IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master
    Първоначално изпратено от GALBA
    Просто пазарувайте ,ако си имате парички!

Стига търсихте вина,тя си е във вас!
    Е как ще е в тях само вината бе пич? С кво да пазаруват кат нямат вече стинки?!

А нямат парички защото досега слушаха такива като теб и пазаруваха ли пазаруваха по време на цялата "корекция" от Номври 2007 та чак досега!
    Мен едва ли някой е послушал,защото не досаждам с мнението си! Аз купувам и продавам всеки ден ,без събота и неделя! Печеля и губя и не натрапвам това на никого,както го правят някои форумци нямащи дори една сделка на този пазар!
    Защо да цитирам ,всички знаем за кои 4-5 майстори става на въпрос.
    А,теб лично искам да светна,че старите участници с поне 10 год. стаж на този
    пазар нямат ,ама нито една акция на загуба в портфейлът си! А ти (вие) раздавайте акъл.Капиш?
    Аз не говоря със злоба ,а и ти просто не злобей!

Коментар

• П.К. Стига всява ужас ,пич! Предостатъчно дребни участници ,неопитни играчи си разбил.Бъди по-толерантен! Маркета ,и аз ,и ти ,и всички, нямаме полза от това!

Признавам ,че си фактор!Останалите фаскушки и мекушки са помияри!
      GALBA , ПК може да е фактор за външните пазари и ДАУ , но на БФБ си е малко лаик...
      Специално за тази тема фактор го направи ръководството на Монбат..... с обратното изкупуване .... и аз един час чаках оферта на 10 лв. и тя така и не се появи ... та кога изкупува ....
      Всеки нормален инвеститор вижда как планомерно се свалят цените на акциите ... е дойде ред и на Монбат ....
      Нямам акции и не съм имал ... но ако това са обратните изкупувания по добре да няма....

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA

Е как ще е в тях само вината бе пич? С кво да пазаруват кат нямат вече стинки?!

А нямат парички защото досега слушаха такива като теб и пазаруваха ли пазаруваха по време на цялата "корекция" от Номври 2007 та чак досега!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold
          Четейки от известно време "брътвежи" като по долните се сещам за поговорката намерили, че премерили. Ами вие ще поискате да ви се създаде фонд за гарантиране цената на акцията срещу спадове. И аз влизах на 10.70 за да "следвам тренда", като взе да връща от 12.30 излязох на 11.60. Вчера влязох на 9 лв, днес падна още ... така ще е, ще видим. В един момент и аз се дразнех, че не знаех кога са реални покупки, кога обратно изкупуване, но нямам претенции ... Тази акция миналата година ми е донесла най голяма печалба (от 8.90 до 31), дълго време си казвах че няма да влизам, и сега влизам пак защото малко са дръжествата с такива темпове на печалба - за година П/Е падна от ~50 do ~10 ...
          Поздравления!

Пичове,как е възможно да изръсите толкова глупост само в една страница?

П.К. Стига всява ужас ,пич! Предостатъчно дребни участници ,неопитни играчи си разбил.Бъди по-толерантен! Маркета ,и аз ,и ти ,и всички, нямаме полза от това!

Признавам ,че си фактор!Останалите фаскушки и мекушки са помияри!

Коментар

Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
            Срам го е да се покаже, че всички ще му се смеят.
            Ооооооо Хасанчо.... Точно пък ти да се обаждаш?! Тц-тц... какъв гьонсуратлък, биха казали някои наши сънародници... Наслаждавай се на кукувото лято и остави сериозните неща на нас - учените, опитните, знаещите и можещите!
            Хасанчовци и Хасанки са всички в рода ти.
            Гледам, че пак лъжеш и мамиш по темите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
              Ооооооо Хасанчо.... Точно пък ти да се обаждаш?! Тц-тц... какъв гьонсуратлък, биха казали някои наши сънародници... Наслаждавай се на кукувото лято и остави сериозните неща на нас - учените, опитните, знаещите и можещите!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Четейки от известно време "брътвежи" като по долните се сещам за поговорката намерили, че премерили. Ами вие ще поискате да ви се създаде фонд за гарантиране цената на акцията срещу спадове. И аз влизах на 10.70 за да "следвам тренда", като взе да връща от 12.30 излязох на 11.60. Вчера влязох на 9 лв, днес падна още ... така ще е, ще видим. В един момент и аз се дразнех, че не знаех кога са реални покупки, кога обратно изкупуване, но нямам претенции ... Тази акция миналата година ми е донесла най голяма печалба (от 8.90 до 31), дълго време си казвах че няма да влизам, и сега влизам пак защото малко са дръжествата с такива темпове на печалба - за година П/Е падна от ~50 do ~10 ...

Коментар

• [quote="ЛЕКС"]
                  Първоначално изпратено от johny-bravo
                  Първоначално изпратено от Даниела Пеева
                  Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                  г-жо ПЕЕВА

Отправям Ви специална покана да бъдете гост на сбирката на Инвеститори и Спекуланти,която е от 19.00ч. тази вечер в ресторант Миро на ул.Мърфи 34

Предполагам голяма част от тях са се доверили на Монбат и със сигурност ще можете да им отговорите на многото въпроси.

Позволявам си лично да Ви отправя поканата,тъй като аз ще платя сметката.
                  Ще Ви очакваме.
                  Г-н Караиванов,
                  Защо смятате, че съм паднала толкова ниско, че да очаквам Вие да ми платите сметката. Nein, Danke Schon.
                  Не бих желала да стоя и на една маса с човек като Вас.
                  Г-жо Пенева, много на сериозно сте се взели май.

Не забравяйте, че сте само един прост наемен работник назначен на някаква длъжност временно, докато акционерите малки или големи са в позицията на работодател на менажмента, и чрез него на останалите чиновници, в т.ч. и на ДВИ.

Би трябвало незабавно да подадете молба за напускане, поради несправяне с работата и махленски език със собствениците - малки и големи.
                  ЛЕКС, всеки има право на лични предпочитания относно други персони. г-ца (забележи) ПеЕва не желае да седи до Пешо и това не е твой проблем, нито мой.
                  ;-) Освен това Пешката не е дори акционер на Монбат :-)
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• [quote="johny-bravo"]
                    Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                    г-жо ПЕЕВА

Отправям Ви специална покана да бъдете гост на сбирката на Инвеститори и Спекуланти,която е от 19.00ч. тази вечер в ресторант Миро на ул.Мърфи 34

Предполагам голяма част от тях са се доверили на Монбат и със сигурност ще можете да им отговорите на многото въпроси.

Позволявам си лично да Ви отправя поканата,тъй като аз ще платя сметката.
                    Ще Ви очакваме.
                    Г-н Караиванов,
                    Защо смятате, че съм паднала толкова ниско, че да очаквам Вие да ми платите сметката. Nein, Danke Schon.
                    Не бих желала да стоя и на една маса с човек като Вас.
                    Г-жо Пенева, много на сериозно сте се взели май.

Не забравяйте, че сте само един прост наемен работник назначен на някаква длъжност временно, докато акционерите малки или големи са в позицията на работодател на менажмента, и чрез него на останалите чиновници, в т.ч. и на ДВИ.

Би трябвало незабавно да подадете молба за напускане, поради несправяне с работата и махленски език със собствениците - малки и големи.

Коментар

• Въпреки крайно грубият език в тоя случай ФМ и ПК са абсолютно прави!

Коментар

• към г-жа Пеева
                        НАИСТИНА ПОСЛЕДНО - ИМА САМО ЕДИН НАЧИН ДА ВЪЗВЪРНЕТЕ ПОЗАГУБЕНОТО ДОВЕРИЕ - МАЛКО ПО-НАДОЛУ ГО НАПИСАХ

Коментар

• Определено манипулацията във форума е огромна и целта е ясна - сваляне на акцията. Но разберете ме правилно - потърпевши са дребните акционери, които са повярвали на мениджмънта на компанията и в тях ще остане огромно разочоравание, че 2-3 души съумяха да въддействат на лабилните психически.....но за мен основната вина е във Вашето поведевие /визирам ръководството/
                          Приятен уикенд на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                            Първоначално изпратено от Forex Master
                            Първоначално изпратено от Каммен
                            Какъв точно гаф визирате, че е направен от дружеството - моля да се обосновете се.
                            значи ако съм разбрал правилно - акцията се подкрепя когато достигне 10лв, така ли? Ами ако не достигне?
                            Ако не достигне значи не е заслужавало да се подкрепя на 10 лева... Да му мислят онези които са повярвали на лъжата и наистина са я покрепили на 10 лева!
                            Forex Master ти що не отидеш на срещата бе - за теб ще обява почерпка при 5 шамара .

Коментар

Първоначално изпратено от Каммен
                              Какъв точно гаф визирате, че е направен от дружеството - моля да се обосновете се.
                              значи ако съм разбрал правилно - акцията се подкрепя когато достигне 10лв, така ли? Ами ако не достигне?
                              Ако не достигне значи не е заслужавало да се подкрепя на 10 лева... Да му мислят онези които са повярвали на лъжата и наистина са я покрепили на 10 лева!
                              Forex Master ти що не отидеш на срещата бе - за теб ще обява почерпка при 5 шамара .

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен

Коментар

Working...
                                X