If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе Доне, кой какво е казал няма значение. Слушай Кура и се учи. Само той знае и не само че знае как, но може и да пресметне с Ексела, кога през 2009 трябва да се направи обратно изкупуване.
Ne zabraviai i tova za sledvashtata ti......profesia. Tova sushto e sas smetki v excel.
Няма нужда да го помня, защото всъщност няма да ми промени ... професията. Дано да си по-голям късметлия.
абе Доне, кой какво е казал няма значение. Слушай Кура и се учи. Само той знае и не само че знае как, но може и да пресметне с Ексела, кога през 2009 трябва да се направи обратно изкупуване.
Ne zabraviai i tova za sledvashtata ti......profesia. Tova sushto e sas smetki v excel.
don emilio,
с лекота мога да ти отговоря,но отговорът ми няма да зарадва работниците на Монбат,бройката им, очакванията им за увеличение на заплатите,бонусите, принудителните отпуски,...отговорът ми няма да зарадва и влезлите на сегашните нива също...затова ще си замълча...
...don emilio,
В Библията е казано ( от 10-те божи заповеди) - не си създавай кумири :-)
KAZAH TI V4ERA :
STOI I GLEDAI MA4A.............MNOGO NE6TA NE SA TI IASNI.....MNOGO....
:-)
...съгласен съм иначе щях да съм огромен песимист...
Няма човек,който да знае достатъчно за да бъде песимист!
AIDE I GLEDAI V 22.00 BTV -NOVINITE, EDIN GRAMOTEN 4OVEK GOVORI ZA BFB,STIGA SLU6ALI FAKU6KI,PE6OVCI I ....T.N.
"Аз не считам, че борсата ще се възстанови на нивата, които имаше преди година, за следващите няколко месеца, това би било утопия. Но, според мен, в рамките на 2009 година ще наблюдаваме един ръст от 30-40 на сто, на базата на настоящите нива", прогнозира още Билян Балев.
Оптимизмът на консултантите се базира както на желанието на инвеститорите да правят пари, така и на факта, че повече от фондовете които играят на нашия пазар са регионални и искат не искат, ще трябва да заделят определени средства и за нашия фондов пазар.
В момента стойността на всички най-добри български компании, които формират индекса Софикс, е едва 400 милиона евро. Много от тях се търгуват на по-малко от една трета от стойността на активите си
"Кризата е абсолютна възможност за правене на пари, специално по отношение на фондовия ни пазар", отбеляза Билян Балев.
don emilio,
с лекота мога да ти отговоря,но отговорът ми няма да зарадва работниците на Монбат,бройката им, очакванията им за увеличение на заплатите,бонусите, принудителните отпуски,...отговорът ми няма да зарадва и влезлите на сегашните нива също...затова ще си замълча...
...don emilio,
KAZAH TI V4ERA :
AIDE I GLEDAI V 22.00 BTV -NOVINITE, EDIN GRAMOTEN 4OVEK GOVORI ZA BFB,STIGA SLU6ALI FAKU6KI,PE6OVCI I ....T.N.
don emilio,
...don emilio,
KAZAH TI V4ERA :
Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
don emilio,
...don emilio,
KAZAH TI V4ERA :
don emilio,
...don emilio,
Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
netware5,
ТЕОРИЯТА за обратното изкупуване важи САМО в НОРМАЛЕН ПАЗАР...сега пазарът е ХРОНИЧНО БОЛЕН и НИКАКВИ ТЕОРИИ И АНАЛИЗИ не работят...МОНБАТ мениджмънтът можеше да изчака цената да стане 4 лв. и така да купи два пъти повече акции от тези до тук, ако е желаел да купи акции с цел различна от целта да спаси акцията от падане! Обратното изкупуване в техния случай доведе само до забавяне на спадането на цената при много висока цена,както и до по-скорошно започване на уволненията...
Tuk sam saglasen otchasti. Obratni izkupuvania ne se praviat pri rastiasht pazar (ako tova narichash normalen), togava se uvelichava kapitala.
Obache ne triabvashe da go pochnat obratnoto izkupuvane togava i na cena do 11lv.
Triabvashe da napraviat edno na 3-4lv prez january 2009 i edno posledvashto (ako ima nujda) kam esenta na 2009.
Mnogo izburzaha, ne znam zashto si misliat che krizata shte e tuk za malko i sega se e otvorila vuzmojnost da kupiat evtino. Takava vuzmojnost shte ima sigurno oshte pone godina.
EquityPrivate,
нормален пазар е когато едни акции се качват, а други падат :-) и когато твойте акции започнат да падат повече например от 20% тогава мениджмънта излиза да подпре своите акции с обратно изкупуване,не толкова от мисъл за акционерите колкото от желанието да получи по-големи кредити от банките срещу своите акции :-)
а Монбат мениджмънта започнаха обратното изкупуване от подценяването на пазара и от САМОУВЕРЕНОСТТА на Бобокови,че парите ще им стигнат,но вода в океан се не налива :-)...човекът който е консултирал Бобокови трябва да бъде уволнен първи :-)
ABE VIE PAK LI SMIATATE NA BOBOKOVI PARITE BE SME6NICI ????
PARITE NE SAMO 6TE IM STIGNAT, AMI 6TE OBERAT NA VSI4KI NASRANI PALIA4OVCI AKCIITE....TA I ZA O6TE 6TE PITAT......
EquityPrivate,
нормален пазар е когато едни акции се качват, а други падат :-) и когато твойте акции започнат да падат повече например от 20% тогава мениджмънта излиза да подпре своите акции с обратно изкупуване,не толкова от мисъл за акционерите колкото от желанието да получи по-големи кредити от банките срещу своите акции :-)
а Монбат мениджмънта започнаха обратното изкупуване от подценяването на пазара и от САМОУВЕРЕНОСТТА на Бобокови,че парите ще им стигнат,но вода в океан се не налива :-)...човекът който е консултирал Бобокови трябва да бъде уволнен първи :-)
Opitval li si se da kajesh neshto na shef na bulgaska firma? Moiat opit pokazva, che nikoi ne slusha i sa ubedeni, che sa golemi kapaciteti, vupreki che do predi niakolko godini dori ne sa se i zanimavali s tazi deinost. Prosto dobroto ikonomicheski sustoianie na stranata dovede do boom v opredeleni sferi na industriata (bankovoto delo, primerno) i tezi hora si poviarvaha, che uspeha se dulji na tiah.
Sega v krizata shte vidim koi kolko struva. Niakoi vehe pochnaha da se oguvat, drugi sa po-malko agresivni i ochakvam predi da falirat da kleknat.
Ot shefovete na golemite firmi nai-goliam smeshnik beshe Alexander Tomov. Toi i purvi zaleze, moje bi po tazi prichina.
+1
...и от личен опит :-)
Коментар