If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук някой май се олива .Не се изхвърлайте след като преди няколко дни сте питали за елементарни неща днес да се правите на психолози и тем подобни е някак неприлично .
е това няма как да си го предвидил че ще стане така... в сащ няма да приемат един законопроект за ненужна субсидия и нашите ще се панират повече от американците...
е аз ви казвам светът не е свършил написах го в оптимизма американците продължават да пазаруват стоки които неса от първа необходимост при криза (демек те не мислят че света свъшва)
второ в западна европа борсите почти навяскъде са зелени... ние се правим и на по панирани от тях... ако това е някакъв индикатор те са основният пазар на на Монбат
не е препоръка
пп с последното си изкаване Петър ви казва индиректно че тази акция струва над 10 лв вие му ги продайте на 7,50 тои ще си я закара над 10 и само ще гледате шоуто..
не е прпоръка за остналите паникьори
Business as Usual
Коментар
zloblivi_podhvurlqniq
...
вижте сега пиленца малки
стратезите от монбат изкупиха акции защото смятаха 4е това е дъното
или поне са мислели 4е дъното е близо
пазара оба4е има още много да пада но те това не могат да го видят
защото са обикновенни 4иновници
за да си добър спекулант трябва да си психолог и да имаш силен интелект
като мене
със тъпто си изкупуване само помогнаха на някои други да излязат
ама вижте как хубаво остаям по 1 ред да се 4ете по добре
Няма по-голям от ПАЗАРА !!!
А пазара е такъв каквито са участниците на него.
Аз за сега съм само страничен наблюдател който очаква да си види Таргета от 7.20/7.50 по тази позиция.След това и аз ще стана участник.
А дали цената няма да пдне до 5.00лв никой неможе да ми гарантира.Но пък ако започна да купувам сериозни количества,съм убеден,че ще мога да я закарам поне на 10.01лв където да продам на добра печалба.Ако разбира се от Монбат не са се отказали от обратното изкупуване на извънредно събрание на УС.
Аз за сега съм само страничен наблюдател който очаква да си види Таргета от 7.20/7.50 по тази позиция.След това и аз ще стана участник.
А дали цената няма да пдне до 5.00лв никой неможе да ми гарантира.Но пък ако започна да купувам сериозни количества,съм убеден,че ще мога да я закарам поне на 10.01лв където да продам на добра печалба.Ако разбира се от Монбат не са се отказали от обратното изкупуване на извънредно събрание на УС.
Клепар, още чакам да ми кажеш нещо за Енемона. Стига мълча като ... ти си знаеш.
Мдам бая народ е вързал със "скритите лимонки" освен това които невярва да гледа обемите... и сега продължава
Вижте си сделките на графиката в кобоса всичко което е станало под 9 е за 20, 50, 11, 30 броики панирани кобосчета... "ужас"... това са последните които се връзват на Пецата то кои друг да върже
Нее, карадебилов не приказва глупости, той просто хитро манипулира наивните мишлета изопачавайки факти или измисляйки си такива. Но КаФеНе-то явно си има по-важна работа вместо да прилага закона срещу такива тролове!
Защо приказвате глупости? Мениджмънта не е ПРОДАВАЛ акции, а е купувал
Вижте в инфо сток
Бобоков е купил акции за лична сметка за 415х.лв от 1 август насам
Общо купени акции 36 955, представляващи 0.09% от капитала, на средна цена 11.249 лв. Обща сума на сключените сделки 415 922.94 лв.
Общо продадени акции 550, представляващи 0.00% от капитала, на средна цена 10.619 лв. Обща сума на сключените сделки 5 848.20 лв.
Защо да е ужас? Някои които Ви подлъгаха,че ще подпират на 11.00лв после и на 10.00лв сега доволно потриват ръце !
продадоха си собствените акции на дружеството и сега ще си купят от балъците, които им се довериха евтино.
Тъжното е , че тези които се довериха не се чувстват Измамени,а само крещят истерично колко "Прозрачно" било всичко и как мениджмънта милеел за тях. Според мен мениджмънта не си ляга вечер без да се помоли за бедните им души.
Клепар, не знам за Монбат, обаче май доста хора се чувстват ИЗМАМЕНИ от теб и са си купили Енемона. Какво ще кажеш по този въпрос? Или ще си мълчиш като "няма да казвам кой женски орган", както винаги, когато не ти отърва?
П.С А ти какви доказателства имаш за Измамата? Или си говориш само като дърта баба с оная си работа - както винаги си го правиш? Не мислиш ли, че злоупотребяваш малко повече от допустимото, като хвърляш безпочвени обвинения към една или друга компания? И не знам какво чакат още от дружеството, а не те дадат на КФН или други институции за манипулациите ти?
Но все пак - ти си оставаш "ОНЯ ДЕТО МУ БИЕХМЕ КЛЕПАРИ В УЧИЛИЩЕ".
много тарикати тука отдясно, ако има лесно ще разпродадат брилянтния завод за старо желязо от собствената си глупост защото са се напалнили гащите от страх
Защо всички си мислят, че ще уцелят дъното ми е много интересно +- 10% пак си е успех, а вече сме почти на толкова
Защо да е ужас? Някои които Ви подлъгаха,че ще подпират на 11.00лв после и на 10.00лв сега доволно потриват ръце !
продадоха си собствените акции на дружеството и сега ще си купят от балъците, които им се довериха евтино.
Тъжното е , че тези които се довериха не се чувстват Измамени,а само крещят истерично колко "Прозрачно" било всичко и как мениджмънта милеел за тях. Според мен мениджмънта не си ляга вечер без да се помоли за бедните им души.
Коментар