Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараиванoвПървоначално изпратено от boro4agaПак цената сте зачоплили,бизнеса гледайте по-добре!За този месец се очаква рециклиращите заводи да влязат в експлоатация.При тая цена на оловото(няма 1800$/тон) дали ефекта ще е голям обаче?И дали бързо ше ги натоварят максимално?Не стана ясно и дали ще публикуват отделни отчети на преработващите предприятия?Ако има яснота моля г-жа Пеева да отговори на последния въпрос.
Има още доста неприятни новини,но не си струва да ги изброявам.Истината е тъжна за подлъгалите се да купуват след обявената вербална интервенция за обратно изкупуване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boro4agaПак цената сте зачоплили,бизнеса гледайте по-добре!За този месец се очаква рециклиращите заводи да влязат в експлоатация.При тая цена на оловото(няма 1800$/тон) дали ефекта ще е голям обаче?И дали бързо ше ги натоварят максимално?Не стана ясно и дали ще публикуват отделни отчети на преработващите предприятия?Ако има яснота моля г-жа Пеева да отговори на последния въпрос.
Има още доста неприятни новини,но не си струва да ги изброявам.Истината е тъжна за подлъгалите се да купуват след обявената вербална интервенция за обратно изкупуване.
Коментар
-
Пак цената сте зачоплили,бизнеса гледайте по-добре!За този месец се очаква рециклиращите заводи да влязат в експлоатация.При тая цена на оловото(няма 1800$/тон) дали ефекта ще е голям обаче?И дали бързо ше ги натоварят максимално?Не стана ясно и дали ще публикуват отделни отчети на преработващите предприятия?Ако има яснота моля г-жа Пеева да отговори на последния въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараиванoвПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от COBOSCHETOСпасителният план е приет ...да видим сега ....и майче свършиха паникьорите ...какво мислите ...?
Коментар
-
Bailout Will Help, but Pitfalls Remain
......
There's already a recession in the auto industry, for example, which accounts for a big chunk of Americans' economic activity. Sales in September plunged to the lowest levels in 15 years. Deep worries--and profit-crunching discounts--are spreading to other sectors of the retail economy, too.
......
http://biz.yahoo.com/usnews/081003/0...king-budgeting
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от COBOSCHETOСпасителният план е приет ...да видим сега ....и майче свършиха паникьорите ...какво мислите ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараиванoвПървоначално изпратено от COBOSCHETOАбе кат си има проблеми с мъжа и ...що я плюе жената.Тои си има персонален проблем с мъжа и, да си го решава с него на дуел напримерА нея да я остави да си върши работата.При това че жалкото манипулаторче ще иска да се възползва от тези нива най вероятно.
П.С. - аз проблеми нямам с никой.А г-жа Пеева я натискам само с въпроси свързани с акциите на компанията.Това че не и харесват или неможе да даде смислен отговор на голяма част от тях,вече е неин професионален проблем.
Единственото оправдание е ако целите на мажоритарите не могат да бъдат представени нито с целофан, нито директно на заблудилите се да инвестират в компанията акционери. Фрифлот - .... хахаха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от GALBAПросто пазарувайте ,ако си имате парички!
Стига търсихте вина,тя си е във вас!
А нямат парички защото досега слушаха такива като теб и пазаруваха ли пазаруваха по време на цялата "корекция" от Номври 2007 та чак досега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOАбе кат си има проблеми с мъжа и ...що я плюе жената.Тои си има персонален проблем с мъжа и, да си го решава с него на дуел напримерА нея да я остави да си върши работата.При това че жалкото манипулаторче ще иска да се възползва от тези нива най вероятно.
П.С. - аз проблеми нямам с никой.А г-жа Пеева я натискам само с въпроси свързани с акциите на компанията.Това че не и харесват или неможе да даде смислен отговор на голяма част от тях,вече е неин професионален проблем.
Коментар
-
Бях написал дълъг пост но ми заби компа преди да го пратятака че по накаратко
Петър се появи прибра 100 лв остналите остнаха на масата както се бяха уговорили с 1912. Бои нямаше... (иначе ни питаха къде сме скрили бухалките) Та Петър си призна си че е манипулаторче а аз не мога да му отрека че го бива в това... Конфликта му с Даниела е на лична основа имал някакво вземане даване със съпруга и не съм задълбавал в подробности... Общо взето това е което ни интерсува тук..
иначе за дъното на софикса поне от мненията които чух трябва да е някъде тук притеснително било бързото темпо на достигане последният месец и обемите... Мр профит си каза някакво ниво около 500 иначе (тук аз си казах моята простотия а тяе накарах едни прителчета форексджии да го разгледат софикса и по фрапиращата прогноза за 550 и те ми казаха че това не е ниво и ако ще пада още ще ходи на 250) ВСИЧКИ МИ СКОЧИХА ЗА ТОВА И НАДЯВАМ СЕ СА ПРАВИ ДАЖЕ ПЕТЪР НЕ Е СЪГЛАСЕН...
Иначе за след обръщането на тренда 2200 е междина спирка по пътя нагоре след това 3000 техничарската... но не се определи таиминг... първото ниво до можеби 2 години но изказаното мнение беше че ще се коригира прогнозата в движение....
та не е препоръка
ако нещо съм запомнил неточно или съм пропуснал някои друг от присътвалите да ме коригира но вкарах доста алкохол...
пп Сам си платих сметката не съм за апоклиптиците да ме черпят нищо че съм на акции а те на кеш....Business as Usual
Коментар
Коментар