IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
    Първоначално изпратено от coolice
    Ако за тази компания така си мислиш какво остава за другите дето набутаха вложителите с букбилдинга
    Другите не правиха такива Перверзии с обратни изкупувания,пък сваляне на долната граница,пък после пазара бил паднал под нея,та за това ще чакаме цената да върне на 10.00лв.Къде е логиката да чакат да се върне на 10.00 и да купуват по-скъпо а не на 8.50лв.Извънредно на УС пак могат да свикат и да си променят за 3ти път долната граница на 7.00лв. Този път може и да не я подмине!

Ето това е разликата ако случайно не си я забелязал.
    Аиде сега бате точно ти и прителчета плюхте много че са свалили цената на обратното предният път и тромозехте дви то да ви каже че повече няма да бъде сваляна...
    Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo
      Според мен това обратно изкупуване беше грешка. Хубаво е мажоритар да се грижи за миноритарите , ама не на всяка цена. Сега какво се получи, даде се ненужна премия на вече бивши акционери на дружеството и то за сметка на настоящите.
      Вярно е , и аз все заставам зад действията на мажоритаря, но този път не можаха да преценят ситуацията.За мен беше по-нормално да обявят обратно изкупуване при ценови нива под 20лв преди цепенето на акцията или настоящи 10лв.От 10 нагоре нямаше голям смисъл.Но не ги обвинявам ,по-важно е ако вземат мерки и променят ценовите нива на обратно изкупуване.

Още по-добре ще е да си гледат бизнеса, защото това е най-важното за инвестиращите. А за действия като тези последните нека да се консултират със специалисти , които имат опит и предлагат различни гледни точки.Винаги е по-добре да не се действа прибързано, а да се видят различните варианти.

Коментар

• 8 минути време на реакция ....интересно .......ти не пиеш ли кафе ? Ти от вазелина ли си купи или от монбата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
          Само не разбирам как те кефи да пишеш с 3 ника едновременно.Явно само болен мозък може да го прави! Досега пееше друга песен .......и а сега обърна палачинката.Или просто успя да понапълниш чрез манипулация на 8.20 .....и твоето любимо число няма да го достигнеме ?!
          Eeee бе COBOS!!
          Само мога да те уверя, че между мен и г-н ExMaster няма нищо общо.
          Вярно е ,че и аз си понапазарих на 8.30, но ме бъркаш

Коментар

• Само не разбирам как те кефи да пишеш с 3 ника едновременно.Явно само болен мозък може да го прави! Досега пееше друга песен .......и а сега обърна палачинката.Или просто успя да понапълниш чрез манипулация на 8.20 .....и твоето любимо число няма да го достигнеме ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master

А нямат парички защото досега слушаха такива като теб и пазаруваха ли пазаруваха по време на цялата "корекция" от Номври 2007 та чак досега!
              Тъъъйй ей го на и бат ExMaster ви каза че корекцията свърши.
              Пазарувайте че ония батковци кат гласуват ония $700 млрд токувиж позакърпили положението.

А корекцията надолу отдавна премина!!! От юни насам си е безпричинно паническо дълбаене надолу и мен ако питате вече си е време за корекция нагоре. Особено тук

Коментар

• Ще видим дали ще падне другата седмица заветният връх от 8 кинта .....но galba (галба) ми се чини че там некъде ще е май дънцетууу

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                  Първоначално изпратено от GALBA
                  Защо е това "не " INSIDER-Е? По онова време неговите познания си бяха като на
                  учениците му.

Абе, добрата сделка ми е ,че не се отказах изобщо ,както вероятно ,сега много се отказват заради писанията му във форум като този.

Лека!
                  Ами защото понякога отказа от сделка (какъвто е и твоя случай) си е чисто печаливша сделка ;-)
                  Аха!;-) Казвам ви наздраве и ако не е дъно, все пак, вече трябва да е близо!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                    Мече, като казах фактор ,имах в пред вид ,не само познанията му на Б Ф Б. Действително тук куцат много! Но не може тотално да отречем познанията му и особено практиката в много области.Аз бях един от първите му кандидат ученици,но реших, че не заслужава 100$!WinkТова беше отдавна! Спомените ни правят дърти!Wink
                    GALBA , аз също не съм много млад ........ , но ми беше интересно... фенове на позицията ... когато писах ,че няколко позиции не са паднали с 50 % ... те ми отговориха .. понеже е много добра..... , а истината че акциите са сринати 60 , 80 %. и никой не го интересува ..отчети и фундамент , а колко кеш ще получи , като продаде .В момента ако направя оферта купува .. чрез лотария .... на много добра акция ще попадна...
                    ;-) Сетих се ,че някой бе казал "повтаряй на човек непрекъснатио ,че е свиня и той ще започне да грухти" Та с Монбата си е същото; Като е заповтарял онази лайняната цена възможно и да я стигнем ,та дори и да подминем!;-)
                    Единствен проблем е ,че никога кешът не достига! А и има още няколко позиции!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                      Защо е това "не " INSIDER-Е? По онова време неговите познания си бяха като на
                      учениците му.

Абе, добрата сделка ми е ,че не се отказах изобщо ,както вероятно ,сега много се отказват заради писанията му във форум като този.

Лека!
                      Ами защото понякога отказа от сделка (какъвто е и твоя случай) си е чисто печаливша сделка ;-)
                      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Според мен това обратно изкупуване беше грешка. Хубаво е мажоритар да се грижи за миноритарите , ама не на всяка цена. Сега какво се получи, даде се ненужна премия на вече бивши акционери на дружеството и то за сметка на настоящите.

Коментар

• Защо е това "не " INSIDER-Е? По онова време неговите познания си бяха като на
                          учениците му.

Лека!

Коментар

• Мече, като казах фактор ,имах в пред вид ,не само познанията му на Б Ф Б. Действително тук куцат много! Но не може тотално да отречем познанията му и особено практиката в много области.Аз бях един от първите му кандидат ученици,но реших, че не заслужава 100$!WinkТова беше отдавна! Спомените ни правят дърти!Wink
                            GALBA , аз също не съм много млад ........ , но ми беше интересно... фенове на позицията ... когато писах ,че няколко позиции не са паднали с 50 % ... те ми отговориха .. понеже е много добра..... , а истината че акциите са сринати 60 , 80 %. и никой не го интересува ..отчети и фундамент , а колко кеш ще получи , като продаде .В момента ако направя оферта купува .. чрез лотария .... на много добра акция ще попадна...

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                              Първоначално изпратено от meche_cveti93
                              П.К. Стига всява ужас ,пич! Предостатъчно дребни участници ,неопитни играчи си разбил.Бъди по-толерантен! Маркета ,и аз ,и ти ,и всички, нямаме полза от това!

Признавам ,че си фактор!Останалите фаскушки и мекушки са помияри!
                              GALBA , ПК може да е фактор за външните пазари и ДАУ , но на БФБ си е малко лаик...
                              Специално за тази тема фактор го направи ръководството на Монбат..... с обратното изкупуване .... и аз един час чаках оферта на 10 лв. и тя така и не се появи ... та кога изкупува ....
                              Всеки нормален инвеститор вижда как планомерно се свалят цените на акциите ... е дойде ред и на Монбат ....
                              Нямам акции и не съм имал ... но ако това са обратните изкупувания по добре да няма....
                              Мече, като казах фактор ,имах в пред вид ,не само познанията му на Б Ф Б. Действително тук куцат много! Но не може тотално да отречем познанията му и особено практиката в много области.Аз бях един от първите му кандидат ученици,но реших, че не заслужава 100$!;-)Това беше отдавна! Спомените ни правят дърти!;-)
                              Направил си изгодна (не) сделка :-))))
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                П.К. Стига всява ужас ,пич! Предостатъчно дребни участници ,неопитни играчи си разбил.Бъди по-толерантен! Маркета ,и аз ,и ти ,и всички, нямаме полза от това!

Признавам ,че си фактор!Останалите фаскушки и мекушки са помияри!
                                GALBA , ПК може да е фактор за външните пазари и ДАУ , но на БФБ си е малко лаик...
                                Специално за тази тема фактор го направи ръководството на Монбат..... с обратното изкупуване .... и аз един час чаках оферта на 10 лв. и тя така и не се появи ... та кога изкупува ....
                                Всеки нормален инвеститор вижда как планомерно се свалят цените на акциите ... е дойде ред и на Монбат ....
                                Нямам акции и не съм имал ... но ако това са обратните изкупувания по добре да няма....
                                Мече, като казах фактор ,имах в пред вид ,не само познанията му на Б Ф Б. Действително тук куцат много! Но не може тотално да отречем познанията му и особено практиката в много области.Аз бях един от първите му кандидат ученици,но реших, че не заслужава 100$!;-)Това беше отдавна! Спомените ни правят дърти!;-)

Коментар

Working...
                                X