Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от AvalancheПървоначално изпратено от Петър КараивaнoвДа бе ..... най-добрия е ! Пази Боже от толкоз добрина.....
Ми писал съм.....2.70 , а като ги стигнем , там ще го мисля отново.
Не на това мнение са обаче тези 130 семейства които преди коледа ще се чудят как да приготвят софрата и с какво да купят подаръци за децата си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвДа бе ..... най-добрия е ! Пази Боже от толкоз добрина.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от AvalancheПървоначално изпратено от Петър КараивaнoвПървоначално изпратено от COBOSCHETOПешката сънуваше вчера 3.8-3.9 ...ма по скоро бълнувал е ....
Тука нещата се развиват по план-график,осирането на мениджмънта-също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвПървоначално изпратено от COBOSCHETOПешката сънуваше вчера 3.8-3.9 ...ма по скоро бълнувал е ....
Тука нещата се развиват по план-график,осирането на мениджмънта-също.
Коментар
-
V momenta straha dviji borsata. Horata gi e strah, che ot Monbat ne im kazvat vsichko za sustoianieto na neshtata. Naistina kato poglednesh novinite, niama nikakvi revizirani prognozi kacheni za 2009 i 2010, a sushtevremenno obiaviavat sakrashtavane na 20% ot personala, koeto znachi che sa napravili niakakav strategicheski pregled na deinosta i sa reshili, che tezi 20% shte sa im v tejest.
Коментар
-
Първоначално изпратено от фуфатаПървоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от 5коIiiiih pak padnahme pod minimalnata cena!!!
Veche sme na 3.99 sega v duha na drujestvenite tradicii, dali nyama da namalyat min. cena?
Ако забелязвате почти навсякъде има ръст, само тука спад, при такива далновидни директори и прозрачна политика, защо ли пазара не я оценява, ако не ръсте поне да не пада?
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от 5коIiiiih pak padnahme pod minimalnata cena!!!
Veche sme na 3.99 sega v duha na drujestvenite tradicii, dali nyama da namalyat min. cena?
Ако забелязвате почти навсякъде има ръст, само тука спад, при такива далновидни директори и прозрачна политика, защо ли пазара не я оценява, ако не ръсте поне да не пада?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от оркаПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от оркавинаги съм мислил че съкращаването на работници и разходи в здрава компания вдига цената и. Да давам ли примери?
В дадения случай съкращаването е в следствие на влошена пазарна конюнктура. То ще доведе до съкращаване на разходи и е общо взето позитивен сигнал в дадената ситуация. Не бива да се забравя, че всички конкуренти са поставени при тези условия и вероятно ще прибягнат до подобни мерки.
Единствено ако съкращенията са наложени от падащи продажби вследствие лошо управление, загуба на конкурентни предимства и др. негативни фактори, влияещи само на конкретната фирма - тогава наистина сигналът е лош. Случаят обаче не е такъв според мен.
Коментар
Коментар