IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
    Какъв точно гаф визирате, че е направен от дружеството - моля да се обосновете се.
    значи ако съм разбрал правилно - акцията се подкрепя когато достигне 10лв, така ли? Ами ако не достигне?

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
      Ако за тази компания така си мислиш какво остава за другите дето набутаха вложителите с букбилдинга
      Другите не правиха такива Перверзии с обратни изкупувания,пък сваляне на долната граница,пък после пазара бил паднал под нея,та за това ще чакаме цената да върне на 10.00лв.Къде е логиката да чакат да се върне на 10.00 и да купуват по-скъпо а не на 8.50лв.Извънредно на УС пак могат да свикат и да си променят за 3ти път долната граница на 7.00лв. Този път може и да не я подмине!

Ето това е разликата ако случайно не си я забелязал.

Коментар

защо ако наистина става сделката на по никсата цена за което не съм сигурен нямат право да е от обратното жертваш малко пари 1 акция обратното блокира
        Защото драги ми Смехурко ако си провериш архива за сделките в деня когато цената падна под 10 лева ще видиш, че няма начало на сесията, няма край, няма 5 лева...

Цената многократно си се колебаеше около 10 лева +/- 5-10 стотинки. Много от продавачите вече подозираха че от монбатката са ги хързулнали по парзалката и затова гледаха да се отърват макар и малко под 10 лева... А много от купувачите пък се надяваха все още че от Монбат ще действат съгласно декларираното решение на УС!... Ама останах с пръст в... ъъъъ... в устата!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ако за тази компания така си мислиш какво остава за другите дето набутаха вложителите с букбилдинга
          Business as Usual

Коментар

• Тези пу.... от Бенчмарк излязоха предатели да ги еб.... в ма.... .Те трябваше да подкрепят също акцията

Ако някой зашлеви 2 шамара на Петър Караиванов довечера има почерпка от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
              Първоначално изпратено от Каммен
              За да не остана криворазбран
              Има само едно решение да се затворят устите на Караиванов и компания, а то е в понеделник да се предприемат решителни действия в тази насока, още повече, че като гледам индексите зад океана и в Европа какъв ръст бележат и вероятността на спасителния план да е приет е голям - просто НЯМА ДА ИМАТЕ НИКАКВА ИЗВИНИТЕЛНА ПРИЧИНА ДА НЕ ПОДКРЕПИТЕ АКЦИЯТА
              Абе човек - проумей грозната истина. За тях ти си ДОНОР. Този дето плаща сметките за ядене,пиене,ДВИ,секретарки,коли,яхти и пътувания.

На никой не му ПУКА за ТЕБ !

Г-жа Пеева се опитва да Ви обясни,че бития бит , а ......натам си знаеш.

Какво изявление , какви 5лева очакваш незнам. Ти си ДОНОР - запони го добре!

Тук вече много простотии започнаха да се пишат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
                За да не остана криворазбран
                Има само едно решение да се затворят устите на Караиванов и компания, а то е в понеделник да се предприемат решителни действия в тази насока, още повече, че като гледам индексите зад океана и в Европа какъв ръст бележат и вероятността на спасителния план да е приет е голям - просто НЯМА ДА ИМАТЕ НИКАКВА ИЗВИНИТЕЛНА ПРИЧИНА ДА НЕ ПОДКРЕПИТЕ АКЦИЯТА
                Абе човек - проумей грозната истина. За тях ти си ДОНОР. Този дето плаща сметките за ядене,пиене,ДВИ,секретарки,коли,яхти и пътувания.

На никой не му ПУКА за ТЕБ !

Г-жа Пеева се опитва да Ви обясни,че бития бит , а ......натам си знаеш.

Какво изявление , какви 5лева очакваш незнам. Ти си ДОНОР - запони го добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                  Обясненията на ДВИ-то на компанията са обида за всички бивши и настоящи акционери на Монбат, които са били принудени да продават под 10 лева!!! Това е простата истина!!!

Ако имаше оферти купува на 10 лева от Монбат, никой не е луд да продава на 9,90 ако може да ги продаде на 10,00... Но не е имало и затова хората са решили да продават под 10! Но г-жа Пеева ни говори вицове и казва "Ама моля ви се, ние не сме спирали да купуваме на 10 лева... Те продавачите сами предпочетаха да продават на други купувачи под 10 лева... защото нас нещо не ни харесаха като купувачи"...

Това ако не са смешки, аз не знам какво са?!
                  защо ако наистина става сделката на по никсата цена за което не съм сигурен нямат право да е от обратното жертваш малко пари 1 акция обратното блокира

и след това продължаваш по стратегията за тролска спекулация но не съм сигурен как седи въпросът

ФМ спекулирам със ситуацията все едно и вие не го правите...

рядко се появявам на борсата рано ....
                  Business as Usual

Коментар

Г-жо Пеева, факт е че Монбат обяви обр. изкупуване и много инвеститори са се доверили на това, са взели инв. решение.
                    Не смятате ли че ръководството е длъжно да направи изявление за последващите си действия или по-точно бездействия.
                    Ако действително се иска да се подкрепи една акция, защо не се прави и колкото и да не ми се иска, Караиванов се оказа прав. Все още не мога да повярвам, че компания от такъв ранг, прави подобен гаф.
                    Или има избирателност на кого да бъдат изкупени акциите?
                    За съжаление и аз се доверих и все още притежавам акции.
                    Ако не се предприемат бързи и конкретни мерки, пораженията тук ще са огромни, и ще пострадат инвеститори не толкова от собствените си грешки, а доверили се на решения на мениджмънта на Монбат.
                    Уважаеми господине,
                    1. Чрез съобщенията, които изпращаме до КФН, БФБ и инвеститорите разкриваме позицията и решенията на УС на Монбат. Освен това разкриваме и допълнително информация към инвеститорите за броя и цената на изкупените обратно акции, която принципно сме задължени да представяме само на КФН.
                    2 За съжаление конюнктурата на пазара е такава, че пазарната цена е под определената минимална цена за обратно изкупуване. Все пак има доста време до изтичане на крайния срок за обратното изкупуване по втората процедура.
                    3. Не се изкупуват избирателно акции на един или друг акционер.
                    4. Взето е решение на УС съгласно устава на дружеството и спазвайки всички изисквания на закона. Инвеститорите са своевременно и пълно информирани за решенията и действията на мениджмънта.
                    Монбат е единствената компания, която подкрепя акциите си от 01.08.2008 г.
                    Какъв точно гаф визирате, че е направен от дружеството - моля да се обосновете се.

Коментар

Първоначално изпратено от Forex Master
                      Първоначално изпратено от coolice
                      ако хипотетично сме затворили на 10.01 има купува на 10.00 и някои въведе продава на 9.90 на колко ще стане зделката в 9:30 катоп отвори борсата
                      Тези ги разправяй на баба ти. Може да ти се радва и да те гледа с умиление докато се упражняваш!
                      как ме караш в понеделник да го изтествам ама няма да е с мнонбат ако обаче стане сделка на по ниската цена ще ми е ясно как се блокира обратно изкупуване ... може и да не съм прав ама като неказвате... дори преди като треидвах никога не съм се бутал за 9:30
                      Не говори глупости бе мойто момче! Как се блокирало обратно изкупуване... Хахаха... тоа ще ме умори от смях!

Направи си справка в деня когато цената падна под 10 лева и в колко часа станаха първите сделки с цени под 10 лева... Ясно ще разбереш че се излагаш като кифладжия...
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• За да не остана криворазбран

Коментар

• Обясненията на ДВИ-то на компанията са обида за всички бивши и настоящи акционери на Монбат, които са били принудени да продават под 10 лева!!! Това е простата истина!!!

Ако имаше оферти купува на 10 лева от Монбат, никой не е луд да продава на 9,90 ако може да ги продаде на 10,00... Но не е имало и затова хората са решили да продават под 10! Но г-жа Пеева ни говори вицове и казва "Ама моля ви се, ние не сме спирали да купуваме на 10 лева... Те продавачите сами предпочетаха да продават на други купувачи под 10 лева... защото нас нещо не ни харесаха като купувачи"...

Това ако не са смешки, аз не знам какво са?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                            Първоначално изпратено от coolice
                            ако хипотетично сме затворили на 10.01 има купува на 10.00 и някои въведе продава на 9.90 на колко ще стане зделката в 9:30 катоп отвори борсата
                            Тези ги разправяй на баба ти. Може да ти се радва и да те гледа с умиление докато се упражняваш!
                            как ме караш в понеделник да го изтествам ама няма да е с мнонбат ако обаче стане сделка на по ниската цена ще ми е ясно как се блокира обратно изкупуване ... може и да не съм прав ама като неказвате... дори преди като треидвах никога не съм се бутал за 9:30
                            Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
                              Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
                              г-жо ПЕЕВА

Отправям Ви специална покана да бъдете гост на сбирката на Инвеститори и Спекуланти,която е от 19.00ч. тази вечер в ресторант Миро на ул.Мърфи 34

Предполагам голяма част от тях са се доверили на Монбат и със сигурност ще можете да им отговорите на многото въпроси.

Позволявам си лично да Ви отправя поканата,тъй като аз ще платя сметката.
                              Ще Ви очакваме.
                              Г-н Караиванов,
                              Защо смятате, че съм паднала толкова ниско, че да очаквам Вие да ми платите сметката. Nein, Danke Schon.
                              Не бих желала да стоя и на една маса с човек като Вас.
                              Леле, Пешооооо, какво си направил на жената че ти се е обидила така?

Коментар

Г-жо Пеева, факт е че Монбат обяви обр. изкупуване и много инвеститори са се доверили на това, са взели инв. решение.
                                Не смятате ли че ръководството е длъжно да направи изявление за последващите си действия или по-точно бездействия.
                                Ако действително се иска да се подкрепи една акция, защо не се прави и колкото и да не ми се иска, Караиванов се оказа прав. Все още не мога да повярвам, че компания от такъв ранг, прави подобен гаф.
                                Или има избирателност на кого да бъдат изкупени акциите?
                                За съжаление и аз се доверих и все още притежавам акции.
                                Ако не се предприемат бързи и конкретни мерки, пораженията тук ще са огромни, и ще пострадат инвеститори не толкова от собствените си грешки, а доверили се на решения на мениджмънта на Монбат.
                                Точно за това става въпрос,а то се нарича - Изгубено ДОВЕРИЕ на базата Подвеждаща Информация !

Или казано по-простичко да го д...т акционерите.

Коментар

Working...
                                X