Първоначално изпратено от Даниела Пеева
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cooliceАко за тази компания така си мислиш какво остава за другите дето набутаха вложителите с букбилдинга
Ето това е разликата ако случайно не си я забелязал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cooliceзащо ако наистина става сделката на по никсата цена за което не съм сигурен нямат право да е от обратното жертваш малко пари 1 акция обратното блокира
Цената многократно си се колебаеше около 10 лева +/- 5-10 стотинки. Много от продавачите вече подозираха че от монбатката са ги хързулнали по парзалката и затова гледаха да се отърват макар и малко под 10 лева... А много от купувачите пък се надяваха все още че от Монбат ще действат съгласно декларираното решение на УС!... Ама останах с пръст в... ъъъъ... в устата!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараиванoвПървоначално изпратено от КамменЗа да не остана криворазбран
Има само едно решение да се затворят устите на Караиванов и компания, а то е в понеделник да се предприемат решителни действия в тази насока, още повече, че като гледам индексите зад океана и в Европа какъв ръст бележат и вероятността на спасителния план да е приет е голям - просто НЯМА ДА ИМАТЕ НИКАКВА ИЗВИНИТЕЛНА ПРИЧИНА ДА НЕ ПОДКРЕПИТЕ АКЦИЯТА
На никой не му ПУКА за ТЕБ !
Г-жа Пеева се опитва да Ви обясни,че бития бит , а ......натам си знаеш.
Какво изявление , какви 5лева очакваш незнам. Ти си ДОНОР - запони го добре!
Тук вече много простотии започнаха да се пишат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от КамменЗа да не остана криворазбран
Има само едно решение да се затворят устите на Караиванов и компания, а то е в понеделник да се предприемат решителни действия в тази насока, още повече, че като гледам индексите зад океана и в Европа какъв ръст бележат и вероятността на спасителния план да е приет е голям - просто НЯМА ДА ИМАТЕ НИКАКВА ИЗВИНИТЕЛНА ПРИЧИНА ДА НЕ ПОДКРЕПИТЕ АКЦИЯТА
На никой не му ПУКА за ТЕБ !
Г-жа Пеева се опитва да Ви обясни,че бития бит , а ......натам си знаеш.
Какво изявление , какви 5лева очакваш незнам. Ти си ДОНОР - запони го добре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterОбясненията на ДВИ-то на компанията са обида за всички бивши и настоящи акционери на Монбат, които са били принудени да продават под 10 лева!!! Това е простата истина!!!
Ако имаше оферти купува на 10 лева от Монбат, никой не е луд да продава на 9,90 ако може да ги продаде на 10,00... Но не е имало и затова хората са решили да продават под 10! Но г-жа Пеева ни говори вицове и казва "Ама моля ви се, ние не сме спирали да купуваме на 10 лева... Те продавачите сами предпочетаха да продават на други купувачи под 10 лева... защото нас нещо не ни харесаха като купувачи"...
Това ако не са смешки, аз не знам какво са?!
и след това продължаваш по стратегията за тролска спекулация но не съм сигурен как седи въпросът
ФМ спекулирам със ситуацията все едно и вие не го правите...
рядко се появявам на борсата рано ....Business as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от КамменГ-жо Пеева, факт е че Монбат обяви обр. изкупуване и много инвеститори са се доверили на това, са взели инв. решение.
Не смятате ли че ръководството е длъжно да направи изявление за последващите си действия или по-точно бездействия.
Ако действително се иска да се подкрепи една акция, защо не се прави и колкото и да не ми се иска, Караиванов се оказа прав. Все още не мога да повярвам, че компания от такъв ранг, прави подобен гаф.
Или има избирателност на кого да бъдат изкупени акциите?
За съжаление и аз се доверих и все още притежавам акции.
Ако не се предприемат бързи и конкретни мерки, пораженията тук ще са огромни, и ще пострадат инвеститори не толкова от собствените си грешки, а доверили се на решения на мениджмънта на Монбат.
1. Чрез съобщенията, които изпращаме до КФН, БФБ и инвеститорите разкриваме позицията и решенията на УС на Монбат. Освен това разкриваме и допълнително информация към инвеститорите за броя и цената на изкупените обратно акции, която принципно сме задължени да представяме само на КФН.
2 За съжаление конюнктурата на пазара е такава, че пазарната цена е под определената минимална цена за обратно изкупуване. Все пак има доста време до изтичане на крайния срок за обратното изкупуване по втората процедура.
3. Не се изкупуват избирателно акции на един или друг акционер.
4. Взето е решение на УС съгласно устава на дружеството и спазвайки всички изисквания на закона. Инвеститорите са своевременно и пълно информирани за решенията и действията на мениджмънта.
Монбат е единствената компания, която подкрепя акциите си от 01.08.2008 г.
Какъв точно гаф визирате, че е направен от дружеството - моля да се обосновете се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cooliceПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от cooliceако хипотетично сме затворили на 10.01 има купува на 10.00 и някои въведе продава на 9.90 на колко ще стане зделката в 9:30 катоп отвори борсата
Направи си справка в деня когато цената падна под 10 лева и в колко часа станаха първите сделки с цени под 10 лева... Ясно ще разбереш че се излагаш като кифладжия...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
За да не остана криворазбран
Коментар
-
Обясненията на ДВИ-то на компанията са обида за всички бивши и настоящи акционери на Монбат, които са били принудени да продават под 10 лева!!! Това е простата истина!!!
Ако имаше оферти купува на 10 лева от Монбат, никой не е луд да продава на 9,90 ако може да ги продаде на 10,00... Но не е имало и затова хората са решили да продават под 10! Но г-жа Пеева ни говори вицове и казва "Ама моля ви се, ние не сме спирали да купуваме на 10 лева... Те продавачите сами предпочетаха да продават на други купувачи под 10 лева... защото нас нещо не ни харесаха като купувачи"...
Това ако не са смешки, аз не знам какво са?!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от cooliceако хипотетично сме затворили на 10.01 има купува на 10.00 и някои въведе продава на 9.90 на колко ще стане зделката в 9:30 катоп отвори борсатаBusiness as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от Петър Караиванoвг-жо ПЕЕВА
Отправям Ви специална покана да бъдете гост на сбирката на Инвеститори и Спекуланти,която е от 19.00ч. тази вечер в ресторант Миро на ул.Мърфи 34
Предполагам голяма част от тях са се доверили на Монбат и със сигурност ще можете да им отговорите на многото въпроси.
Позволявам си лично да Ви отправя поканата,тъй като аз ще платя сметката.
Ще Ви очакваме.
Защо смятате, че съм паднала толкова ниско, че да очаквам Вие да ми платите сметката. Nein, Danke Schon.
Не бих желала да стоя и на една маса с човек като Вас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от КамменГ-жо Пеева, факт е че Монбат обяви обр. изкупуване и много инвеститори са се доверили на това, са взели инв. решение.
Не смятате ли че ръководството е длъжно да направи изявление за последващите си действия или по-точно бездействия.
Ако действително се иска да се подкрепи една акция, защо не се прави и колкото и да не ми се иска, Караиванов се оказа прав. Все още не мога да повярвам, че компания от такъв ранг, прави подобен гаф.
Или има избирателност на кого да бъдат изкупени акциите?
За съжаление и аз се доверих и все още притежавам акции.
Ако не се предприемат бързи и конкретни мерки, пораженията тук ще са огромни, и ще пострадат инвеститори не толкова от собствените си грешки, а доверили се на решения на мениджмънта на Монбат.
Или казано по-простичко да го д...т акционерите.
Коментар
Коментар