IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Г-жо Пеева, факт е че Монбат обяви обр. изкупуване и много инвеститори са се доверили на това, са взели инв. решение.
    Не смятате ли че ръководството е длъжно да направи изявление за последващите си действия или по-точно бездействия.
    Ако действително се иска да се подкрепи една акция, защо не се прави и колкото и да не ми се иска, Караиванов се оказа прав. Все още не мога да повярвам, че компания от такъв ранг, прави подобен гаф.
    Или има избирателност на кого да бъдат изкупени акциите?
    За съжаление и аз се доверих и все още притежавам акции.
    Ако не се предприемат бързи и конкретни мерки, пораженията тук ще са огромни, и ще пострадат инвеститори не толкова от собствените си грешки, а доверили се на решения на мениджмънта на Монбат.

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
      ако хипотетично сме затворили на 10.01 има купува на 10.00 и някои въведе продава на 9.90 на колко ще стане зделката в 9:30 катоп отвори борсата
      Тези ги разправяй на баба ти. Може да ти се радва и да те гледа с умиление докато се упражняваш!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
        Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
        г-жо ПЕЕВА

Отправям Ви специална покана да бъдете гост на сбирката на Инвеститори и Спекуланти,която е от 19.00ч. тази вечер в ресторант Миро на ул.Мърфи 34

Предполагам голяма част от тях са се доверили на Монбат и със сигурност ще можете да им отговорите на многото въпроси.

Позволявам си лично да Ви отправя поканата,тъй като аз ще платя сметката.
        Ще Ви очакваме.
        Г-н Караиванов,
        Защо смятате, че съм паднала толкова ниско, че да очаквам Вие да ми платите сметката. Nein, Danke Schon.
        Не бих желала да стоя и на една маса с човек като Вас.
        Ама моля ви се,аз ще се оттегля докато вие разговаряте с инвеститорите !
        И щом настоявате,си платете сама сметката.

Подозирам обаче,че аз съм само повода за отказа Ви.Докато мотива е че просто ще Ви е доста трудно да гледате измамените от Вас в очите.

Все пак ако размислите сте добре дошла и предполагам ще се изтълкува като достойна постъпка.В противен случай продължавате по низходящата спирала на доверие - надолу.

Коментар

Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
          г-жо ПЕЕВА

Отправям Ви специална покана да бъдете гост на сбирката на Инвеститори и Спекуланти,която е от 19.00ч. тази вечер в ресторант Миро на ул.Мърфи 34

Предполагам голяма част от тях са се доверили на Монбат и със сигурност ще можете да им отговорите на многото въпроси.

Ще Ви очакваме.
          Г-н Караиванов,
          Защо смятате, че съм паднала толкова ниско, че да очаквам Вие да ми платите сметката. Nein, Danke Schon.
          Това беше УДАРНО.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
            г-жо ПЕЕВА

Ще Ви очакваме.
            Г-н Караиванов,

Коментар

• Аз имам технически въпрос относно търговията в 9:30 никога не съм се бутал за тогава

ако хипотетично сме затворили на 10.01 има купува на 10.00 и някои въведе продава на 9.90 на колко ще стане зделката в 9:30 катоп отвори борсата

пп троловете преди тролехте че смъкнали цената на обратното и искахте уверения чер няма да я смъкват повече сега недоволни.....
              Business as Usual

Коментар

• г-жо ПЕЕВА

Ще Ви очакваме.

Коментар

Обратното изкупуване не е спряно - справка решението на УС относно начална и крайна дата на обратното изкупуване
                  Как да не е спряно? Вие спряхте да купувате на 10 лева ПРЕДИ да се е запълнила квотата зададена ви с решението на УС и ПРЕДИ крайната дата! Ако вие не бяхте спрели, щяхте вече да сте изкупили декларирания за изкупуване % акции ПРЕДИ цената да падне под 10 лева! Толкова прост въпрос е това...

Защо спряхте да купувате на 10 лева преди крайният срок и преди да сте запълнили квотата? Кой се разпореди и на какво основание?
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от Даниела Пеева
                    Първоначално изпратено от Forex Master
                    Подобна информация за липса на средства за обратното изкупуване, както и за закъснение относно предоставянето на парични средства на ИП не е представяна от дружеството - Монбат АД.
                    Изявления от рода: "..." представляват манипулация на потребителите във форума и не отговарят на истината.
                    Би било най-добре да отговорите на въпроса "Кое отговаря на истината" вместо да се появявате само да казвате "Кое не отговаря на истината"...

И така... Каква е истината? Кой издаде нареждане да се спре изкупуването на 10 лв?
                    1. Обратното изкупуване не е спряно - справка решението на УС относно начална и крайна дата на обратното изкупуване
                    2. Няма липса на парични средства за осъществяване на процедурата по обратно изкупуване
                    3. Няма забава в плащанията към ИП

Ето това е истината, а всичко написано от Вас представлява "разпространяване на неверни слухове".
                    Явно съм Ви надценила, като съм мислила, че ще ме разберете какво искам да Ви кажа с предишния си пост относно Вашите изявления и действия във форума.
                    Пропуснахте ИСТИНАТА,че за сваляне цената на обратно изкупуване информацията на сайта на Монбат ЛИПСВАШЕ повече от 15дни.И лично Вие в телефонен разговор ми обяснихте,че имало някакъв "технически" проблем тя да не е там.Сега обаче "технически" проблем и загуби имат тези дето клъвнаха на сладките приказки.НО...пазара е СТРОГ но СПРАВЕДЛИВ ! И за това и цените продължават да търсят Справедливост.
                    Г-н Караиванов,
                    Не ме карайте да извадя всички Ваши "кирливи ризи" пред този форум, за да разберат тези, които все още Ви вярват какъв "защитник" сте на друбните акционери и каква всъщност е Вашата цел.
                    Не сте Вие човекът, който може да бъде мой коректив и по негова заръка да правя IR.
                    Относно забавата на информацията в сайта, пак си позволявате нагло да лъжете - относно нейното времево изражение.

Коментар

• Фори, Светулко, сега тук ли си се установил да манипулираш и говориш неверни работи.
                      Лошото е, че хората са уплашени и ти вярват, защото страхът властва в момента.
                      Стига си повръщал в темите, където си решил да купуваш.

За оня другия, политическия журналист, вие си знаете.

Коментар

Подобна информация за липса на средства за обратното изкупуване, както и за закъснение относно предоставянето на парични средства на ИП не е представяна от дружеството - Монбат АД.
                        Изявления от рода: "..." представляват манипулация на потребителите във форума и не отговарят на истината.
                        Би било най-добре да отговорите на въпроса "Кое отговаря на истината" вместо да се появявате само да казвате "Кое не отговаря на истината"...

И така... Каква е истината? Кой издаде нареждане да се спре изкупуването на 10 лв?
                        1. Обратното изкупуване не е спряно - справка решението на УС относно начална и крайна дата на обратното изкупуване
                        2. Няма липса на парични средства за осъществяване на процедурата по обратно изкупуване

Ето това е истината, а всичко написано от Вас представлява "разпространяване на неверни слухове".
                        Явно съм Ви надценила, като съм мислила, че ще ме разберете какво искам да Ви кажа с предишния си пост относно Вашите изявления и действия във форума.
                        Пропуснахте ИСТИНАТА,че за сваляне цената на обратно изкупуване информацията на сайта на Монбат ЛИПСВАШЕ повече от 15дни.И лично Вие в телефонен разговор ми обяснихте,че имало някакъв "технически" проблем тя да не е там.Сега обаче "технически" проблем и загуби имат тези дето клъвнаха на сладките приказки.НО...пазара е СТРОГ но СПРАВЕДЛИВ ! И за това и цените продължават да търсят Справедливост.

Коментар

Кой издаде нареждане да се спре изкупуването когато цената бе на 10 лева? И на какво основание? Ето това питам аз???

Да речем че при предишното решение с долна граница са спрели, защото е имало ново решение на борда за промяна на долната граница на 10 лева. НО... кой взе решение да се преустанови изкупуването на 10 лева след като няма ново решение на борда което да отменя действащото??? КОЙ СИ Е ПОЗВОЛИЛ ТОВА?

Появиха се някакви мъгляви обяснение, че парите не били преведени по сметката на ИП-то навреме. А след това цената вече била паднала под 10 лв... пък решението било с долна граница от 10 лева... и затова не можели повече да купуват докат не се дигнела пак над 10 лв?!?!... Кого ше лъжеш ти бе Смешкоооооооо? Кого?

- Я дайте да видим, кой служител в Монбат е "забравил" да преведе парите навреме? Няма ли такъв?!

Тогава:

- Я дайте да видим, кой не е осигурил финансовия ресурс за обратното изкупуване? Няма ли такъв?!

Тогава:

- Я дайте да видим, кой е вземал решение за обратно изкупуване БЕЗ да има ГАРАНТИРАН финансов ресурс за това?

И в крайна сметка, да се види:

Кой е подвел акционерите че ще купува на възможно най-ниско ниво от 10 лева докато не изкупи декларирания % акции? КОЙ?
                          Изявления от рода: "Появиха се някакви мъгляви обяснение, че парите не били преведени по сметката на ИП-то навреме. А след това цената вече била паднала под 10 лв... пък решението било с долна граница от 10 лева... и затова не можели повече да купуват докат не се дигнела пак над 10 лв?!?!" представляват манипулация на потребителите във форума и не отговарят на истината.
                          Моля да имате предвид това!
                          Манипулация е това което правите Вие от МОНБАТ ! Това е подсъдно и съвсем скоро ще разберете това.

И защо не отговорихте за спонсорството на Унгарския баскетболен отбор?
                          Те да не играят по-добре с акумулатори или за да са по-гъвкави се помпат с Приста Ойл ?

И защо на 10.00лв СПРЯ обратното изкупуване? Поради липса на финансов ресурс или поради осъзнаване на дигиталната тъпотия която сътворихте?
                          Уважаеми господине,
                          Казаното по-горе важи в пълна степен и за Вас,
                          Все пак ще го повторя:
                          Хубаво е, когато излизате с твърдения да имате представа за какво говорите.
                          Голяма част от изказаните твърдения от Вашат страна - без да конкретизирам - те са толкова много не отговарят на действителното положение, както и представляват "разпространяването на неверни слухове чрез Интернет за дадени ценни книжа или техния емитент".
                          Искрено се надявам поне Вие от журналистическата висотата, на която стоите да разберете какво точно имам предвид.

Коментар

И защо на 10.00лв СПРЯ обратното изкупуване? Поради липса на финансов ресурс или поради осъзнаване на дигиталната тъпотия която сътворихте?
                            Няма такава игра като "осъзнаване"... Има решение на ръководен орган и то трябва да се изпълнява докато не бъде отменено от друго решение на същия този орган! Кой си е позволил самоволно да отмени това решение? И на какво основание?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master

Коментар

Кой издаде нареждане да се спре изкупуването когато цената бе на 10 лева? И на какво основание? Ето това питам аз???

Да речем че при предишното решение с долна граница са спрели, защото е имало ново решение на борда за промяна на долната граница на 10 лева. НО... кой взе решение да се преустанови изкупуването на 10 лева след като няма ново решение на борда което да отменя действащото??? КОЙ СИ Е ПОЗВОЛИЛ ТОВА?

Появиха се някакви мъгляви обяснение, че парите не били преведени по сметката на ИП-то навреме. А след това цената вече била паднала под 10 лв... пък решението било с долна граница от 10 лева... и затова не можели повече да купуват докат не се дигнела пак над 10 лв?!?!... Кого ше лъжеш ти бе Смешкоооооооо? Кого?

- Я дайте да видим, кой служител в Монбат е "забравил" да преведе парите навреме? Няма ли такъв?!

Тогава:

- Я дайте да видим, кой не е осигурил финансовия ресурс за обратното изкупуване? Няма ли такъв?!

Тогава:

- Я дайте да видим, кой е вземал решение за обратно изкупуване БЕЗ да има ГАРАНТИРАН финансов ресурс за това?

И в крайна сметка, да се види:

Кой е подвел акционерите че ще купува на възможно най-ниско ниво от 10 лева докато не изкупи декларирания % акции? КОЙ?
                                Изявления от рода: "Появиха се някакви мъгляви обяснение, че парите не били преведени по сметката на ИП-то навреме. А след това цената вече била паднала под 10 лв... пък решението било с долна граница от 10 лева... и затова не можели повече да купуват докат не се дигнела пак над 10 лв?!?!" представляват манипулация на потребителите във форума и не отговарят на истината.
                                Моля да имате предвид това!
                                Манипулация е това което правите Вие от МОНБАТ ! Това е подсъдно и съвсем скоро ще разберете това.

И защо не отговорихте за спонсорството на Унгарския баскетболен отбор?
                                Те да не играят по-добре с акумулатори или за да са по-гъвкави се помпат с Приста Ойл ?

Коментар

Working...
                                X