Март предполагам, че сме направили близо 3 милиона печалба. Смятам, че е постижимо. Да видим. От вторник няма да се прехвърлят пакети под 6,600. Посоката е нагоре - то таван няма.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от Люк СкайуокърА това, че ти си бъркаш в носа по цял ден и пишеш глупост след глупост, не е нужно да го повтаряме, нали.
Бегай да си играеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърА това, че ти си бъркаш в носа по цял ден и пишеш глупост след глупост, не е нужно да го повтаряме, нали.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от relatively newПървоначално изпратено от bertramстана ми любопитно
кажи коя фирма си или поне в кой бранш оперирашЗвучиш като ония лондонски фирми в зората на фондовата им борса - имаше една с име нещо от сорта на "Компания с много печеливш бизнес, но е тайна какъв точно" - прибирали парите на балъците и заминaвали за Новия свят. Та в тая връзкa, ти дето храниш хиляди работници/демек си минимум някоя банка/ няма ли да се листнеш най сетне и ние да намажем от тайния ти супер бизнес
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от relatively newПървоначално изпратено от bertramстана ми любопитно
кажи коя фирма си или поне в кой бранш оперираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively newПървоначално изпратено от bertramстана ми любопитно
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively newПървоначално изпратено от bertramстана ми любопитно
Коментар
Коментар