IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
    Първоначално изпратено от Shemata
    Първоначално изпратено от 5ко
    Днеска под 9 лева май ще отиде.....

вече сме 8,90
    Ужасссссссссс!!!!!
    Защо да е ужас? Някои които Ви подлъгаха,че ще подпират на 11.00лв после и на 10.00лв сега доволно потриват ръце !

продадоха си собствените акции на дружеството и сега ще си купят от балъците, които им се довериха евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
      Първоначално изпратено от 5ко

вече сме 8,90
      Ужасссссссссс!!!!!
      Защо да е ужас? Някои които Ви подлъгаха,че ще подпират на 11.00лв после и на 10.00лв сега доволно потриват ръце !

Коментар

• Първоначално изпратено от 5ко

вече сме 8,90
        Ужасссссссссс!!!!!
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Днеска под 9 лева май ще отиде.....

вече сме 8,90

Коментар

• как ти се спори с човек който не знае дори какво е баланс а ти го караш анализ да ти прави.

Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
            Първоначално изпратено от coolice
            и достигна до това мнение на база солиден анализ на:... ???

или просто ти се иска да стане така за да си купиш евтино???

пп Какво мислиш за моята "хипотетична стратегия" мислиш ли че имам шанс да спечеля Приза за инвестиционна мисъл ???
            Абе на кой му пука за Твоята "стратегия" - ти гледай утре стратегия 8.ХХ

Коментар

• искати се нали не е важно да им пука важното е да държи троловете със задни мисли за Монбат в шах... та мислиш ли че е възможно някои да се замеси в такъв сценарии наистина ? :lol:
              Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
                и достигна до това мнение на база солиден анализ на:... ???

пп Какво мислиш за моята "хипотетична стратегия" мислиш ли че имам шанс да спечеля Приза за инвестиционна мисъл ???
                Абе на кой му пука за Твоята "стратегия" - ти гледай утре стратегия 8.ХХ

Коментар

• и достигна до това мнение на база солиден анализ на:... ???

Business as Usual

Коментар

• Аз също мисля ,че цената ще пада......рано е още да се мисли за дъно.....Не е препоръка за търговия.

Коментар

• Е хаиде сега дори с едно око ли не и хвъли поглед от любопитсво ... аз така защото имам няккаво чуство че може да ми се оспори авторството на "хипотетичната стратегия"
                      Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
                        Първоначално изпратено от intint
                        А ти продължавай само да си гледаш че друго не можеш да правиш

И днес сондажа продължава,като в момента е на кота 9.50
                        Точно така - до 7.50 само ще гледам,пък после ще почна леко да купувам.Ама много леко.
                        бате нали не ставам за спекулан видяли каква хипотетична спекуланстска стратегия измислих... както съм написал смятам да участвам за приза инвестицонна мисъл с нея
                        Батиното,не ми се четат глупости....кандидатствай където искаш за каквото искаш.Мен това какво ме вълнува?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                          Първоначално изпратено от intint

Точно така - до 7.50 само ще гледам,пък после ще почна леко да купувам.Ама много леко.
                          бате нали не ставам за спекулан видяли каква хипотетична спекуланстска стратегия измислих... както съм написал смятам да участвам за приза инвестицонна мисъл с нея

Първоначално изпратено от coolice

Мисля че е време да дам моят принос за теория на спекулата и да бъда включен да участвам за Приза за инвестиционна мисъл

Да го наречем Тролска Спекулация

Необходими условия

1. Да се намирате в държава където на регулаторните органи за борсата не им пука за вашите деиствия (демек да отнесете глоба е по-скоро краино невероятно)

2. Да имате поле за изява с висока концентрация на хора тргуващи акции онлайн (Няма друг форум като Инвестора, има/ше нколко други форума с такава тематика но те са по скоро пусти никои не пише/чете в тях даже някои ги затвориха...)

Избирате си една ликвидна конмпания с хубави отчети подходяща за дългосрочна инвестиция...

НЕ Е НУЖНО:

1. Да познавате компанията

2. Да сте чели отчетите и

3. Да знаете на какъв пазар работи

Просто може да сте чули че са добри... Залагате една ниска цена купува и впоследствие влизате на мястото хвърляте една цена без обсновка близка до вашата купува и почвате с манипулациите че цената ще иде до там под предтекст да "спасите" от загубава по дребните държатели на акции а всъшност целите да ги изплашите за да почнат да продават и да натискат цената към вашата...

Важното е да сте твърди и постоянни със стратегията и когато отчетите на компанията или другите по хардкор участници в темата ни хваната че откирто манипулираме просто да подминем постовете с лека ръка и да си продължим с нашето.... те не може да са толкова редовни колкото вие все пак имате цел

Евентуални заплахи са обратни изкупувания на акцията и други по-големи играчи които да оберът плодовете на вашият труд преди цената да бъде достигната...

Като подкрепяща стратегия може да се използва идентифицирането на държатели на акции и спамването им на лични съобщения как акцията ще пада...

дпопълнителен + ще е ако в позицията за дългосрочно инвестиране са влезли неориентирани инвеститори ("спекуланти") които незнаят защо са там...

Ако след като успеете да си накупите достатъчно акции следа обръщане на позицията и почвате да разправяте че акциите на компанията Х вече са скрити лимонки но понякога поради набраната инерция и вашата цена на влизане може да бъде подмината....

не е препоръка

та чакам да бъда номинирам за Приза за инвестиционна мисъл ако останалите смятат че е нужно...

пп Формулата почва след малко
                          Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от intint

Коментар

• А ти продължавай само да си гледаш че друго не можеш да правиш

Коментар

• И днес сондажа продължава,като в момента е на кота 9.50

Коментар

Working...
                                X