Първоначално изпратено от 5ко
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от оркаПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от оркавинаги съм мислил че съкращаването на работници и разходи в здрава компания вдига цената и. Да давам ли примери?
Osven tova vij tendenciata v Kitai i tiahnite akumulatorni kompanii. Iasno e che v sledvashtite 2 godini shte e trudno da rastesh v takav pazar i Monbat prosto prevantivno mahat tezi, koito niama da im triabvat.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от оркаПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от оркавинаги съм мислил че съкращаването на работници и разходи в здрава компания вдига цената и. Да давам ли примери?
Osven tova vij tendenciata v Kitai i tiahnite akumulatorni kompanii. Iasno e che v sledvashtite 2 godini shte e trudno da rastesh v takav pazar i Monbat prosto prevantivno mahat tezi, koito niama da im triabvat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от оркаПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от оркавинаги съм мислил че съкращаването на работници и разходи в здрава компания вдига цената и. Да давам ли примери?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от оркавинаги съм мислил че съкращаването на работници и разходи в здрава компания вдига цената и. Да давам ли примери?
Коментар
-
Първоначално изпратено от оркавинаги съм мислил че съкращаването на работници и разходи в здрава компания вдига цената и. Да давам ли примери?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
ОК
Пичовете от Монбат изхарчиха 2.5 млн (там някъде, не съм смятал точно) за изкупуване на техни акции. Разходите за 120 уволнени работника (ако приемем че са 1000 лева месечно на глава) са 1.4 млн годишно. Значи тези работници могат да се сърдят и на това
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от COBOSCHETOПешката сънуваше вчера 3.8-3.9 ...ма по скоро бълнувал е ....Хане снощи шатрата затвори лия добре ?) Настинал ми се виждаш нещо сабахлян
Ама що не излязох на време е съвсем друга темаСега ще си трайкаме и чакаме реда ко да праиш карма
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от COBOSCHETOПешката сънуваше вчера 3.8-3.9 ...ма по скоро бълнувал е ....Хане снощи шатрата затвори лия добре ?) Настинал ми се виждаш нещо сабахлян
Коментар
Коментар