо. Празнодумци бол

Коментар

• Фори, Фори ти изобщо не заслужаваш внимание.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
            Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
            А това, че ти си бъркаш в носа по цял ден и пишеш глупост след глупост, не е нужно да го повтаряме, нали.
            Ааааа... лукчоооо... Ти ли си дългосрочния? Ама разбира се, кой друг болен мозък може да пише такива смешки?
            Е, това те пък беше най-голямата глупост, която съм чел от 4 месеца насам.
            Бегай да си играеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
              А това, че ти си бъркаш в носа по цял ден и пишеш глупост след глупост, не е нужно да го повтаряме, нали.
              Ааааа... лукчоооо... Ти ли си дългосрочния? Ама разбира се, кой друг болен мозък може да пише такива смешки?
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от дългосрочен
                Така храня хората.
                Единственото което може да храниш е прасето на баба ти.
                Фори, мушморок.

Коментар

Първоначално изпратено от relatively new
                  Първоначално изпратено от bertram
                  стана ми любопитно
                  кажи коя фирма си или поне в кой бранш оперираш
                  Монбат мей бе.
                  Бизнеса ми е свързан с производство и реализация на собствената продукция. Един отдел работи само с търговия на суровини и стоки от други фирми за моите клиенти, защото имам свободни средства и мога да си го позволя. Тези фирми се нуждаят от свеж капитал и не могат да чакат падежа на фактурите - сладка работа. Нищо свързано с акумулатори.
                  Супер обяснение браво Звучиш като ония лондонски фирми в зората на фондовата им борса - имаше една с име нещо от сорта на "Компания с много печеливш бизнес, но е тайна какъв точно" - прибирали парите на балъците и заминaвали за Новия свят. Та в тая връзкa, ти дето храниш хиляди работници/демек си минимум някоя банка/ няма ли да се листнеш най сетне и ние да намажем от тайния ти супер бизнес

Коментар

Първоначално изпратено от дългосрочен
                    Така храня хората.
                    дългосрочен, оставям те на форекса/ той е платен форумен спец.

Коментар

Така храня хората.
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от relatively new
                        стана ми любопитно
                        Монбат мей би. само че ако беше истина нямаше да има време да стои по форумите.
                        Прави ли ти впечатление по кое време пиша. Направи си труда и провери.
                        много жалко ако Монбат прибягва до писане тука за да си поддържа акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new
                          стана ми любопитно
                          Прави ли ти впечатление по кое време пиша. Направи си труда и провери.

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new
                            стана ми любопитно
                            Монбат мей бе.
                            Бизнеса ми е свързан с производство и реализация на собствената продукция. Един отдел работи само с търговия на суровини и стоки от други фирми за моите клиенти, защото имам свободни средства и мога да си го позволя. Тези фирми се нуждаят от свеж капитал и не могат да чакат падежа на фактурите - сладка работа. Нищо свързано с акумулатори.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                              стана ми любопитно

Коментар

• стана ми любопитно
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X