Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от johny-bravoСпоред мен това обратно изкупуване беше грешка. Хубаво е мажоритар да се грижи за миноритарите , ама не на всяка цена. Сега какво се получи, даде се ненужна премия на вече бивши акционери на дружеството и то за сметка на настоящите.
Още по-добре ще е да си гледат бизнеса, защото това е най-важното за инвестиращите. А за действия като тези последните нека да се консултират със специалисти , които имат опит и предлагат различни гледни точки.Винаги е по-добре да не се действа прибързано, а да се видят различните варианти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOСамо не разбирам как те кефи да пишеш с 3 ника едновременно.Явно само болен мозък може да го прави! Досега пееше друга песен .......и а сега обърна палачинката.Или просто успя да понапълниш чрез манипулация на 8.20 .....и твоето любимо число няма да го достигнеме ?!
Само мога да те уверя, че между мен и г-н ExMaster няма нищо общо.
Вярно е ,че и аз си понапазарих на 8.30, но ме бъркаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master
А нямат парички защото досега слушаха такива като теб и пазаруваха ли пазаруваха по време на цялата "корекция" от Номври 2007 та чак досега!
Пазарувайте че ония батковци кат гласуват ония $700 млрд токувиж позакърпили положението.
А корекцията надолу отдавна премина!!! От юни насам си е безпричинно паническо дълбаене надолу и мен ако питате вече си е време за корекция нагоре. Особено тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от GALBAЗащо е това "не " INSIDER-Е? По онова време неговите познания си бяха като на
учениците му.
Абе, добрата сделка ми е ,че не се отказах изобщо ,както вероятно ,сега много се отказват заради писанията му във форум като този.
Лека!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Мече, като казах фактор ,имах в пред вид ,не само познанията му на Б Ф Б. Действително тук куцат много! Но не може тотално да отречем познанията му и особено практиката в много области.Аз бях един от първите му кандидат ученици,но реших, че не заслужава 100$!WinkТова беше отдавна! Спомените ни правят дърти!Wink
Единствен проблем е ,че никога кешът не достига! А и има още няколко позиции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAЗащо е това "не " INSIDER-Е? По онова време неговите познания си бяха като на
учениците му.
Абе, добрата сделка ми е ,че не се отказах изобщо ,както вероятно ,сега много се отказват заради писанията му във форум като този.
Лека!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Мече, като казах фактор ,имах в пред вид ,не само познанията му на Б Ф Б. Действително тук куцат много! Но не може тотално да отречем познанията му и особено практиката в много области.Аз бях един от първите му кандидат ученици,но реших, че не заслужава 100$!WinkТова беше отдавна! Спомените ни правят дърти!Wink
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от meche_cveti93П.К. Стига всява ужас ,пич! Предостатъчно дребни участници ,неопитни играчи си разбил.Бъди по-толерантен! Маркета ,и аз ,и ти ,и всички, нямаме полза от това!
Признавам ,че си фактор!Останалите фаскушки и мекушки са помияри!
Специално за тази тема фактор го направи ръководството на Монбат..... с обратното изкупуване .... и аз един час чаках оферта на 10 лв. и тя така и не се появи ... та кога изкупува ....
Всеки нормален инвеститор вижда как планомерно се свалят цените на акциите ... е дойде ред и на Монбат ....
Нямам акции и не съм имал ... но ако това са обратните изкупувания по добре да няма....МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93П.К. Стига всява ужас ,пич! Предостатъчно дребни участници ,неопитни играчи си разбил.Бъди по-толерантен! Маркета ,и аз ,и ти ,и всички, нямаме полза от това!
Признавам ,че си фактор!Останалите фаскушки и мекушки са помияри!
Специално за тази тема фактор го направи ръководството на Монбат..... с обратното изкупуване .... и аз един час чаках оферта на 10 лв. и тя така и не се появи ... та кога изкупува ....
Всеки нормален инвеститор вижда как планомерно се свалят цените на акциите ... е дойде ред и на Монбат ....
Нямам акции и не съм имал ... но ако това са обратните изкупувания по добре да няма....
Коментар
Коментар