IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
    Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
    Първоначално изпратено от boro4aga
    Пак цената сте зачоплили,бизнеса гледайте по-добре!За този месец се очаква рециклиращите заводи да влязат в експлоатация.При тая цена на оловото(няма 1800$/тон) дали ефекта ще е голям обаче?И дали бързо ше ги натоварят максимално?Не стана ясно и дали ще публикуват отделни отчети на преработващите предприятия?Ако има яснота моля г-жа Пеева да отговори на последния въпрос.
    Я сега да калкулираме и +24% разход за ГАЗ и още +25% от 01.01.2009г.Като добавим и факта,че заплатите няма да се понижават,а разходите се повишават + изядената печалба отишла в БЕЗМИСЛЕНОТО и доста нескопосано Обратно изкупуване и повишаване на транспортните разходи,картината става доста по сюрреалистична,за разлика от пасторалните пейзажи които бяха обещавани.

Има още доста неприятни новини,но не си струва да ги изброявам.Истината е тъжна за подлъгалите се да купуват след обявената вербална интервенция за обратно изкупуване.
    Гладната кокошка нали знаеш, какво прави.
    Каква кокошка бе Люкчо.В момента и 6.80 да светне 1 акция няма да купя.Тук опасностите са ОГРОМНИ.А ти лови кюфтета на промоция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
      Първоначално изпратено от boro4aga
      Пак цената сте зачоплили,бизнеса гледайте по-добре!За този месец се очаква рециклиращите заводи да влязат в експлоатация.При тая цена на оловото(няма 1800$/тон) дали ефекта ще е голям обаче?И дали бързо ше ги натоварят максимално?Не стана ясно и дали ще публикуват отделни отчети на преработващите предприятия?Ако има яснота моля г-жа Пеева да отговори на последния въпрос.
      Я сега да калкулираме и +24% разход за ГАЗ и още +25% от 01.01.2009г.Като добавим и факта,че заплатите няма да се понижават,а разходите се повишават + изядената печалба отишла в БЕЗМИСЛЕНОТО и доста нескопосано Обратно изкупуване и повишаване на транспортните разходи,картината става доста по сюрреалистична,за разлика от пасторалните пейзажи които бяха обещавани.

Има още доста неприятни новини,но не си струва да ги изброявам.Истината е тъжна за подлъгалите се да купуват след обявената вербална интервенция за обратно изкупуване.
      Гладната кокошка нали знаеш, какво прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от boro4aga

Коментар

• Пак цената сте зачоплили,бизнеса гледайте по-добре!За този месец се очаква рециклиращите заводи да влязат в експлоатация.При тая цена на оловото(няма 1800$/тон) дали ефекта ще е голям обаче?И дали бързо ше ги натоварят максимално?Не стана ясно и дали ще публикуват отделни отчети на преработващите предприятия?Ако има яснота моля г-жа Пеева да отговори на последния въпрос.

Коментар

Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
            Първоначално изпратено от COBOSCHETO
            Спасителният план е приет ...да видим сега ....и майче свършиха паникьорите ...какво мислите ...?
            Остана само някое и друго манипулаторче, гладно за евтини акцийки.
            Утре цени под 8.ХХ лв. е изключително вероятно да видим.
            Чакаме ги с нетърпение ...както и ти

Коментар

• Bailout Will Help, but Pitfalls Remain
              ......
              There's already a recession in the auto industry, for example, which accounts for a big chunk of Americans' economic activity. Sales in September plunged to the lowest levels in 15 years. Deep worries--and profit-crunching discounts--are spreading to other sectors of the retail economy, too.
              ......
              http://biz.yahoo.com/usnews/081003/0...king-budgeting

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                Спасителният план е приет ...да видим сега ....и майче свършиха паникьорите ...какво мислите ...?
                Утре цени под 8.ХХ лв. е изключително вероятно да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO

Коментар

• Спасителният план е приет ...да видим сега ....и майче свършиха паникьорите ...какво мислите ...?

Коментар

Абе кат си има проблеми с мъжа и ...що я плюе жената.Тои си има персонален проблем с мъжа и, да си го решава с него на дуел например А нея да я остави да си върши работата.При това че жалкото манипулаторче ще иска да се възползва от тези нива най вероятно.
                      Хайде да не се пишат глупости и простотии моля.Това са някакви махленски приказки които са доста безсмислени и жалки.Ако имам проблем с някого си го решавам сам.

П.С. - аз проблеми нямам с никой.А г-жа Пеева я натискам само с въпроси свързани с акциите на компанията.Това че не и харесват или неможе да даде смислен отговор на голяма част от тях,вече е неин професионален проблем.
                      Щом ДВИ не може да се справя с неголемите по обем и сложност задачки, да си взима торбето и да си ходи.
                      Единственото оправдание е ако целите на мажоритарите не могат да бъдат представени нито с целофан, нито директно на заблудилите се да инвестират в компанията акционери. Фрифлот - .... хахаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                        Първоначално изпратено от GALBA
                        Просто пазарувайте ,ако си имате парички!

Стига търсихте вина,тя си е във вас!
                        Е как ще е в тях само вината бе пич? С кво да пазаруват кат нямат вече стинки?!

А нямат парички защото досега слушаха такива като теб и пазаруваха ли пазаруваха по време на цялата "корекция" от Номври 2007 та чак досега!
                        Forex, продължаваш ли да чакаш за цена от 7 лева или вече си промени мнението?

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                          Абе кат си има проблеми с мъжа и ...що я плюе жената.Тои си има персонален проблем с мъжа и, да си го решава с него на дуел например А нея да я остави да си върши работата.При това че жалкото манипулаторче ще иска да се възползва от тези нива най вероятно.
                          Хайде да не се пишат глупости и простотии моля.Това са някакви махленски приказки които са доста безсмислени и жалки.Ако имам проблем с някого си го решавам сам.

П.С. - аз проблеми нямам с никой.А г-жа Пеева я натискам само с въпроси свързани с акциите на компанията.Това че не и харесват или неможе да даде смислен отговор на голяма част от тях,вече е неин професионален проблем.

Коментар

• Абе кат си има проблеми с мъжа и ...що я плюе жената.Тои си има персонален проблем с мъжа и, да си го решава с него на дуел например А нея да я остави да си върши работата.При това че жалкото манипулаторче ще иска да се възползва от тези нива най вероятно.

Коментар

• Бях написал дълъг пост но ми заби компа преди да го пратя така че по накаратко

Петър се появи прибра 100 лв остналите остнаха на масата както се бяха уговорили с 1912. Бои нямаше... (иначе ни питаха къде сме скрили бухалките) Та Петър си призна си че е манипулаторче а аз не мога да му отрека че го бива в това... Конфликта му с Даниела е на лична основа имал някакво вземане даване със съпруга и не съм задълбавал в подробности... Общо взето това е което ни интерсува тук..

иначе за дъното на софикса поне от мненията които чух трябва да е някъде тук притеснително било бързото темпо на достигане последният месец и обемите... Мр профит си каза някакво ниво около 500 иначе (тук аз си казах моята простотия а тяе накарах едни прителчета форексджии да го разгледат софикса и по фрапиращата прогноза за 550 и те ми казаха че това не е ниво и ако ще пада още ще ходи на 250) ВСИЧКИ МИ СКОЧИХА ЗА ТОВА И НАДЯВАМ СЕ СА ПРАВИ ДАЖЕ ПЕТЪР НЕ Е СЪГЛАСЕН...

Иначе за след обръщането на тренда 2200 е междина спирка по пътя нагоре след това 3000 техничарската... но не се определи таиминг... първото ниво до можеби 2 години но изказаното мнение беше че ще се коригира прогнозата в движение....

та не е препоръка

ако нещо съм запомнил неточно или съм пропуснал някои друг от присътвалите да ме коригира но вкарах доста алкохол...

пп Сам си платих сметката не съм за апоклиптиците да ме черпят нищо че съм на акции а те на кеш....
                              Business as Usual

Коментар

• Нищо не казвате за снощната сбирка? Имаше ли шамари ..и появи ли се Петърчо да си прибере "дивидента" ?

Коментар

Working...
                                X